cekingen kanka o birz,bide sosyal bi arkadas degil yeni yeni disariya cikmaya basladi evden(tolganinyalancisiyim gecen gun o yazmisti forumda:D)
Printable View
cekingen kanka o birz,bide sosyal bi arkadas degil yeni yeni disariya cikmaya basladi evden(tolganinyalancisiyim gecen gun o yazmisti forumda:D)
http://www.mantartube.com/gkm/video/1851/26042009-k
çekebildiğim kadar video çektim buyrun güzel bir gündü iyi eğlendik
valla bana telefonda öyle aktardılar :)
Çok güzel fotoğraflar var. Saat 20:41. 22:30 gibi aktarmış olucam arkadaşlar. Fotoğraflar bölümünden bakabilirsiniz. Techturkey ekibinin fotoğrafları da olacak tabi ki ;)
Sword Vtec te iyimiş, tebrik ederim :)
çok güzeldi organizasyon, clio rs günün sürpriziydi bence, 206rc turbo da bi sorun oldu sanırım iki kere 131 le denedi olmadı
Bir dahakisine mutlaka gelicem. Bu sınav yaktı beni:D
havanın bozması kotu oldu.yıllardır takıp edıyorum ama bole hava denk gelıo bazen bozuyo ınsanın keyfı kacıyo.ama genel ıtıbari ile guzel arabalar vardı.yalnız hep soluyorum su pıstın 400 mt olmaması ne kadar komık dımı hala yıllar oldu ıstanbulda bi 400 metrelık kalıte yarıs yapılamıo.gerı kalan yarısılmayan 100 metrede çok sey degısır
yorucu bi gündü. Ama değdi doğrusu. Araç üzerinde emeği geçen GKM garage a ve Gökmen Usta ma ayrıca teşekkür ediyorum böyle sorunusuz ve hızlı bi araç hazırladığı için...
doktor o tümseklerde inş kimse bizi vidoeo falan çekmemiştir rezil oluruz valla :D
vallahı harıka bı gundu 4 araba gldık bursadan arkdaslarla cok eglendık beyaz vti , ızmır plakalı vti(kaput dalagalanıodu resmen), superchargerlı type-R ve 131(hasta oldum cem abı gene yapmıs yapacagını) muhtesemdı S2000' İ Gecen rs te cok iiydi sarı 106 yı merak ettım 2 defa fodepar yapınca 3 de hadı bakalım ızlıcez dedık ama gene olmadı saglık olsun guzel bı gundu bu gunde emege gecen ve katılan herkeze teşekkurler
amerikanların çıkamamasına çok üzüldüm...