Tayyar sc ;)
Printable View
video flan yokmu :)
+1 video beklıoruz
Eb plaka rs iiydi forumdan birnnmi :S
BoraRS :)
Tebrikler Bora abi..
Günün arabasıydı kesinlikle..
ya keşke yağmur yağmasaydı amerikanlar resmen içimizde patladı, onun dışında çok güzel bir gündü baya eğlendik, çok güldük. tek tadımızı kaçıran olay yağmur oldu :)
Yağmur nedeniyle eg kasa civicde bi ara pist dışına çıktı neyse ki hasarsız atlattı.Z4 le eg yağmur altında çok keyifli mücadele ettiler..
Sarı 106 ya sürekli fodopar verildi..Startta şahit olan varmı biz arkalardan net göremedik ama sahibi baya isyan etti bu duruma..En sonunda diskalifiye oldu zannedersem..
AC gc8 ve jad sc type-r ı keyifle izledik..Derece yapanları tebrik ediyorum..
Herşeye rağmen bence çok iyi bir organizasyondu..
ben nerdeyse pistin sonunda gibi bişeydim, ordan erken kalkıyor gibi görülüyordu.
fb 5005 ilk kalkısa geldignde 1.sinde yaptı 2.sinde tam anlıyamadım bn ..
çok güzel bir gündü son anda yağmur olayı olmasaydı dahada güzel olabilirdi artık speedweekend 2yi bekliyces :)
Sanırım otoparkda bir ara 100'den fazla araç vardı :) Katılan araç sayısı 55'miş. Gayet başarılı bir organizasyondu. Sarı 106 her kalkışta fo depar yaptı. Start noktasına en yakın bendim biliyorsunuz. Sonra keyif için, oraya kadar gelmişken ve o kadar masraf yapmışken bir kere daha kaldıralım denildi. O kalkışta da fodepar yaptı. Sulhi'nin eski Subaru'su ve Cüneyt abinin araçlarının maşallahı var. Yanımdan geçerken iyi bağırdılar. :)
Göki'nin araç stok bir araca göre çok iyi gidiyordu, Supercharger'lı Type R yani Tolga'nın aracı bence bugünün sürpriz ismiydi. Bu kadar iyi gittiğini kimse tahmin etmiyordu eminim...
Metin abinin Vtec de maşallah hep fodepar yapanlarla karşılaşsa da bir yürüşünde neler yapabileceğini ispatladı. Kusursuz gerçekten.
Clio ve beyaz 106da gayet iyi giden araçlardı. Hepsi keyif verdi...
Amerikanların kalkışını izlemek isterdim gerçekten merak ediyordum çünkü ama kısmet olmadı. Gürkan en yakın zamanda tekrarını yapalım ;)
Fotoğraflar birazdan gelicek...
walla cok gusel bir gundu, taa 350 km tepip kupamizi alip gittik. gerci komse bnm arabamdan olyle bir performans beklemiyodu..
7. sinif cok canliydi 300 hp olduunu idda eden leon fln vardi ama fos cikti:D
colt czt gusel gidiyor masallah, bn kirmamak icin basincimi geri cekmistim 1. ligi czt ye kaptrdik.
izzet sarı olan leon 300 olduğunumu idda ediyordu ?? snada tebrikler bu arda izzet :D