kedi ciğer herkez için olamaz sanırım![]()
japon otomobili kullanan insanlarda özellikle honda da dehşet fanatik olanlar var..
dünyanın en güvenli en sağlam arabını honda yapıyor diyen adamlar biliyorum benimle bunu saatle tartışmaya hazır halde..
ben japon otomobillerinin sevmiyorum çok fazla..bir arabayı alıp standart halinden alıp yol tutsun diye gitsin diye dursun diye birton para harcayıp normal üstdüzey bir araç ile aynı parayı harcamayı çok fazla sevmiyorum ama modifye dediğiniz şeyin tam cevabını veren de honda benim nazarımda bu da ayrı ama ben sevmiyorum bu kadarını mesela..
yani bi honda alıp porshce geçmek için neredeyse porshce kadar para harcamak bana çok yatkın gelmiyor..ki hala kötü yol tutuyorsun bu da ayrı..ve hala hondaya biniosun sonuç olarak oda ayrı![]()
herkezin araba zevki başkadır.. bana tamam çok çılgın gitmesin ama çok çılgın yol tutsun isterim.
bugün bende fena lotus manyağıyımdır araba gitsin yol tutsun diye para harcamazsın ama aman çalışmamazlık yapmasın motor biryerden arıza çıkarmasın diye diken üstünde gezersindevamlı bakman lazım buda para harcamak demek zaten ...
her gülün bir dikeni var..
ama şu varki bazı arkadaşların yazdıkları cidden arabadan da markadan da soğutuyor insanı..
sonuç olarak bir insan hondaya binicek hondayı yükleyecek imkanlara sahip olabilir.
bir porsche ye binicek ve onu yükleyecek paraya sahip olamaya bilir..
ama bunu bu şekilde tapıyorum dünyanın eniyisi budur demekte.bu sahip olamamanın verdiği bir kapatma olarak görüyorum bazen ..
herkez için değil tabi..
proje çalışmaları yapanları ayrı tutuyorum bu arada..swap vsvs gibi..
bu arada tartışma olmsın diye şunu söyliyeyimki..cidden çok sağlam motorlar yapıyorlar..
özellikle honda.yani körü körüne bir eleştirme yapmışım gibi olmasın sakın.