cok guzel yazmısın hondaları bende sewerdım oncedenhatta bı gece fatıhın (tvp) type-r ına bındım ne guzel dedım hatta kendısınede soyledım bu fıkrımı ..amaaaa bu asırı honda fanatıklerı yuzunden bıldıgın sogudum hondadan. senın werdıgın ornekler son derece dogru .. bız hebsını gecerız bmw motormu yapıyor. cupra arabamı en cok devırı bız cevırıyoruz NSX soyle boyle . m3 lerı ayırıyoruz falanda fılan en sonunda benı cıldırttılar bende hepsıne buyurun gelın dedım hatta nsx te getırın dedım... hatta en ıyı n/a hondanız gelsın dedım .. bu yaptıgım dogrumu ! tabıkıde degıl ama bunu neden dedıgımı kımse anlamak ıstemıyor hatta bır kac kısı sen boyle degıldın kımseyle boyle konusmazdın ne olduda boyle konusuyorsun dıye sordu . bende sız bı dusunun nedenını dedım .yanı anlıyacagımız asırı fanatıklık yapılıyor hemde cok fazla dostluklar zedelenıyor
biz ankarada cheef kadır ve fatıhle 10 gunde bır deneme yapıyoruz degısıklık warmı nasıl yuruyoruz bunu gormek ıcın benım bu forumda fatıhle(tvp) bır tane vıdeom yok. o gecse ne olur ben gecsem ne olur .kadır abıyle denemelerımızıde kendısı koyuyor bazen . biz ne kadır abıyle nede fatıhle honda bmw tartısmasına gırmedık hatta bırbırımızı onure ettık .asırı fanatıklık bızı kutuplastırıyor arkadaslar forumda yorum yapmaya korkar hale geldık
japonla ılgılı bı konu acıldımı sonu kılıtlenmeye gıdıyor yada hondacılar yazıyor bız susuyoruz . susma nedenımızde tartısma cıkmaması ıcın . benım dusuncelerım bu kımse benı yanlıs anlamasın hepımız oturup ozelestırımızı de yapalım bırbırımızı kırmayalım
![]()