bu piyasa çok kaotik hale geldi cidden ilginç rakamlar dönüyor.
vtı manyagı degılım ama sıradan arabalara gore hızlı bı araba ıstıosan bınılıcek en mantıklı arabadır benım gozumde sedan vtı 4 kapılı kullanıslı sorunsuz yakıt ekonomık konforlu vergı ekonomık aırbagdı abs ıdı klımaydı sunrooftu benım gozumde 4/4luk bı araba 20 ye sıfır dedıgınız arabalarla kıyaslamayın
vti ' lar ile ilgili bir "saldırma" durumu var bu çok garibime gidiyor...
yok o araba o parayı etmez , yok efendim motorundan başka bişeyi yok , yok efendim aslında o kadar da hızlı bi araba değil vs..vs..
nedir bu durum anlamıyorum?
hakikaten satın almak isteyen gider beğenir alır , beğenmezse de almaz bu kadar basit...
cidden amaç nedir? herkesin aracı kendine göre değerlidir , herkesin aracı kendine göre hızlıdır...
ben geçtim o geçti çok komik saçma sapan işler...
hangimiz daha uzağa işiyoruz ? hangimizin babası hangimizin babasını döver? van damme mı bruce lee mi çekişmeleri felan...
yıllardır bitmedi bu saçma sapan laf atmalar...
kahvehane ağzıyla konuşmalardan kimse sıkılmadı mı allah aşkına?
herkes bi eksper kesilmiş "x araba şu rakamdam bir lira fazla etmez" vs..vs..
araç satın almak isteyen bir alıcı , elindeki rakamla alabileceği ve kendi tarzına en çok uyan arabayı alır , bu iş böyle yapılır...
yoksa a-dan z-ye markalara modellere çamur atarak yücelterek veya yererek bu amaçsız çekişmelerin bir manası yok...
cidden yıllardır aynı hikaye...
hiç mi sıkılan yok bunları konuşmaktan?
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
ya herkes arabasına istediğni ister alıcıda istediği fiyata alır.
şu an piyasa allak bullak hala 55-60k istenen fn2'ler 65-70k istenen s2k'lar satılıklarda. Bu da neyi gösteriyor enayi aranıyor ilanları sıfır fiyatına ikinci el satmakda değişik bişey.
suan ies lere bıle 15k dan asa fıyat ısteyen yok dusunuldugu zaman vtının 18 19 20k aracın duruma gore fıyat ıstenmesı cok da garıp deıl aslında...
hayatta olmaz , vti'a 12-13 istenmesi gerekiyor , ederi olsa olsa o kadar...
ama ona bile bahane bulunur tabii orası başka...
ne de olsa en yenisi 10 yaşında , hepsi pertten toplama , hepsi kazalı , hepsinin kilometreleriyle oynanmış...
![]()
vti değişik bi araç normal günlük kullanılan araçlar ve fiyatlarıyla karşılaştırılmak saçma olur alıcısını bulduktan sonra temiz bakılmış, sağlam, kazasız ve sıkıntısız bi araç için 20k liraya satılabilir.
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
şöyle bi durum var 97 99 arası İmpreza gt lere 30-50 bin TL Arası isteyenler var
e peki bunlara saldııran yokmu
konu vti mi?
bana gore komple boyalı olması daha ıyı.en az 1 mılyar masraftan kurtuluorsun alırken.
bencede ederi 18 19
Bu forumda benle beraber o paralara vti alınmaz 12 yaşında araba diyen tayfa bende dahil olmak üzere eline para geçtimi vti alır nokta.![]()
1.6tdi.
Ecutech.
kerem 19a verdim arabamı , ama tabii ki piyasa bu şekilde olmasaydı 20-21 arası giderdi , bunu da inkar etmemek lazım...
hadi bana da saldırın sevgili arkadaşlar...
hem tavan dahil komple boyalı (taklalıdır kesin) , hem kilometre 137.000.-de (acaba gerçek mi?) hem de tamamen stock'tu arabam
satın alan mı enayi yoksa ben mi fazlasıyla uyanığım?
satın alan da bu siteden , satan da bu siteden , satılan araba da bu siteden..
buyrun...
hepinize sevgiler saygılar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)