ben hala ep3 mü wrx mi kararını veremiyorum ya her hafta fikrim değişiyor :)
Printable View
ben hala ep3 mü wrx mi kararını veremiyorum ya her hafta fikrim değişiyor :)
wrx değilde sti deseydin eywallah derdim ama wrx kesinlikle gereksiz bi araç bana göre
http://videos.streetfire.net/video/C...WRX_184595.htm :heyoo:
3 sene once denediğimiz video.WRX 2.5 2006 kasa.Umarım kararını değiştirir.:)
20 bin liraya tabiki 10-11 yaşında b16 makinalı,sunroof,airbag,abs özellikleri olan stock ya da mod parçası rahatlıkla bulunabilen gerektiğinde ekonomik olan honda civic alınmaz..heleki 4 kapı araba hiç alınmaz..spor araba dediğin tek kapı olur..
o paraya dacia logan dizel alınır..az yakar çok kaçar..bir de borbet jant,kesik yay,müzik sistemi oldumu tadından yenmez,yedi mahalle seni konuşur..
akıl var mantık var ;)
yüklemem , sadece egzoz+bow yaparım , standart bana yeter diyosan 2,0-wrx alınabilir bence...
ama dayanamam yüklerim diyorsan rotayı sti'a çevirmek lazım...
wrx = ep3 + ep3 ;)
o zaman wrx olur hem de acaip keyifli olur :)
ama vti ' ı da özlersin orası kesin :)
ya ben tip olarak inanılmaz aşığım arabama, şöyle park yerindeyken uzaktan görüp yanına giderken aldığım keyfi alamadım hiç bir araçtan :)
o zaman kaşınma tolga :D
o videodaki ep3 te stock değildi tabii..onuda göz önünde bulundurmak lazım...
ya bende kaşınmak istemiyorum ama sanki ufaktan vti devri geçiyormuş gibi :)
biz niye sattık kardeşim? :)
devri geçmiyor ama hepsinin tadına bakabilmek lazım elden ayaktan kesilmeden :)
para olsa imkan olsa elden hiç çıkarmayalım saklayalım yıllarca , çoluğa çocuğa bırakalım :D
şimdi benim babam-dedem bana bi ae86 bırakmış olsa , ya da ne biliyim challenger veya charger felan , en olmadı mustang , belair... fena mı olurdu?
imkan olsa da saklasak efsanelerimizi :)
ep3 sevmiyosan fn2 verelim sana :D
aynen devam :)
aman abi fn2 hiç gelmez bana arabalar yukselip yuvarlaştıkça ben soğuyorum arabalardan.
spor araba dediğin biraz basık olur biraz köşe olur fn2ler uzay mekiği gibi yahu :)
ben yaz gibi satayım kısmetse gyryi bakalım nolcak sora... dönüp dolaşıp ep3 alıcakmışım gibi beliyo bana :)
yine ikileriz o zaman , ep3 diyorum ben de :)