Olay da bu zaten, money talks :)
Printable View
Olay da bu zaten, money talks :)
araba şans işidir
bundan önce ki aracım 307 idi bana hiç sorun çıkartmadı ki 307 için çoğu insan kötü olarak bahseder arıza bi araba olarak ün yaydı
1.5 ay önce araba aldım ilk olarak 207 rc düşünüyodum ama ailem peugeot diye aldırtmadı çünkü peugeot da 307 ile çok olumsuz olaylar yaşandı o yüzden çoğu insanda peugeot sorunlu bir araç haline geldi
cupra ile type r arasında kararsızdım type r oldu mini asla bakmam insanlar borusandan nefret eder halde alınan işçilik olsun masrafları...
bmw de sorun yaşayan tanıdıklarım var x5 4.4 için sandıkla motor getirildi ama sorunsuz 300.000 km yapanda var şans işidir
marka fanatikliğine yapmadım yapmamda her araçın belli bir güzelliği vardır
audi a3 kasası ile beraber büyük atılım yaptı bmw yi geçti bana göre
japonu olsun almanı olsun güzel araçlar ortaya koyuyo
birkaç arkadaşın hareketi beni japondan bezdirdi sonrasında birkaç arkadaş yeniden sevdirdi ;)
En iyi devir çevirenler Japonlarmıymışş ? :D:D
Ben almancıyım ama s2000 Subaru impreza Sti ve Evo serisine bayılıyorum s2000 nasip oldu soğudum sattım keşke subaru alsaydım diyorum ama elbet merclerin yanına 1-2 sene içinde subaru yada evo alıcam cok tarz makineler bence :)
Bu olay biraz tuhaf :) genelde Japon otomobili sevmeyen kişiler sportifliğin yanında lüks arayanlar. Olay karşılaştırmaya gelince en performanslısı biz en lüksü biz japonda neymiş tribine giriyorlar. Sapık fanatikler haricinde ben hiçbir japon otomobillerine ilgi duyan birisinden japon daha konforludur vs lafı duymadım. Gerçi GT-R da bu durum biraz istisna :D Japoncu arkadaşlar bu durumu kabullenirken antipati duyan veya başka markayı daha fazla seven kişiler performans olayını kabullenemiyorlar, verileri yapıştırınca ama yok şu var bu var? en basiti gt-r vs 997 turbo karşılaştırmalarında 911 alırım konforuna bakarım? ne konforu arkadaşlar millet s class fln zannediyor aslında çok yakın araçlar. Hala 911 her yönden iyidir diyen insanlar var. Bunu örnek vermek için söylüyorum iç mekan kalitesi porsche ile aynı performansı çok daha üstün. Hala sırf japon üretimi olduğu için dandikmiş gibi bakanlar var. Japon otomobilleri çok kolay geliştirilebilen otomobiller. Misal Bir civic ile bir porsche geçmek için tekrar bir porsche parası harcamanıza gerek yok (yol tutuş, frenaj, hızlanma) bu diğer seriler içinde öyle misal olarak bir sti, evo vs. Benim gözümde japon otomobil severler şatafatlı isimlere çok önem vermeyen, bilmemne derisi koltukla, bilmemne kardon müzik tesisatı aramayan kısacası salt performans ve zevk arayan insanlar. Isminden çok yaptığı işe bakanlar kısacası. Aradaki fiyat farkıda cabası. Öbür kesim ise biraz daha rahatlık ve etiket arayanlar :)
adamlar ceplerini doldursun sizde burda birbirinizi yiyin :D
Valla bende kedide var ciğer de senin tabirine göre :D
Her markanın güzel arabaları var bence. Ben hiç bir şeyin fanatikliğini sevmediğim için. Mesela takım bile tutmuyorum, o derece... :D Sonuçta bana para da kazandırmıyor, karnımı da doyurmuyor... Neyse her markanın segmentine göre aracı var, fanatiklik falan hikaye. Burda öyle adamlar var ki, AA marka arabamı ooooo Ferrari'ye tercih ederim demedikleri kalıyor. Biraz da saçma oluyor yani... AA dediğim araba da yolda her türlü görebileceğiniz araba yani. :D
Biri (Ferrari)Heidi Klum biri Sevda Demirel :D
Bu arada farketmez arabaları araba yapıyoruz zaten... :D Burası TechTurkey deel mi yaauuv :D
sevda demirel:NE DEDİN SEN NE DEDİN SEN ŞRRRAAAAKKKK TO HANDE ATAİZİ AHAHAHAHA
ben Toyota'cıyım çok kişi bilir :) dolayısıyla japoncu oluyoruz ama her aracın ayrı karakteri vardır bana göre mesela kuzenimde Golf4 var çok beğenerek severek binip kullanıyorum gerektiği zamanlarda.İtalyanların sesi yeter, Amerikan Muscle başka bi olay zaten.
Dolayısıyla hepsinin tadı farklı ama imkanım olduğu sürece garajımda-otoparkımda bi Toyota mutlaka bulunucak benim ömür boyunca Allah kısmet ederse :)
Anam, tokat yedik. :p:D Benzetmeyi bilerek araba markası arasında yapmadım, durum belli ortam burdan bile gerilir. Tarih tekkerrürden ibarettir(bkz. TechTurkey marka karşılaştırma tarihleri) :D
Şöyle diyeyim o zaman; Biri İngiliz Premier liginden biri Ankara Çelik Çomak takımı :D
Sonuçta ikiside yıllardır kendilerini kanıtlamış markalar, ve Toyota daha geniş kesme hitap ediyor ki daha çok satılıyor :)
Ama motorda Hondadır bence özellikle ufak hacimlerde.Elektriklide Toyota daha önde mesela son teknoloji olayında, Hybrid Civic benim D-4D den fazla yakarken Prius 2/3 ü kadar yakıyor :)
Japon araclari motor teknolojileriyle, hafiflikleriyle de beraber performanslariyla, modifiye olanaklarinin neredeyse sonsuz olmasiyla vb. herkesin takdirini kazanan araclar zaten.. Ama Turkiye'de Japon araclarina (dusmanlik demeyelim bence) karsi soguk durusun sebebi yine o Japon araclarinin sahipleri..Sanki dunyada bulunmaz, gecilmez seymis gibi bahsediliyor, yuceltiliyor arabalari.. Bence en buyuk sebebi bu..
Bu arada BMW'nin ozellikle dizellerinde az km'lerde motor bitmesi olayina yakin cevremde cok rastladim.. Sonra yine ayni motorlu aracin yenisini alip yillardir sorunsuz bineni de var.. BMW'de bu biraz sans isi.. Dizel motorunuzun elinizde patlamasi olasiligi diger markalardan biraz daha fazla maalesef..
kımse bmw motoru kırılmaz demedı ... sadece saglamdır denıldı bılakıs japon motoru saglam denıldı gıbıme gelıyor ... kırılmıyacak motorda daha uretılmedı ... 320 d alan arkadasın basına boyle bı olay gelmıstır olabılır belkıde yanlıs bı yazılım atmıstır arabasına sonrada boyle olmustur ... benımde arkadasımda 320 d war basar da arabanın canını okuyor hemde nasıl ama nedense en ufak problem yok ...e92 ye werdıgın paranın karsılıgınıda sonuna kadar alıyorsun bence
Cevap içinde saklı aslında... Her marka, için aynısı söz konusu... Bu gün kaç kişi, amatör ligde oynayan Dillidüdük spora düşman, GS li FB liye, BJK li TS liye düşman... Farklı bir durum değil...
Büyük markaların düşkünleri olması, markanın fanatiklerinin olması normal bir durum... Bazen 10 yaşında çocukların Ferrari geçer hayır Lamborghini geçer diye kavga ettiklerini görmez misiniz?
Kime alınmasın, Tenzi ederim arkadaşarımı.
Birde, hayattaki eksiklerini ve ayıplarını, kusurlarını, hızlı arabası olup, bunun tatmini ile örtmeye çalışan tipler vardır. Kısacası bir baltaya sap olamamış, sadece otomobili ile ortamda adam olan tiplerdir... Bunlar kendi karakterlerinde de yoksun oldukları için otomobillerini karakter olarak kullanırlar. Otomobilin bir araç ve bir hobi olduğunu unutmamak gerekir...
Sonuç:
Bende Japon arabası almayı hayatımın hiçbir evresinde düşünmedim, Her zaman Alman ağırlıklı Avrupa yada Avrupa menşeili otomobil tercih ettim, Ailemden gelen bir kültür oldu sanırım...
Sırf bize bu kadar tartışma malzemesi yapıyor bu kadar üstünde muhabbet döndürüyor diye japon arabalarını seviyorum :) işin tadı tuzu işte ya ne güzel :)
zevk meselesi bence sonuçta herkesin kendine gore beğendiği araçlar farklı olabilir ama tüm japonlara karşı bi düşmanlık anca fanatiklikten olur :)
ama şunuda belirtmekte fayda var amerikada tam hatırlamıyorum 7-8 farklı sınıfta muşleri memnuniyeti ile ilk 3 te olan tüm markalar japon :)
1 toyota-lexus
2 infinty-nissan
3 honda ;)
her kategoride aşağı yukarı bu 3 lu hep sabit kalmış demekki buda kalitesinin bir kanıtı bence :)
Toplam Kalite Yönetimi'nin tam anlamıyla 1950 yıllarında Japonlar tarafından uygulandığı söylenebilir. Japon yöneticiler kaliteyi bütün iş birimlerine yaymış ve her kademedeki işgöreni bu konuda eğiterek bilinçlenmeyi sağlamıştır. Bu yöntem ile kalitesizliğiyle ünlenen Japon ürünleri 5 yıl içerisinde tüm dünya pazarını ele geçirmiştir.
TKY bir yönetim sistemidir. Bu sistem uygulanan her işletmede farklı yöntemlerle ele alınmaktadır, farklı kuruluşların değişim gerekçeleri ve elde etmek istediği sonuçlar farklı olduğundan TKY’nin kapsamı, uygulanacak yöntemler ve ayrılacak kaynaklar da farklılık göstermektedir.[1] Önemli olan ürün ve/veya hizmetin iyi tanımlanmış süreç ve süreç ilişkileri ile sürekli geliştirilmesidir. TKY için müşteri memnuniyeti kardan önce gelmektedir, bu yöntemde insan, süreç, müşteri ve sürekli geliştirme 4 temel unsurdur ve birbirleri ile sürekli bir ilişki halindedirler. TKY yalnız alt sistemleri, yalınlaştırılmış süreçleri veya fonksiyonel departmanları değil, sistemin tamamını yönetme kaygısını taşır. :icon_tup:
vikipedi'den alıntıdır..
bu tartışmalar almancıların dünyadaki en iyi arabayı alman üretir demesinden ve honda sahibi olmayan veya hayatında 1 kez hondaya binmiş honda fanatikleri yüzünden oluyor:)
mercedes nefret ederim.ama 190e ye hastayım ve sattığımıza pişmanım
renault nefret ederim ama r21 serisi ayrıdır benim için
bmw nin spor otomobil ruhu zaten apayrı(son yıllarda ondanda soğudum ya neyse)
pejo nefret ederim ama 306gti severim
opel bedavaya verseler almam ama sfi vectra gt hariç:)
vw hele kapımdan içeri sokmam
hepsi içinde kendimce çok geçerli sebeplerim deneyimlerim var.aynı şekilde diğer insanlarında aksi sebep ve iddiaları olduğu için tartışma hiç bitmez
Fanatiklik her konud olduğu gibi otomobil knusundada gereksiz ve anlamsız bence ...
Beyenirsin binersin beyenmezsin binmezsin ...
Mükemmel insan mükemmel makina mükemmel otomobil varmı ?
Bence yok ...
Her güzelin bir kusuru vardır ....
Boşuna kasmanın anlamı yok boş iş bu nefret te fanatiklikte ....
amma taktıınıız lafa nedenıınıı acııkladıım almak ııstedııgıınıızıı almayıın.konuyu okuyun nedenıı yazııo.acııkladıım.maddııyat olarak ornek vermedıım ben onu.
tirilyonerde olsam japona bıınerıım kıım karıısıır.konu ııcıınde yazdıık bu konu kapanmaz herkesıın kafasıında bıı model vardıır onu savunur bende japonu savunuyorum.oburu almanıı oburu ııtalyanıı olay budur burda uzlasma bosu bosuna kıımse aramasıın.
japon sevdası bır başkadır nedenı ise = anlatılmaz yaşanır :D
ben tam bı çapon hayranıyım bu durumun tam tersı yanı fransız araçlarına duçmanlıgın 100 uzerıdnen 10000 dır belkıde bılmıorum elıme bıse geçmıo ama ınsanın takımını savunması gıbı bıseydır bellı bı noktdan sonra çamur atılmasına dayanamıyor ınsan patlayı verıo sonrada fanatıklık başlıo ;)
Açıkçası bindiğim hiçbir japon otomobilinde Alman konforu göremedim,şahsi fikrim. Motor teknolojisinde üstün denirdi,ancak bence Alman otomobilleri de bu konuda cok ilerledi. TSi gibi motorlar ile.Ancak japonların nedense daha bir albenisi var..daha fazla mod parçası oldugu için mi bilemiyorum,tipleri vs. daha hoş geliyor sanki.
TSI ne albenısı var anlamış degılım?. bızım japonlar o guc lerı normal atmosferık motorlardan zaten cıkartıyorlar :D
Accord kullandınmı bilmiyorum ama benim kullandığım almanlardan sınıf farkı aynı tutuarsak bence çok başarılıki fiyatına göre çok çok daha iyi ;)
ki Lexus da bi Japon dur ve ondaki konforu bi alman da bulabilirmiyiz bilmiyorum adam 98 yılında otomatik park özelliği ve bilmem daha neler neler yapmış..
su dedıgın olayı onaylıyorm :D ben fanatık degılım belkıde almanların daha konforlu arabaları ola bılır ama :D yenı kasa passatada bındım acoordada :D fark var:D
Düz mantık bakarsan bişey anlamassın ;)
TSI = Turbo+Super Charger'in aynı anda kullanıldığı bi teknoloji akıl mantık kafa yorularak yapılan bi uygulama ;)
Otomobil ilk Amerikada Büyük hacimle başladı ( 5-6 litre ) Petrol krizi ile Fındık seri ( ufak V8 ler) ( 4 litre ) ile dewam etti Almanlar ise aynı güçleri 2 litrelerden çıkararak efsaneleşti Bmw-Opel-Audi sonra Japonlar işe el attı...
Toyota AE 86 driftin başladığı ilk model diyelim kimin yüzünden çıktı e30 M3 yüzünden;) Audi Quattro 4 çeker olayını başlattı Opel Vectra A 4x4 2 litre 200Hp daha niceler Japonlar her zaman geriden takip ettiler
bana Kaliteli bi Japondan bahsetsene ben sana