usta vermez arabayı:Deli:
Printable View
Her mesaji net takip edemiyor ama her pm'e cevap yaziyorum.
katilman belli olduğu zaman ön kayit ucreti 45tl yada orda para ile uğrasmamak icin katilim ucretini yatirip form yollamalisin.
on kayitini tamamlamamis formlari gelmez diye dusunuyoruz.
Suan kayitlar iyi gidiyor, pazar gunune kadar sayi dolabilir.
belli olan bir araç-katılım listesi var mı
Liste yarın akşam belli olur.
Bu arada burdaki sorularla ve katilim listesiyle ilgili;
Ben yarışın sponsorluğunu üstlendiğim, zevkli ve kalabalık bir gün geçerimek için buradakilere yardımcı olmaya çalışıyorum.
Direktörde ben değilim ama katılımcıların bir öneri yada isteği olursa mutlaka çözüm bulmak için çalışırım.
Yarış TOSFED' den onaulı olup düzenleme,
Organizatör İstanbul Motor Sporları Klübü İMK' ya ait.
Ağır sorular için lütfen mail yada tel ile sorun.
1.4 listesini bi gorsekde ona gore kararimiz netlesse ?
biz debriyajimizida halledelim gelelim o zaman.
Çok kaçırmıyorsa,
yarıştan sonrada halletsen birşey olmaz, bağzen kalabalık gittiğimizde 1.4 getz ile herkesle kalkıyoruz, 2 ye attıktan sonra çok zorlanmıyor, debriyaj sorun olmaz.
TypeR,GTI özellikle turbolarda çok fark eder.
buyrun gelin, 1.4 araçlar sürekli yan yana gidiyor zaten eğlenceli oluyor.
çok güzel geçiceğinden şuphem yok kısmetse gelicem
getz im otomatik olmasa 1.4 kategorisinde kalkmak isterdim :)
1,4 benzinli turbo punto var arkadaşda katılmak istiyor hangi grupda yer alacak ona göre plan yapılacakda turbolu sınıf 9 'da yarışmasın ne olur durumu PUNTOnun !
turbo çarpanı ile hesaplandığında sanırım 1600-1800 atmosferik kategorisine girer..
arabanın nası yürüdüğünü bildiğimden içimden öle demek geldi ((: yazık olur yoksa Adem le kalkarsa ((: Yine koycak güne damgasını :D
simdi bir rx8 gelse sınıf 1 demi yarısacak :) sub 1400 cc :)
Bahsedilen arac Grande Punto TJET ise 120hp, chipliyse 150hp civarıdır.
Cok arada kalan bir otomobil...
106,saxo,vti sınıfına koysan gecilir...
TSI, 1.8T sınıfına koysan yine gecilebilir :)
Fabrika çıkışı Standart Turbo' lu araçlar katagorisine giriyor, Mini cooper S, 207 RC, Megane RS ( keşke bi megane kayıt yapsa), Corsa OPC vs.
Ama Eğer farkli, her hangi bir turbo geliştirmesi yapılmış ise, 2 çeker sonradan turbo uygulaması yapılmış araçlar ile...
ekonomik durumları ayarlayabilirsem gelebilitem mevcut :)
chip yada yazılım yok egsozda oynama var ! birazda turbo basınç ayarlarıyla oynandı !
bu araç yarışa katılırsa işler karışır sakal bıyık olayı nereye koysan oturmuyor :)
vaybe 1.4 katogorısı ciiden iyiymiş katılmak vardı ama çok fazla standart kaçıyorum ben
kayıt listesi belli deilmi hala ?
Fazla standart kaçmazsın, Ultra Standar Birde üstüne 14'' yerine 15'' jant olan araba bile olacak, Standarttanda kötü:)
Bizde çok seviyoruz böyle arabaları:):):)
İsim soy isim olarak liste mevcut, ama 5-6 araçlık yer kaldı, Bugun bankalar kapalı olduğunu hesaba katmamıştık, dün yollayanlar oldu ise yarın geçicek birde sonr gün Perşembe idi mecbur uzatmak zorundayız.
Ama listeye alacağımız araçları sınıflara göre kayıtlarını kabul edicez.
Şuan mecburen sonradan Turbo Uygulaması yapılmış araçlar listesinde ama gün Orjinal Turbo sinifi için katılan kişilerin görüşlerini alıcaz, zaten onlarda yavaş araçlar değil, iyi yapılmış araçlar ama GT35 turbolu araçlar ile kalkmak istemiyorlar, İtraz etmezler umarım
Hawa döndü saganak yagmurlu diyor inş yagmur yagmaz
Evet yağmura döndü o kadar da hazırlandım yağmur yağarsa ne olacak ?
http://img8.imageshack.us/img8/5074/adszgdh.jpg
:(:(:(:(:(:(
kötüü hava..:o
Yağış olursa dragları unutun. Sarar sarar dururuz olduğumuz yerde. Hiçbir tadı kalmaz işin.
Gürkan eğer yağış olur ise önümüzdeki haftaya ertelenmesi olası mıdır yoksa daha ileri bir tarih mi?
Not: Tam da körfezde yağış gösteriyor. Soldaki parametreyi Rainfall, sağdakini de 26.04.2009 12:00 a çekerek bakarsanız görebilirsiniz.
http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_...electParameter
Tşk.
Bora
14 C Yaganak Yagıs
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...aspx?m=KOCAELI
Şuan için iptal yok, kayıtlarda neredeyse bitmiş durumda.
Hava Durumu için biraz karışık, çarşamba-perşembe yağmur sonra hava ısınacak diyordu, verilen linkler pek bir birini tutmuyor ama pazar günü yağmurda hepsi hem fikir.
Eğer erteleme olursa yarın tüm katılımcılar tek tek aranacak... Hava durumu bugun yağışlı gösteriyor %30 yağma olasılığı, pazar %20.
bu arada çok sayıda Audi, Seat Vs. 1.4 T ile konuştum, punto gibi fabrika çıkışı standart turbolu araçlar katagorisinde yarışıyor.
cmtesi kocaelinde hava sicak pazar bulutlu yaziyor meteor.gov.tr
İnsallah yagmaz.
İnş yağmaz ya