User Tag List

Sayfa 10/18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
324 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Japon Otomobillere karşı düşmanlık neden ?

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okumak isteyen okusun keyif alsın Alamla japonla alakası yok Bi Şahaser sadece
    http://bmwteam.net/Veribank/BMWBilgi...TREfsanesi.asp
    paylaşım için tşk ler ... yıllar öncesi çıkmış olmsına rağmen hala son tek. supersport ları dize getiren efsane bi araç mclaren ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nedenini bilmiyorum ama böyle bir düşmanlık var .Evet. ve buna dair bir kişi tanıyorum o da ;

http://www.vimeo.com/3636365
    hangi film bu

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mclaren f1 çok özel bi makine gerçekten ama inip binmesi de dert olur onun yaw
    ben hondacıyım ve japoncuyum
    ama bu demek değil ki başka arabaya binmem,bmw severim,param olursa bi gün bi tane alırım mümkünse m3
    ama şu anki tercihim hondadan yana
    çünkü ben otomobilden ekonomiklik dayanıklılık ve performans bekliyorum,honda da beklentimi fazlasıyla karşılıyor,üstüne bir de dizaynı güzel geliyor,
    ilerde bi otomobilden performans sağlamlık ve konfor beklersem bmw alırım yada mercedes audi falan..,
    haa crx dersen ayrı bi yeri var benim için aşığıyım ve hiç satmayı düşünmüyorum allah ayırmasın
    bende Hondalardan hoşlanmaya başladım İzmirli değilmi işte toprak bu işi biliyoruz biz
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Stock
    Misafir
    ama japon da kullanıyorum almanda kullandım.. bence japon daha kibar .. almanlaar birazda lüks para müşteri olayı ama ben çok zengin olupta mütavazi olup japon araçlarına binen de biliyorum .. ama bende de japon olarak sadece honda arkaşlar..

Stock
    Misafir
    toyota da olur unuttum..

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne japonu, ne almani, ne amerikani... Tamamen kullanicilarin gereksiz fanatizminden kaynaklanan is olsun diye, dusmanlik bile diyemiyecegim kompleks sahibi insanlarin tavirlari bunlar. Her japon, alman vb buyuk markalarin kendine gore ustunlukleri ve zayif olduklari noktalar var. Ben BMW seviyorum, oncelik her zaman onda cunku bana daha cok hitab ediyor ve daha basrili buluyorum. Hondayi da cok seviyorum egg, ctr, integralar bunlar muhtesem araclar param olsa isterim guzel bir honda ya da MB. Hepsinin kendine gore guzellikleri var sana hangisi hitab ediyorsa onu alacaksin sefasini suruceksin aptal saptal fanatizmlere, komplekslere girmenin bir manasi yok bu islerde bence. Tersine, sevmek lazim ki bu markalarin kullanicilari sayesinde o markalar hakkinda bir seyler ogrenesin, guzelliklerini goresin. Sagolsun bizim milletimizi ele alirsak her seyden once bir sahiplenme duygusu var nedendir anlamam. " Biz Japoncuyuz", "biz Almanciyiz", kiliz, tuyuz yani ulan sen yaptin o arabalari sanki senin milletin uretmis neyin sahipligini yapiyorsun ki fanatizmini yapasin? Bin ulan iste, tadini cikar...

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba arabadır ya bin gez işte ne suyunu çıkarıcan
    aklına yattıysa sana hitap ediyorsa tamamdır işte
    şu an bindiğim arabalara iyi fiyat versinler mesela , satarım gözünün yaşına bakmam
    toyotayıda severim hondayıda vw yide fiatıda v.s hepsinin hitabı farklı
    bir kaç markayı satış sonrası ve piyasa yüzünden sevmem oda matıksal açıdan

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

Abartı fanatizm , insanların fanatizm yapılan araca antipati beslemesine sebep oluyor.

Bkz. Civic Type-R =)

Ben kısa bir süreye kadar Type-R hastasıydım hatta alıp yükleyecektim =) Ama forumdakı bazı fanatik yorumları okudukça resmen arabadan soğudum...

-Onun üstünden atlarım, bunun içinden geçerım. Alayından iyi yol tutarım...Az yakar, çok kaçarım.
    (Türkçe meali : Alayınız sıraya geçsin kralınız bi adım öne çıksın?)

Tamam, herkesin arabası kendine güzeldir fakat biraz kompleksli bi hareket gibi geliyor bana... Her arabanın illaki eksik yönleri vardır.

*Biri az yakar, gitmez.
    *Biri iyi gider , durmaz.

Örnekler çoğaltılabilir. Abartı yapıldıkça ister istemez antipati oluşuyor.

Tamamen mükemmel otomobil olsa zaten herkes onu alırdı. Yamuluyorsam düzeltin...
    Belong to beyond of your horizon.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben kendimi PETROseksüel olarak görüyorum, 4 tekerli ve içten yanmalı motora sahip her aracı severim.

2 italyan, 1 alman bir tane de japonum var, Alman aracına üvey evlat muamelesi yapmam dışında geri kalan tüm araçlarımı öz evladım gibi severim

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla açık konuşmak gerekirse japon atomobillerinde amerikan vari bir tarz var sağlam araba fln yapıyorlar ama ben sevmiyorum gm e verdikleri zarar da sevmememin sebepleri arasındadır

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saygılar abi
    prius gelsede alsak bitane çok güzel örnekleri var özellikle japonyada
    Prius'u da bütün Los Angeles tayfası alıyor valla, bizim neyimiz eksik. Global ısınmaya son diyelim biribirimizi yemeyelim bu konuda burada kilitlenir inşallah
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

nicomedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göreceli bir kavram
    neden japon hayranıyım....
    çünkü bütcem dahilinde 96 99 model bir vti alabiliyorum ve beni yeterince tatmin edebiliyo...
    aynı paralara yada daha azına alabilecegim fransız gti veya dengi araçlardan az yakıyorum sanayinin yolunu 7bin km de bir yag deişimi için kullanıyorum kendimden büyük hacimli birçok avrupa arabasından hem az yakıp hem daha seriyim
    yürüyenim saglam yol tutuşumdan memnunum bir beyin takıyorum kuduruyorum modifiye etmeye başlasam bugün aradıgım her parçasını bulabiliyorum
    bu gün hangi wv 16 veya üzeri benden daha az yakıyo merak ediyorum
    bir kaputum 150 lira tamponum 50 lira çarpsam vursam kırsam ne olur

konfordan bahsediyosunuzda ; o zaman niye arabalarınıza koni takıyosunz niye yay takıyosunuz jantlarınızı niye büyütüyosunuz diye sorarlar .. zaten benim konforuma iniyosunuz... kıyaslama yaparken kendimizi de ortaya koymalıyız yaptıklarımızla söylediklerimiz birbiri ile örtüşmeli
    teknoloji derseniz
    wvnin 2007 yılında ürettigi tsi motorları gkm veya x bir garage yıllardır std motorlara sc / tc uygulaması yapmakta bu yüzden kimse wv tsi motoruyla övünmesin o gücü 88 yılında geliştirilen b16 a dan da alabilmiş japon.... kaldıki bu motora aşırı beslemeye girdiginizde kimlere kafa tuttugu ortada
    ha yanlış anlaşılmasın e 36 da sattım astra da sattım şahine bile bindim .. hiçbir markayı kötülemek için yazmadım bunları... kendi karakterime en yakın olan araç ek 4 vti oldugu için ve neden japon u tercih ettigimi açıklamak için yazdım...
    benim her markaya saygım vardır ama japonlara ayrı bi sevgim vardır .. saygılar...

nicomedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yorumumda sadece 10-20 bin tl lik araçları baz aldım
    bunu da editleyim amg ciler m3 cüler saldırmasın sonra :P

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harbi başta yazmıştı biri Lambo, Ferro'yu geçer diye 11 yaşında kavga eden çocuklar gibi diye bir muhabbet vardı. Ahanda oldu

Adminler acayip eğleniyorlardır bence şu an onun için konuyu kilitlemiyor olabilirler konuyu

Ya şu F20C'li Tsuchiya'nın test ettiği E36 BMW'yu ekleyin de arkasına da "Hepimiz kardeşiz" müziğini de koyalım olsun bitsin.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kingpin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adminler acayip eğleniyorlardır bence şu an onun için konuyu kilitlemiyor olabilirler konuyu
    Türkçe 11 numara (Şakaydı he)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim ilk arabam wv polo ydu ikinci vti di sonra audi a3 aldım şuandada vts war bu arada hatırı sayılır bi süre megane coupe ve ford focus sporttrend kullandım ben her arabayıı severim hatta içlerinde özel olanları daha çok sewerim civic vti typ-r suzuki swift 106 gti saxo vts 205 gti gc8 wrx gibi.................. ama kusura bakmayın hayatında toplam iki üç tane arabaya binmiş biri şahin biri bilmemne sonra es kaza bi arkadaşının tavsiyesiyle özellikle honda almış adamlar (hepsi değil) daha arabasının sübap sayısını şusunu busunu bilmeden özelliklerinin ö sünden anlamadan yok benim arabam herkesi geçer üzerinden atlar seninki arabamı kutu bi kazada içinden çıkamazsın yok ben 1.4 ies le 106 gti tokatlıyorum yok rakibim bile olmaz hem en az yakan hemde en ii kaçan benimki gibi fanatikleştikçe bende arabalardan değil ama bu arabaları kullananlardan soğuyorum zatende araba konusunda bu kara cahil bağnazlarla çokda muhabbet etme gereği duymuyorum............... tekrardan belirtmek istiyorum yorumum sadece honda değil bindiği arabayı uçak sanan herkese

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Absinthé Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abartı fanatizm , insanların fanatizm yapılan araca antipati beslemesine sebep oluyor.

Bkz. Civic Type-R =)

Ben kısa bir süreye kadar Type-R hastasıydım hatta alıp yükleyecektim =) Ama forumdakı bazı fanatik yorumları okudukça resmen arabadan soğudum...

-Onun üstünden atlarım, bunun içinden geçerım. Alayından iyi yol tutarım...Az yakar, çok kaçarım.
    (Türkçe meali : Alayınız sıraya geçsin kralınız bi adım öne çıksın?)

Tamam, herkesin arabası kendine güzeldir fakat biraz kompleksli bi hareket gibi geliyor bana... Her arabanın illaki eksik yönleri vardır.

*Biri az yakar, gitmez.
    *Biri iyi gider , durmaz.

Örnekler çoğaltılabilir. Abartı yapıldıkça ister istemez antipati oluşuyor.

Tamamen mükemmel otomobil olsa zaten herkes onu alırdı. Yamuluyorsam düzeltin...
    hangi typer sahibi buraya çıkıpda alayınıza gider yapmış. Aşırı fanatizm yapmış. Bi linkini verirmisin bana çok merak ettim.
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Silverbullet
    Misafir
    bende japon otomobillerini dger ulke markalarına gore daha cok sevıorum cunku kendımı direksyonuna oturdugumda daha mutlu hissedıorum butce meselaeside deil sorun trilyonlarım olsun gene gider gtr alırım ama illaki yanında mesela bi astonmartin dbs te alırım cunku japonu nekadr sevsemde prestij okadr yok,bos fanatiklik yapmak bence de cok sacma hangi marka guzel bisi yapsa onu begenirim ve sahibi olmak isterim yok onu japon yapmadı ozamn sevmemem gerek die biisi olmamalı ama fanatıklık sacma dien bazı arkadslar bıle bence olebı laflar edıokı onlarda aslında fanatık olmuslar sevdıklerı markanın habrlerı yok marka sevgisi sacma deil bence asırısı tabiki sacma zaten bu dunyada herseyin asırısı kotudur hersey makul olculerde guzeldr.

nightkids_han
    Misafir
    japon araçlarını motor we sorunsuzluk açısından sewerim,
    ama hiçbir zaman avrupa standart'larındaki araçlar kadar güwenli değiller ,
    saç kalınlıkları vb... şeylerde halen daha diyorum zayıflar kısacası güwenlik 0 .....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)