User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
127 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: standart vti?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .....an sen boşwerde Hks headers var Erdem beyde onu alıcaz nasıl durumu biliyormsun
    Konu dışı geyik çevirme , bende merak ettim o tehlikeli aletleri

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı honour35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada biraz önce haberi geldi fiyat olarak 21.000 tl isteniyormuş araç için..:S:S fazla değilmi?
    21 mi işte aracını İlah gören birisi daha ( zamanında bende yaptım yalan yok )
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 15 17 valla arkadaslar bu rakamlara dedıgınız gıbı kazasız 140 bınde boyalı olsun no problem 2 tane alabılırım sedan olmak sartı ıle 18 21 arası eder musterısıne

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu dışı geyik çevirme , bende merak ettim o tehlikeli aletleri
    LowRider bey tehlikeden kastım kişiye göre değişir--- ama örneklersek Gc8-e30-e36-Mk III gti (9500 liraya 97 model 170 hp abf Golf aldı Arkadaş )
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

honour35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet-t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    13 15 17 valla arkadaslar bu rakamlara dedıgınız gıbı kazasız 140 bınde boyalı olsun no problem 2 tane alabılırım sedan olmak sartı ıle 18 21 arası eder musterısıne
    aynı fikirdeyim ama 21 verilirmi halen kafam karışık:S

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ay önce 21.500'e 97 sedan aldık boyasız diyor arkadaş,bence 98 21.000 eder dedigin gibi hatasızsa niye alınmasın ki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya off walla yazmayım dıyorumda...boyle bır sacmalık olamaz gercekten...yoksu paraya bu satıldı bu paraya o satıldı...10k km de range sport satıldı 50k euroya ona ne dıyceksınız o zaman...kardesım temız darbesız vtı 20k lıra ısteyen alır ıstemeyen almaz yok 17 lıra 16 lıra...alcaksan al almayacaksan konusma...

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya off walla yazmayım dıyorumda...boyle bır sacmalık olamaz gercekten...yoksu paraya bu satıldı bu paraya o satıldı...10k km de range sport satıldı 50k euroya ona ne dıyceksınız o zaman...kardesım temız darbesız vtı 20k lıra ısteyen alır ıstemeyen almaz yok 17 lıra 16 lıra...alcaksan al almayacaksan konusma...
    .... dimi

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmiyorum sonuçta kaportacılar anlıyabiliyor neden ve nasıl boyandığını
    araba temiz ise iyi bişekilde boyandı ise şahsi fikrim boyasıza tercih ederim bo ya masrafından kurtulurum boyası kotu araba sewmem çunku satarken neyapacaımıda düşünmem en azından düşünecek olsam del sol alıp boyatmazdm zamanında
    ama malesef trde araçların fiyatları çokomik yuksek buda talepten dolayı
    honda bukadar partfriendly bi araba olmasaydı modifiyeye açık olmasaydı 96 model bi araba 5 6 liraya gidiosa oda 8 9 olurdu max
    neyazıkki dunyanın en dargelirli ülkelerinden biri olup en pahalı araçlarına binip en pahalı benzini kullanıoruz aslında çok zenginiz

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun piyasası yok ne tutturursan 15 de olur 20 de kısmet 21 e satarsa kendince satan çok karda etrafiına anlatcak 21 e çaktım kafam rahat die

sen 15 e alsan 15 e vtec çaktım bitane die o biçim hava atcaksın piyasanın uzmanı gibi

öle bi durum yani
    Team PAŞAOĞLU

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun piyasası yok ne tutturursan 15 de olur 20 de kısmet 21 e satarsa kendince satan çok karda etrafiına anlatcak 21 e çaktım kafam rahat die

sen 15 e alsan 15 e vtec çaktım bitane die o biçim hava atcaksın piyasanın uzmanı gibi

öle bi durum yani
    22,5'a sattık bigün ağzımdan çıktımı öyle bişey

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    22,5'a sattık bigün ağzımdan çıktımı öyle bişey

kanka kesin demişsindir auahuahuah delikanlı gibi söle
    Team PAŞAOĞLU

mstpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya guzel soyluyorsunuz 0 artaba dustu ama sonucta bir vti hangi araba 1,6 160 hp atmosferik 98 yılında elk sunrof hersey var eger temizse kazası yoksa bence 20 bile eder
    ama bu fiyatlar 3 ay sora geri eski halini bulacak yıllardır vti ın fiyatı dusmedi ancak pertleri 16 eder arkadasım ben 1,5 yıldır arıyorum hiç ucuzuna rastlamadım ,,,

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka kesin demişsindir auahuahuah delikanlı gibi söle
    ben sattığımda fiyatlar yüksekti iyi sattık dedim sadece

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabasına göre 15 te edeni var 20-25 te

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 gun once kırmızı 34 dag plakalı vtec i takastan aldık 10 gun oncede 22k lıraya sattık oda 98 modeldı oda komple boyalıydı..16 lırayada 98 vtec varsa guzel diri gene alırız artı olarak 3 aydır e36 cabrio arıyoruz daha bır tane bile ole 96 97 model bı aracı 20 22 lıradan ucuza bulamadık bu araclar nerde satılıyosa biri bizede soylesınde bızde alalım..sonuc olarak araba diriyse 19 falan ver derim sonucta stocmus ıllakı ustune masrafın olacak onuda bıraz goz onunde bulundurman gerekır..

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vlla okudum da millet komedi şeyler yazmış 15 e cabriolar havada uçuşuyo yani ayıptır yazıktır kendi arabalarınız altın milletin ki çinko mu yaa...

olaya gelince kardeş..o araba fatii nin de dedii gibi 19 lirası taş ama diriyse araba..hee bnm gozumde edecegi 17 lira yani vtec çok iyi soyle iyi böyle hızlı dıyolar ben bi çok vtec le denedim en iyisi yanımda geldi..o yuzden ben vtec çi deilim parasının arabası deil.. yinede gusel daha derli toplu daha saglam bi araba ..ama 19 bın ytl ye alınır çok diriyse
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vlla okudum da millet komedi şeyler yazmış 15 e cabriolar havada uçuşuyo yani ayıptır yazıktır kendi arabalarınız altın milletin ki çinko mu yaa...

olaya gelince kardeş..o araba fatii nin de dedii gibi 19 lirası taş ama diriyse araba..hee bnm gozumde edecegi 17 lira yani vtec çok iyi soyle iyi böyle hızlı dıyolar ben bi çok vtec le denedim en iyisi yanımda geldi..o yuzden ben vtec çi deilim parasının arabası deil.. yinede gusel daha derli toplu daha saglam bi araba ..ama 19 bın ytl ye alınır çok diriyse
    yarıs gorecelı bı kavram bende zamanında vtı ım varken fıltre headers ve komple eksozla 13 59 lu chıplı pt51 lı 106 gectım standartlarını yanıma bıle yanastırmıyodum sımdı senın gozunde vtı gıbı bı araba 17 eyv. sozum yok fıkrıne ama soyle dusun 4 kapılı sedan motor konusunda yuruyen konusunda her konuda kesınlıkle sorunsuz bır arac vtı konfora gelınce 106 ya gore kıyaslanmaz konforu sımdı gelelım 106 ya sorunlukta ustune yok konfor desen yok on takım desen langır lungur 6 ayda bı on takım ıster(vtı dan oncede 106 m vardı ıyı bılıyorum o yuzden ) vtı a gore sadece sehır ıcı kullanımı daha keyıflıdır 106 nın sımdı konu ıle alaksı yok ama senın 106 yada cok cok dırı bı 106 senın gozunde kac para? 10 mu?

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ankaradaki en iyi vtec hangisiymis merak ettim?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)