User Tag List

Sayfa 3/18 İlkİlk 1234513 ... SonSon
324 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Japon Otomobillere karşı düşmanlık neden ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi çok kullanıcıdan sıfır km bmwlerin normal kullanım şartı olmasına ragmen motor kırıldıklarını görüyorum duyuyorum bu normal bi olaymı peki ?

yoksa her ureticide olan birşeymi.. baska forumda bile daha yeni okudum basına gelmiş bir kişinin ..
    bu bı cok kullanıcı kım acaba ? ne sartlarda kullandıklarını nerden bılıyoruz? japonlarda motor sorunu olmuyormu ? unutmayalım arkadaslar her otomobıl sorun cıkara bılır ama senın burda dedegın bmw nın motorları sıfır olmasına ragme problemlı demeye getırıyorsun... japonlarda problem cıkmıyormu ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
    http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
    SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!

i_could - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden japon otomobillerini sevmezdim hatta ek vti dan nefret ettiğimi bile söyleyebilirim fakat bunun sebebi japonlar veya japon otomobili olması değil vti teknolojisinin yakınından bile geçmemiş adamların yatıp kalkıp bu otomobille ilgili konuşmalarıydı.Bir de tabiki de 306 ma en yakın seviyede giden otomobillerden birinin vti olması da vardı bu sevgisizliğin sebepleri arasında .

Japon otomobillerine karşı olan diğer bir sevgisizliğim otomobillerin kıyaslanan rakiplerine göre gerçekten güvenlik ve konfordan yoksun olmalarıydı ve tezat şekilde fiyatlarının piyasada üst seviyelerdeki haliydi fakat bir arkadaşımın kalite eğitimlerinden birinin ardından 2. Dünya savaşından itibaren japon endüstrisindeki gelişimle ilgili benimle yaptığı konuşma ile gerçekten de japon otomobillerine ayrı bir bakış açısıyla bakmayı başarabildim.

Bence takdir edilmesi gereken bir millet ve yaptıkları çalışmalar ile başarıyı hak ediyorlar ve otmobilleri de kendilerine benziyor;hedefleri doğrultusunda kompakt ve başarılı.
    her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu konu iyi oldu başka bi forumdada bunun tartışması yapılmıştı bakın konuyu açan neler demiş sadece gülüp geçıyorum

Nissan GT-R (R-35) piyasaya çıkar çıkmaz hepimizi etkileyen bir otomobil oldu. Fakat, bizi asıl etkileyen hiç bir işimize yaramayacak Play Station vari özellikleri değil mi ? Accrealtion göstergesi Gmeter göstergesi, Grafiklemeler, Turbo basınç grafiği ve en önemlisi tüm bu verilerin çıktısını alabilme özelliği, Niçin? G-metre çıktısını aldığımda ne işime yarayacak? Arkadaşlarıma;
    "Haha buraya gelirken bakın girdiğim virajlarda bu kadar G kuvvetine maruz kaldım." demeyeceğime göre bir Airbus A380 kaldıracak kadar bilgisayar ne için?

Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöle düşündümde nefret ettiğim şeyler hep onun fanatikliğini yapan insanların yüzünden. Mesela ev arkadaşımın yüzünden BJK'den nefret ediyorum,Arkadaşlarım yüzünden VW den nefret ediyorum ve Honda'dan Ama tam bir STI hayranıyım Nefret ettiğime bakmayın öle kanlı bıçaklı deil :P Sadece sevmiyorum. Şunuda belirtmek isterim bu yorumum tamamen obejktiftir. Hondacılar motorları ile övünürler ama araba sadece motordan mevcut değil bunuda unutmayalım

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sunu soylemek ıstıyorum. 1.6 bı vtecten 20bın dolara canavar yaratıyorsun yada d16zc den. ornek TREX.. d16 135 hp lık makıne suana kadar uzerıne 17bın dolar para harcandı. gıdıyorda duruyorda . frenkıtınden yuryenındekı bushınglere kadar herseyı degıstı... demek ıstedıgım cok ustun supersportlarla rahatca basedebılecek hale getırebılıyorsun genel olarak cuzı rakamlara hacımlerdede 1.6 ... bıraz saygı duymak lazım bence... sadece tr deıl dunyadada hondanın bızım alakalı oldugumuz tune konusunda ne kadar ılerıde oldugu gorunuyor. motor teknolojısındede hep ılerıye gıden bı marka honda. keza nıssanda oyle GTR serılerı ve yenı gtr ıle zaten yıne noktasını koyan bı marka. 1.6 200 hp lık pulsar da zamanında ne kadar ılerı teknolojıolere el atıldıgının bı kanıtı. toyota dersen supra zaten efsane. dayanıklılık sureklılıkte toyota cok cıddı bı araba. gecen gun dukkana gelen 90 model toyotayı gormenızı ısterdım acıkcası. arac kıtap gıbıydı. dersınızkı guzel bakılınca korunur. ben ne pejo ne opel bakanlar gordum ama 90 model hondayla ancak 97 98 modellerı hatta 00 modellerı bas edemıyor dayanım ve sureklılık konusunda.ha ben fanatıkmıyım ? alasıyım. ama bosuna alası deılım... alman arabamda oldu fransızda ve uzun yıllar kullandım hepsını. ama honda ve japon gıbısı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu iyi oldu başka bi forumdada bunun tartışması yapılmıştı bakın konuyu açan neler demiş sadece gülüp geçıyorum

Nissan GT-R (R-35) piyasaya çıkar çıkmaz hepimizi etkileyen bir otomobil oldu. Fakat, bizi asıl etkileyen hiç bir işimize yaramayacak Play Station vari özellikleri değil mi ? Accrealtion göstergesi Gmeter göstergesi, Grafiklemeler, Turbo basınç grafiği ve en önemlisi tüm bu verilerin çıktısını alabilme özelliği, Niçin? G-metre çıktısını aldığımda ne işime yarayacak? Arkadaşlarıma;
    "Haha buraya gelirken bakın girdiğim virajlarda bu kadar G kuvvetine maruz kaldım." demeyeceğime göre bir Airbus A380 kaldıracak kadar bilgisayar ne için?

yazan arkadas bu koyu kısımda sacmalamıs resmen kullanım zevkını artırıcı ozellıkler dıyoruz bız onlara... o arkadasa gtr hedıye etseler kullanmazmı

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her arabanın kendıne hassı bır kusuru vardır bızım halkımız her arabaya laf soyler yuruyenınede yurumuyenınede mılletın agzı torba deyılkı buzesın ben japonlarıda sevıyorum almanlarıda amerıkanlarıda zevkler ve renkler tatısılmaz begendım arablarda oluyor begenmedıgımde adam sahıne bıner ben bınıcegım arabada guvenlık ararımm yol tutusu ve performans ararım benım gorusum budur yanı
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elemanın biri Bmw motor kırıyor demiş ki sahip olduğum 367.000km deki bmw nedense 2 sene insan dışı kullandığım halde benden yağ filitresi dışında bişey istemedi... gelelim konu ile ilgili düşüncelere....

Dünyada 2 millet araç üretiyor 1. Almanlar 2. Japonlar

Almanlar = Kesinlikle Mükemmelliyetçi bi niyetle araç üretiliyor araç tam anlamıyla mükemmel olmalı işçilik-performans-yol tutuş-Güç-Gösteris falan fıstık iyi anladığım we epeydir içinde olduğum için Bmw den örnekler wereceğim
    İlk ///M istemiyerek üretildi istemiyerek derken Grup A da yarışmak için 5.000 adetlik seri üretim şartı vardı
    ilk 1987 ///M3 2300cc ve 195 Hp gibi bi güce sahipti

Silindir başına 4 subap ve 7000 d/d gibi etkiliyici bi araçtı ( 1987 )

En son sürüm olan e92 kodlu ///M 3 ise 8 silindire sahip ve litre başına 105 Hp gibi güzel rakamlar yansıtıyor tabi 8400 d/d

Eyerki arkadaş hala lafının arkasında durursa Arşive iner tüm seriler hakkında bilgi + Fabrikadan Turbolu olarak çıkan Bmw leri resimlerle anlatırım çok değil yaşlaşık 300 hp olarak çıktı abartı bişey değil yani
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondanında vtec motorunu kac senesınde cıkarttıgını bılıyoruz

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafamdan uydurmuyorum bakın internette yazılanıda koyayım baska ,

Alıntı RoCCo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba

Konu başlığı altında E92 BMW almak isteyenlere başıma gelen bir sorunu anlatmak istedim. Kafanızı bulandırmak istemem ama yazmadan edemeyeceğim ;

Nisan 2008'de Borusan Oto'dan 80.000 Euro'ya yakın bir para ödeyip büyük hevesler ile aldığım BMW 3.20D E92 model otomobilimin yaklaşık 1 ay kadar önce motorunda ses değişikliği meydana geldi.

Önceleri "Acaba bana mı öyle geliyor ?" diye fazla aldırış etmesemde 3-4 gün bekledikten sonra dayanamayıp aracımı kontrol etmeleri için Borusan'a götürdüm. Yanıma bir tane yetkili verip aracı test sürüşüne çıkardık. İlk 5 dakika bir şey fark edemeyen yetkili bir süre sonra araçta bir ses olduğunu kabullendi ve kontrol edeceklerini söyleyerek servise geri döndük. Araç bir gün kadar serviste kaldıktan sonra beni arayarak aracın motor sesini aynı model başka bir aracın motor sesi ile karşılaştırdıklarını ve motordan gelen sesin gayet normal olduğu servis tarafından söylendi.

Verilen cevap içime sinmese de aracımı aynı ses ile kullanmaya devam ettim ve aradan bir ay kadar geçtikten sonra 1 hafta kadar önce şehirler arası bir yolda 110 km sürat ile giderken seyir esnasında motor durması nedeniyle aracım servise çekildi. Şans eseri yolun müsait olmasından dolayı, motor durmasından sonra 150-200 metre kadar ilerledikten sonra aracı yolun sağ tarafında sorunsuz bir şekilde durdurabildim.

Bu durum başka bir aracı sollarken veya ters bir yerde başıma gelseydi ne olurdu düşünmek bile istemiyorum...

BMW yol yardımını aradım ve gelen ilgili kişi aracı inceledikten sonra yapılacak bir şey olmadığını, motorun kendisini kilitlediğini aracın servise çekilmesi gerektiğini söyledi.

Borusan tarafından bulunduğum yere gönderilen çekici aracımı çekerken ön tamponunu çekiçiye sürttürerek çekim işlemi sırasında aracımda maddi zarara neden oldu.

Cumartesi 16:00 civarında başıma gelen bu olay sonrası Borusan'da araç bulunmadığı gerekçesiyle ücretini tarafındam ödenmesi suretiyle bana bir taksi çağırabilineceği yetkili kişi tarafından söylendi. Yapacak bir şey olmadığından yüklü bir taksi ücretini de ödeyerek büyük bir hayal kırıklığı ile evime geri geldim.

Neyse fazla uzatmadan; Salı günü servisten gelen telefon ile ilgili kişi motorun yatak sardığını, gerekn resimlerin gönderildiğini, Almanya'dan cevap gelmesini beklediklerini ve cevap gelmeden bir şey yapamayacaklarını söyledi.

12.000 KM'de olan, motoruna toz kaçmasından bile kaçındığım, gerektiğinde yağmurlu havalarda bile kullanmadığım , çukurlardan bile oldukça dikkatli geçtiğim aracımın böyle bir arızaya neden olması, açıkcası ilk kez BMW sahibi olarak beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Mercedes veya Audi almayı düşünürken BMW alarak çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum.

Açık söylemek gerekirse dört yıl boyunca yeterince hor kullandığım, motorunu sonuna kadar zorladığım Renault Megane II bile en ufak bir sorun çıkarmamasına rağmen daha 12000 KM'de böyle bir arıza ve hizmet ile karşılaştığıma oldukça üzüldüm. Mukayese bile edilemeyecek firmalar müşterilerine oldukça iyi yol yardımı ve servis hizmeti sunmasına rağmen BMW gibi bir firmanın bu şekilde bir hizmet anlayışında olması oldukça keyfimi kaçırdı. Aracımdan soğudum ve tamir edilse bile satmayı düşünüyorum.

Son söz olarak ne kadar acı da olsa: Benim için BMW bitmiştir, daha da olsa almam arkadaşlar...

Okuduğunuz için teşekkürler.
    http://www.modifiyem.com/forum/f3/bm...ml#post2293862
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rocco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar

bugün servis ile görüştüm. Motorun değiştirilmesi gerektiği ile ilgili rapor yazmışlar. Ne zaman cevap geleceği ile ilgili yorum yapamıyorlar bile. Açık söylemek gerekirse ben bu adamların motor değiştirebilecek kapasitede olduklarını da sanmıyorum.

Hadi diyelim motor değiştirmeyi becerebildiler, ben bu arabaya güvenip bir daha nasıl yola çıkarım onu da bilmiyorum. 12.000 km dayanabilen bir motora ne kadar güvenilir ? Bir daha aynı arızayı yapmayacağının garantisini verebilecekler mi ?

Sonuç olarak paranızla rezil olmak istemiyorsanız kesinlikle bmw almayın. Dağın başında yolda kalırsınız taksi tutar cebinizden ödeyerek geri dönersiniz. Arabadan anlamayan servis elemanlarıyla muhatap olursunuz. Binlerce euro vererek aldığnız arabanızı patates taşır gibi servise götürürler. En kötüsü de zevkle aldığınız arabadan 12000 km'de soğursunuz. 30.000 tl'ye renault veya opel alın inanın bmw'den daha iyi hizmet görürsünüz.

Ayrıca tartışma başlatmak veya daha iyi-kötü muhabbeti yaratmak amaçlı söylemiyorum ama satın almaya gittiğiniz zaman mercedes'e devamlı pislik atan bmw-borusan elemanlarının bilmesi gerektiği tek bir şey var : Mercedes'in far ampulü bile olamayacakları...

şu an mercedes'in dört ayrı modeline sahip (c-e-s serisi) bir ailenin üyesi olarak bmw'nin ne fiyat-performans ne de kalite açısından mercedes ile rekabet edecek bir firma olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Aracı satın alıp binmeye başladıktan 2 hafta içerisinde bunu zaten anlamıştım. Fakat dış görünümü nedeniyle fazla kafama takmıyordum. Başıma gelen bu olay neticesinde son söz olarak bir daha tövbe diyorum.

Almayı düşünenlere de kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tam anlamıyla paranızla rezil olursunuz.
    Alıntı rocco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba

mart ayı başında, e92 3.20d coupe sahibi olarak aracımda meydana gelen motor problemi ile ilgili buradan bir-iki mesaj atmıştm.

12000 km'de motorun yatak sarması sonucu, borusan oto tarafından aracımın garanti kapsamında motorunun değiştirilmesine karar verildi. 15 günden beri de almanya'dan motor gelmesini bekliyorum.

Merak edenler için henüz tarafıma geçici süre ile de araba falan tahsis edilmiş değil. Bu adamlardan tek isteğim şu motoru doğru düzgün yerine takıp bir an önce evden işe gidebileceğim bir arabaya tekrar kavuşmamı sağlamaları.

Motor değiştikten sonra gelişmeleri tekrar buradan aktaracağım. Bmw almayı düşünenlere duyurulur...

. .

mulpa.sahibinden.com

bak kanka
    cekek şeklimiz olsun

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda modifiye eden firmalar ar-ge'lerine ayırdıkları okadar parayla tabiki dünyada önemli yere sahip olur. herkes biliyorki money talks ve nekadar ekmek okadar köfte murat'ın sorduğuna ise düşmanlık demeyelim de bu olumsuz düşünce bence direk araba sahipleri ve davranışlarıyla ilgili.

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöle düşündümde nefret ettiğim şeyler hep onun fanatikliğini yapan insanların yüzünden. Mesela ev arkadaşımın yüzünden BJK'den nefret ediyorum,Arkadaşlarım yüzünden VW den nefret ediyorum ve Honda'dan Ama tam bir STI hayranıyım Nefret ettiğime bakmayın öle kanlı bıçaklı deil :P Sadece sevmiyorum. Şunuda belirtmek isterim bu yorumum tamamen obejktiftir. Hondacılar motorları ile övünürler ama araba sadece motordan mevcut değil bunuda unutmayalım
    Valla bende 307'den hiç hoşlanmazdım..Senin sayende 307 gözüme başka gözükmeye başladı

Honda kullananlarda nedense hondayı aşırı derecede bi savunma mekanizması var Bi honda geçilmesin bi roll'de..Aman yarabbim..Karşıdaki araba yerden yere vuruluyor Tamam çok güzel araba..Güzel teknoloji..Güzel kasa..Verimli motor ama..En nihayetinde oda araba..Yani şimdi bi vtec'e 20-22 milyar istiyorlar..97-99 model bi araba o kadar para edermi ? Etmez..O arabanın en ederi olsun 15-16 milyar..Diğer 1.6'lar gibi..Ama millet ne yaptı çekti fiyatları yukarıya..Neden çünkü talep var..

Ben fransız kullanıyorum..Ama hiç bi zaman savunmadım honda sahipleri gibi aracımı..Tek artısı var benim için..Çok güzel gidiyo ve kullanımı rahat bi araç..Honda'larıda çok severim..Özellikle ep3 sahip olmak istediğim bir araç..

Sırf bu honda sahipleri yüzünden bazen hondadan soğuyorum

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Japon Otomobillere karşı düşmanlık, japon otomobillerini ilah gibi görüp her markadan üstün tutan, kedi-ciğer ilişkiside çeviren kullancılarından kaynaklanıyor olmasın?? =)
    Japon otomobillerinin eksiklerini görmeyen, at gözlüğüyle markaya bağlanan insanlar yüzünden çok sevdiğim Honda ve alman markası BMW den neredeyse soğudum artık...

Yeteri kadar otomobil kullanıp, otomobile doyan insanların Japon otomobili sevmediği gerçeğide vardır tabii...
    916 V6 Turbo

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes her modeli markayı sevmez vardır bir iticilik yönü gerek sahibipleri, gerek tipleri,

ben bütün arabaları seviyorum ama favorilerim var herkes gibi
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir tane arıza ile hiçbirşey ispat edilemez yada bilgi olarak sunulamaz. Bu tarz fabrikasyon hataları üretim de olabilecek şeylerdir Ferrariden tut Milyon dolarlık Mercedeslere kadar olabilecek birşeydir. 12.000 km de motorun bitmesi dayanıksızlık değil üretim hatasıdır. Aynı motorun birçok araçlarda 300.000 i geçmesi gibi bir durumda söz konusu.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu konu biraz zevk renk meselesi ve bir bir otomobilden beklentilerinizle ilgili.Bu platformda coğumuz otomobil sevdalısıyız ve hepimiz otomobillerimizi seviyoruz,fanatiklik olması kaçınılmaz.Ben japonda fransızda almanda kullandım,3 honda 1 peugeot 1 audi 1 bmw 2 MB arac kullandım.Ben japon otomobillerini sevmiyorum yada fransız otomobillerini fakat hondanın s2000 bence son nokta dizayn konusunda ufak bir corvette gibi.O yuzden satın aldım fakat 1 sene sonunda arızalar cıkarttı yolda hiç güven vermedi malzeme kalitesi benı tatmın etmedi vs cok soğudum ve sattım.Şimdi yıne almana döndüm ve alman otomobiliyle mutlu olduğumu farkettim.Ben alman otomobiline bindiğimde kapısını kapatırken bile cıkarttığı ses bana farklı bir haz veriyor yolda verdiği güven malzeme kalitesi teknolojisi herseyı bende hayranlık uyandırıyor.Eskiden bmw fanatiğiydim ama biraz büyüğünce MB kullanma fırsatı bulunca mercedesci oldum ve 1 sene içinde cok araştrdım okudum ettim şu anda fanatiğim diyebilirim evet.Genel olarak eskiden beri evet almancıyım herzaman GTR yerine Porscheyı tercih ederim.Zevk meselesi pekde tartışılıcak bir konu değil.

Bu arada PROMINENT in her dediğine katılıyorum.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanki bütün bmw ler aynı sorunu çıkarıyor.. Çok yakın arkadaşımın babası bi önceki kasa 530 aldı, araba yanılmıyorsam 220.000 de en ufak sorun dahi çıkarmadı dedi.. Adam bmw ye biraz fazla ot atmış
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda bmw'ler sorun cıkartıyor demiyoruz beyler.. kimseye yonelik demiyorum ama bmw motoru kırılmaz etmez gibi tavırla yazanlar için koydum o yazıyı .. sonucta motor bu mekanik kırılabilirde ama bir de şöyle düşün bmw e92ye kac para veriliyor diger ondan dusuk japona verilen para ne kadar..

bmw motoru kırılır hep diye bi kuralmı var , hayır yok .. ee ama kırılmaz diye bir şeyde yok görüldügü gibi yoksa bizde biliyoruz bazı arkadaslar aydınlansın diye koydum bunu..

her motorda olusabilcek problemler 200 milyar verende yaşar aynı problemi 50 milyarda degil mi

mulpa.sahibinden.com

bak kanka
    cekek şeklimiz olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)