User Tag List

Sayfa 5/18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
324 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Japon Otomobillere karşı düşmanlık neden ?

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence tamamen duygusal.(money) tr dekı aracların dıkkat edın sureklı alman olanları daha cok gosterılıyo vede övuluyo . cunkı medyanın cogu dogan grubunda vede onlarında dogus grubu olayı var. bu yuzden cogu ınsanda alman arabalarnı yere göğe sıgdıramıyo..cunkı onlar daha guzel gosterılıyo. kı alman arabalarının cogu gosterışe onem verdıklerı ıcın onları daha cock tutuluyo.bence sebebı bu.

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun kapatılması gerek dicem yoksa sarıp durucaz ki dikkat ediyorum hondacı arkdaşlar dışında laf eden yok
    Kalite adına hiç bişey yokki.. s2000 dahil bi araç yapıyorsun 4 4 lük olması gereken ama işte Japon ne anlar yeni yeni akıllandılar dicem ama şimdide kasayı aptalcac bişeyler yapmaya başladılar Tüm japonlar Subaru-Mitsubishi-Honda- yeni sti çok güsel bi iç tasarıma sahip ama Gc8 derim gerisi yalan derim
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

OnurS
    Misafir
    Herkesin kendi zewki bu tartışılmaz ki.Sen beyaz sewersin ben siyah.Beyaz daha iyi diye diretmek boş muhabbet bana göre.'sininde avantajları war beyaz ufakçizikleri göztermez vs ama siyah daha ağır duruyo diye siyah alır alan.Japonların çoğu sorunsuz araçlar tamam ama hiçbiri bi bmwnin konfor we spor sürüş kombinasyonunu weremez bana göre.Rx8 s2000 seçimi yaparken bi kişi bile rx8 al demedi ama ben gidip onu aldım çünkü bmwden sonra konfor we performans olarak beni en çok o tatmin ederdi.Sırf performans isesem s2000 alırdım.ztn porscheden hiç bahsetmiyorum ben porsche istemem diyen yalan söylüyodur bana göre.

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altımda bitane s600l veya s65 amg olsun japoncuyum die geçiniyorum ama en kral japonun ......
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay da bu zaten, money talks
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay da bu zaten, money talks
    +1453 diyorum abi
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba şans işidir

bundan önce ki aracım 307 idi bana hiç sorun çıkartmadı ki 307 için çoğu insan kötü olarak bahseder arıza bi araba olarak ün yaydı

1.5 ay önce araba aldım ilk olarak 207 rc düşünüyodum ama ailem peugeot diye aldırtmadı çünkü peugeot da 307 ile çok olumsuz olaylar yaşandı o yüzden çoğu insanda peugeot sorunlu bir araç haline geldi

cupra ile type r arasında kararsızdım type r oldu mini asla bakmam insanlar borusandan nefret eder halde alınan işçilik olsun masrafları...

bmw de sorun yaşayan tanıdıklarım var x5 4.4 için sandıkla motor getirildi ama sorunsuz 300.000 km yapanda var şans işidir

marka fanatikliğine yapmadım yapmamda her araçın belli bir güzelliği vardır

audi a3 kasası ile beraber büyük atılım yaptı bmw yi geçti bana göre

japonu olsun almanı olsun güzel araçlar ortaya koyuyo

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birkaç arkadaşın hareketi beni japondan bezdirdi sonrasında birkaç arkadaş yeniden sevdirdi
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendı aracım alman ama ben japon otomobilleri cok sevıyorum ozellıkle bana gore dunyanın en saglam aracını toyota uretıyor ... dusmanlıga gelıncede bence nedenı su olabılır japon kullanıcılarının asırı ukalalıgı kendını begenmıslıgı ..en ıyı motoru bız yaparız en cok devırı bız cevırırız , en ıyı turboyu bız yaparız gıbı bır cok kendını begenmıslıklerı nedenınden dolayı bence japon dusmanlıgı war yazdıklarım sadece ornek kımse ustune alınmasın
    her harfıne katılıyorum sadece toyota yerıne honda koyalım bence

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En iyi devir çevirenler Japonlarmıymışş ?
    916 V6 Turbo

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel olarak gozlemledıgım bı konu var bı kısım ınsanlar japon otomobıllerıne aptal saptal hayranlık fanatıklık yapmalarına ragmen bı kısım ınsanlarda gozu kapalı nefret beslıyorlar bunun sebebı ne olabılır sızce ?

ya da sadece benım gozlemledıgım bı konumu bu...

sen yazmıssın zaten nedenini

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben almancıyım ama s2000 Subaru impreza Sti ve Evo serisine bayılıyorum s2000 nasip oldu soğudum sattım keşke subaru alsaydım diyorum ama elbet merclerin yanına 1-2 sene içinde subaru yada evo alıcam cok tarz makineler bence

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olay biraz tuhaf genelde Japon otomobili sevmeyen kişiler sportifliğin yanında lüks arayanlar. Olay karşılaştırmaya gelince en performanslısı biz en lüksü biz japonda neymiş tribine giriyorlar. Sapık fanatikler haricinde ben hiçbir japon otomobillerine ilgi duyan birisinden japon daha konforludur vs lafı duymadım. Gerçi GT-R da bu durum biraz istisna Japoncu arkadaşlar bu durumu kabullenirken antipati duyan veya başka markayı daha fazla seven kişiler performans olayını kabullenemiyorlar, verileri yapıştırınca ama yok şu var bu var? en basiti gt-r vs 997 turbo karşılaştırmalarında 911 alırım konforuna bakarım? ne konforu arkadaşlar millet s class fln zannediyor aslında çok yakın araçlar. Hala 911 her yönden iyidir diyen insanlar var. Bunu örnek vermek için söylüyorum iç mekan kalitesi porsche ile aynı performansı çok daha üstün. Hala sırf japon üretimi olduğu için dandikmiş gibi bakanlar var. Japon otomobilleri çok kolay geliştirilebilen otomobiller. Misal Bir civic ile bir porsche geçmek için tekrar bir porsche parası harcamanıza gerek yok (yol tutuş, frenaj, hızlanma) bu diğer seriler içinde öyle misal olarak bir sti, evo vs. Benim gözümde japon otomobil severler şatafatlı isimlere çok önem vermeyen, bilmemne derisi koltukla, bilmemne kardon müzik tesisatı aramayan kısacası salt performans ve zevk arayan insanlar. Isminden çok yaptığı işe bakanlar kısacası. Aradaki fiyat farkıda cabası. Öbür kesim ise biraz daha rahatlık ve etiket arayanlar

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar ceplerini doldursun sizde burda birbirinizi yiyin

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende kedide var ciğer de senin tabirine göre

Her markanın güzel arabaları var bence. Ben hiç bir şeyin fanatikliğini sevmediğim için. Mesela takım bile tutmuyorum, o derece... Sonuçta bana para da kazandırmıyor, karnımı da doyurmuyor... Neyse her markanın segmentine göre aracı var, fanatiklik falan hikaye. Burda öyle adamlar var ki, AA marka arabamı ooooo Ferrari'ye tercih ederim demedikleri kalıyor. Biraz da saçma oluyor yani... AA dediğim araba da yolda her türlü görebileceğiniz araba yani.
    Biri (Ferrari)Heidi Klum biri Sevda Demirel

Bu arada farketmez arabaları araba yapıyoruz zaten... Burası TechTurkey deel mi yaauuv
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevda demirel:NE DEDİN SEN NE DEDİN SEN ŞRRRAAAAKKKK TO HANDE ATAİZİ AHAHAHAHA
    ..::PASSATURBO1::..

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ben Toyota'cıyım çok kişi bilir dolayısıyla japoncu oluyoruz ama her aracın ayrı karakteri vardır bana göre mesela kuzenimde Golf4 var çok beğenerek severek binip kullanıyorum gerektiği zamanlarda.İtalyanların sesi yeter, Amerikan Muscle başka bi olay zaten.

Dolayısıyla hepsinin tadı farklı ama imkanım olduğu sürece garajımda-otoparkımda bi Toyota mutlaka bulunucak benim ömür boyunca Allah kısmet ederse

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamlar ceplerini doldursun sizde burda birbirinizi yiyin

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı CemVteC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her harfıne katılıyorum sadece toyota yerıne honda koyalım bence
    Toyota Hondadan sağlamdır o doğrudur , Honda motorda üstündür konforda denkler genelleme yaparsak yol tutuşta Toyota öndedir biraz daha

Toyota ztn GM yi geçmiş durumda şuanda Dünya lideri otomotiv sektöründe

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)