bakalım seller arkadaşlar lütüf edipte maillerime cvp gelirse,duruma göre hareket edicem![]()
Birde usps'in 3 sınıfı vardır,en uygunu 20 gün civarında,ortancası 1 haftada gelir,en pahalısı ise 2 günde kapıda(tabi 100 euroyu geçmeyip,gümrüğe takılmadıysa)
Ups amerika'dan Türkiyeye 24 saat içerisinde getiriyor.
Ben ups kargoda çalışıyorum..Sana tavsiye edeceğim olay şudur.. Getireceğin kolinin ebatlarını al..Ağırlığını öğren.. 444 00 33'ü arayıp yurtdışı gönderilere bakan yetkili birisiyle görüş..Ağırlık ve koli ebatlarını ver.Ne kadar getireceğini öğrenmiş olursun..
Biraz daha indirimli getirtme şansın var..Onuda özel mesaj olarak göndereyim..Ki işimden olmıyım![]()
hazır konu açılmışken bende şöyle bişey almayı düşünüyorum Türkiye'de araştırdım biraz 200-250 lira gibi bir fiyatı var.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Opel-...motiveQ5fTools
burdan alırsam oldukça uygun shipping dahil 39 usd. bu fiyatın üstüne ekstralar çıkarmı?fatura vs istemem gereklimi? 50 liralık iş için 150 lira daha harcayıp uğraşmayayım yani.yurt dışı alışverişte olursa ilk tecrübem olacak.
Kesinlikle saticiya bagli bazilari cok ucuza yollayabiliolar ama bazilarida pahaliya yolluolar gereginden fazla.
Oraya koydugu fiyata gore % ile para oduosun ebaye, ondan ucreti az yazip kargoyu cok yaziolar az para odemek icin.
Gumrugu ayarladik die bisi olmasi soz konusu diil hediye olarak yollayip dusuk fatura kesmistir, ondan gecmistir.
Bu %99 takilmaz.
Totali bile $100 gecmedigi icin sorun yaratmaz, ufak kutu bide ondan gonul rahatligiyla al bence.
Fiyatida denemeye deger bence.
---------------------------------------------------------------------------------
Bunu senin icin solemiorum arkadasim ama bu isler sans isidir, hic takilmicak denen mal takilir, takilicak gozuyle bakilan takilmaz.
Faturayi dusuk tutarsin takilmama yuzdesini artirirsin ama bunun garantisini size kimse veremez, veriorum diyende yalan soluodur.![]()
Ibrahim bide adamin listesinde turkiye olsa bile cewap vermeye bilir.
Bana burdan cewap vermiolar bazen sen dusun.
Ufak urun satan adamlar cok tinlamiolar.
Amerikadan olsa sana ne kadar gelicegini hesaplardim ama malesef ingiltere icin pek bi bilgim yok.
Edit:
Royal maile baktim 5 kg da minimum 43 pound gibi mi rakam gosterio.
İngiltere için uluslararası ekonomik paket teslimat ücretleri şöyle (Royal Mail Airmail);
http://www.royalmail.com/portal/rm/c...2&catId=400036
Teşekkür ederim Burak
Sanırım Amerika'dan alıcam ürünleri bir satıcı ile görüşebildim sonunda
first class olursa 18$ tutacağını söyledi. 27tl hiç fena bir rakam deil. Zaten o da sormuş 10günlük gönderide var istersen onu da hesaplarım demiş.
Türkiye'de 161tl kargosu ile beraber
ebayden maliyeti kargosu ile 68tl yapıyor, hiç fena değil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)