1- NEW FRANKS bbq sos - tatlı mc donalds bbq sosu ile aynıdır kesinlikle en iyisidir kızartmalara ve bir çok alanda kullanılır
2- hp - hp clasic hafif şarap , sirke tadı vardır genelde PİŞMEMİŞ yiyeceklere tat vermesi için sürülür
3- kühne bbq sos - biraz tatlı ve aroması çok az
new franks ürünlerini tercih edebilirsin
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
iste verirler ama hep isteyince para isterler doğrudur500 binde verince cnm bişi olmaz
![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
chicken royale ile balli hardal
whopper ile barbeku sos favorim!
Experience is what you get when you don't get what you want.
sevin sevin burger iyidir
hep burgera gelinbi çıkarım olduğundan değil yani tavsiye sadece
![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
mc bunun yanında dönerci hamdi abi gibi kalıyor saçma salak bir hamburger
3 yaşında yeğenmin bile doymadığı
bir de kampanya yapıyor utanmadan ...![]()
Kullanılacak yağ parası ile aynı hesaba geleceği kesin. ama ne kadar elektrik tükettiğine de bakmak lazım....
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
walla bu sitede herşey vararaba desen araba, yemek desen yemek, sos desen sos
hepsini not alıyorum alıcam alayını
Ama gelgörki kütahya gibi ufak yerde yaşıyorum hiçbişi yok burda
![]()
ewet malesef biraz zor bulunuyo ben akmerkezdeki makrodan aldım en son ama ordan aldğımı pek beyenmedim öncedende gıda işiyle uğraşan bi arkadaşım ayarlıyodu ama o yurtdışına yerleşince patladım=)istersen içeriğini yaziyim iyi bi baharatcıda hazırlatılır belki(sonuçta bi karışım we adından çağrışan cajun fıstığıyla hiçbi alakası yok içinde yoz soğan sarımsak bile war=)) ama oranlarını bilmiyorum...?????
aslında çok pahalı olmaması gerekio içinde öyle özel şeyler yok sadece 3liralık şeyin 6ya satıldığı yerlerde satıldığı için pahalı=)
new franks barbekü sosundan iyisi olamaz bence sırf onun yüzünden sosis yiyorum görünce dayanamayıp=)
http://www.eskula.com/store/ProductD...oductid=127870
herhangi biyerde sormadım fiyatını ama netten arastırmıştım..sunu buldum 100gr yazıyor..eger burda yazan 100 gramı 17.49 Tl ise baya pahalı yine...
ama bu kutu 100 gr'dan cok daha fazladır sanırım..büyük geldi baya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)