ben hala ep3 mü wrx mi kararını veremiyorum ya her hafta fikrim değişiyor![]()
wrx değilde sti deseydin eywallah derdim ama wrx kesinlikle gereksiz bi araç bana göre
http://videos.streetfire.net/video/C...WRX_184595.htm![]()
3 sene once denediğimiz video.WRX 2.5 2006 kasa.Umarım kararını değiştirir.![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
20 bin liraya tabiki 10-11 yaşında b16 makinalı,sunroof,airbag,abs özellikleri olan stock ya da mod parçası rahatlıkla bulunabilen gerektiğinde ekonomik olan honda civic alınmaz..heleki 4 kapı araba hiç alınmaz..spor araba dediğin tek kapı olur..
o paraya dacia logan dizel alınır..az yakar çok kaçar..bir de borbet jant,kesik yay,müzik sistemi oldumu tadından yenmez,yedi mahalle seni konuşur..
akıl var mantık var![]()
old is cool
yüklemem , sadece egzoz+bow yaparım , standart bana yeter diyosan 2,0-wrx alınabilir bence...
ama dayanamam yüklerim diyorsan rotayı sti'a çevirmek lazım...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
wrx = ep3 + ep3![]()
o zaman wrx olur hem de acaip keyifli olur
ama vti ' ı da özlersin orası kesin![]()
ya ben tip olarak inanılmaz aşığım arabama, şöyle park yerindeyken uzaktan görüp yanına giderken aldığım keyfi alamadım hiç bir araçtan![]()
biz niye sattık kardeşim?
devri geçmiyor ama hepsinin tadına bakabilmek lazım elden ayaktan kesilmeden
para olsa imkan olsa elden hiç çıkarmayalım saklayalım yıllarca , çoluğa çocuğa bırakalım
şimdi benim babam-dedem bana bi ae86 bırakmış olsa , ya da ne biliyim challenger veya charger felan , en olmadı mustang , belair... fena mı olurdu?
imkan olsa da saklasak efsanelerimizi
ep3 sevmiyosan fn2 verelim sana
aynen devam![]()
aman abi fn2 hiç gelmez bana arabalar yukselip yuvarlaştıkça ben soğuyorum arabalardan.
spor araba dediğin biraz basık olur biraz köşe olur fn2ler uzay mekiği gibi yahu
ben yaz gibi satayım kısmetse gyryi bakalım nolcak sora... dönüp dolaşıp ep3 alıcakmışım gibi beliyo bana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)