Yazından sadece almanlar geri çağırmış anlamı çıkıyor
hondacıların araçlarına aşırı bağımlı olmasından, yoğun sevgi beslemesinden dolayı kaynaklanan bir durum. tabi işin birde zevkler ve renkler kısmı var.. misal kendim inşaat sektöründeyim ve ben bugüne kadar hiçbir japon arabasına binen mütahit görmedimkesimden kesime fark var
kardes sen alman mısın anlamadım..sabahtan berı yok alman sole yok alman bole..bmwya bınıyorum 520d ınıyorum ctrye bınıyorum ve ctryı daha cok sewıyorumm..yeterı kdr acık mıarabalarla ınsanlar arasında bazen bag kurulur,ben arabamı sewıyorum..babam arabamı her gordugunde serserı dıo bana ama olsun bole mutluyum
![]()
m power pırtdıyorum baskada bısey demıyorum
![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
walla fanatik hondacılar beni hondadan fanatik bmw ciler de bmw den soğutuyo.. aşırıya kaçmamak lazım.. s2000 de güzel benm için m3 de sanki bmw para mı weriyo bana da markasına bağlanıcamama tabi ki aynı paraya olsa e46 m3 alırım o başka
![]()
konuyu okumadım ama ben sırf bu honda fanatıklerı yuzunden kendı arabmadan nefret ettım...ve ınanılmaz bır on yargı olusuyor dogal olarak herkes tum hondaya bınenlerı fanatık sanıyor...uzucu...
ha bu arada kesın konusu gecmıstır...hayat 2 3 4 gazlayıp bırakmak degıldır...bosuna koymamıslar o dıreksıyonu yada teybı yada amortısorlerı....
tum dunyada testler butun krıterler goz onune alınarak yapılır,yol tutus konforu olsun sessızlık gibi, he spor arabalarda bazılarına daha cok agırlık verılır ona gore degerlendırme yapılır ama sonucta sırf performansla bı araba degerlendırılmez, ama trda bence böle![]()
Yuhh 27 sayfa olmuş=)okumaya üşendim de zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler....
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Yahu bırakın japonu almanı, sağlamlığı...
Ne haldeki tofaşlar yürüyor, gerisi fasa fiso :
http://www.timsah.com/Inanilmaz-arab...er/ndTdra9fAwX
tüm araçlar şekillendirilmiş metal,plastik ve benzeri malzemelerdir önemli olan kullanıcıdır kullanıcı vardır en kötü bilinen arabayla 30 yıl geçirir sorun yaşamaz kullanıcı wardır en iyi denen arabayla servisten cıkamaz oyuzden olay araçta deil aracı kullananlar arasında
niye arabaları karşılaştırıyorsunuz ki. başlıkta da belirtildiği gibi japon otomobillerine karşı düşmanlık neden? düşmanlık dendimi japon arabaları ile diğer marka arabalar karşılaştırılmamalı. kullanıcıları karşılaştırılmalı, gerekirse eleştirilip düzeltilmeye çalışılmalı... bir insan durduk yere neden arabaya düşman olsun ki
ama tünayK nın dediği gibi kullanıcılar (japon-alman-fransız vs..) kendi otomobillerine karşı sevgileri fanatikleşince ozaman markalar arası düşmanlık çıkıyor. insanı kendi arabasından bile soğutuyor. benim düşüncem böyle.
japonla alman diye degil japonla amerikan diye bir ayrim var fast filmlerinde bile goruyoruz cok gereksiz uzayyip giden hic anlamsiz anlami olmayan gereksiz bir konu bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)