bunun uyanıklıkla alakası yokki demekki sana 19 yetiomuşalan kişide 19 a razıymış
yani sonuçta bu arabaların bir piyasası yok kısmet işi bence,bende 106 ımı 20 liraya vermiştim
ama şöyle bişi var sonuçta artık piyasanın içinde olan kişilersiniz ben ortalık karıştırmak için sormuyorum sadece merak etiğimden piyasanın içinde bi insan olarak yada daha önce vti kullanmış biri olarak şuan almaya kalksan kaç lira verirsin
Team PAŞAOĞLU
Bende Günay'ın arabayı 2 sene önce aldım 20ye
Yaklaşık 1 sene bindim krizin başında 23 e sattım.
Aldığım kişide buradan sattığımda.
Hani ne kadar ekmek o kadar köfte derler ya o hesap.
Benim dayımda 10 yaşında bir arabaya o kadar para verilir mi muhabbeti
yapanlardan gıcıklaşırız arasıra! Gider sıfır araba alır bilmem kaç milyar
ÖTV-KDV verir 1 sene biner satar 10 milyar zarar eder... Hani mantık ?
Bana sorun çıkartmayacak arabaya veririm o paraları...
Hastasına da satarım o rakama![]()
temiz vti bulsam hakkını veririm cem
hakkı nedir? zaten dedim ya piyasa böyle olmasa iyi bir stock (veya stock denilebilecek) vti 20-21 liradır ve bu rakamı hakeder bence...
bu koşullarda da aynı vti 19dan aşağı inmez , çünkü özel bir arabadır bunu hepimiz biliyoruz..
özel bir araba olduğu için "10 yaşında arabaya o para verilmez" mantığının dışında kalıyor bence...
bak mesela 106 da ayrı bir konudur... ölüsü tam ölüdür , dirisi cidden kıymetlidir... ama adet olarak vti'dan fazla olduğu için bence piyasası farklı oynuyor.. bence tabii..![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
yaa bişey dikkatimi çekti ,
şu vti mevzuusu döndüğünde kerem , ben , mertcan , tayfun , murat , soner , selçuk vs.. birleşiyoruz hemen
sanıyorum hastayız biz![]()
yani abi sende haklısında bnm demek istediğim tekrar sölüyorum eder etmez zevk-beklenti meselesi
ama sana sattığın adam dediki abi ben binemiorum sen al bunu aldığım fiyattan 19 a dese alırmısın ben sadece bunu öğrenmek istemiştim ama dobra bi cevap istiorum
alırım diosanda eyv almam diosanda eyv ben merakımdan soruorum
Team PAŞAOĞLU
Arkadaşım komple boyalı,98 model 11 yaşında yaşında bi araç 140bin kmde her ne kdr honda sevsekte gerçekleri söylemek lazım vtec 15 milyardan fazla etmez oda temizi kimse alınmasın bu benim görüşüm.
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
1996: 50 adet (hb)
1997: 257 adet (200 adet sedan + 57 adet hb)
1998: 476 adet (396 adet sedan + 80 adet hb)
1999: 21 adet (hb)
1996-1999 yılları arasında tr'de toplam 804 adet (596 adet sedan + 208 adet hactback) honda cıvıc 1.6 VTI modelı satılmıştır...
piyasada 98 modelinden 80 adet olan bir arabaya biniyorum bence bu güzel bir sey
veriler alıntıdır ne kadar dogru bilmiyorum ama![]()
cem ,
dobra söyleyeyim , evet param olsa aynı paraya geri alırım cidden...
peki niye sattım? niye hemen gidip başka bi araba aldım? dobradan devam
habire parça alayım performans geliştireyim diye gaza gelmeyeceğim bir araba almam lazımdı.. o da şimdiki standart otomatik cooper
amacım ne dersen , ep3 typeR almak için kenara para koymak tabii ki...![]()
komple boya mevzusunu anlamış değilim. komple boyanınca araba alınmaz mı? veya hemen 2bin tl aşağısına gider mi demek? mantıklı gelmiyor bana.. 50k motor kırmış biton yeni nesil araç var, 90k de hor kullanılmamış çiçek gibi motorlu arabada var(sadece vti için söylemiyorum) bu iş nasıl-neden-ne amaçla yapıldığına bakmaz mı? yorumları okudum da neler yazılmış. bir vti nız olsa ve şöyle düşünseniz; motoru düzgün bakımı zamanında yapılmış kasası sağlamsa, değişeni yoksa alt takımı düzgünse 15bin tl ye satar mısınız?
Sakin güç...
Kanka benim görüşüm bu fanatiğiz ama gerçekler bölehadi km yi göz ardı et rektefiye edersin sürekli kullanırsın kasanın hırpalanıp hırpalanmayışı vs bi çok etken var benim bu görüşümün içinde
Senin araba benim gözümde atıyorum 15 ederse başkasına 18 19 edebilir yada 11 12 edebilir yada 20 isteyebilirsin alanda çıkabilir görüş meselesi
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
görülen o ki fiyatı belirlemek satıcının elinde,o parayı vermekte alıcınınherkesin görüşler farklı..benim şahsi görüşlerime görede 20-21k gibi rakamlar verilir fakat verdikten sonra biri çıkar işte bu aracın ederi 16k sen 5k kazık yemişşin der kaldıramam o lafları ondan korkuyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)