Yok arkadaşlar yağmur, belki sabah bulut olabilir ama garanti 16 Derece olacak.
Printable View
Yok arkadaşlar yağmur, belki sabah bulut olabilir ama garanti 16 Derece olacak.
accuwetaher'dan baktım pazar günü 9 saat süre ile yağış gösteriyo :(
Allah'ın hikmeti yağar yada yağmaz bu hava tahminlerine hiç güvenmiyorum :)
Yağmur yağmaz inşallah ama hava sğuk olsun arabalar nefes alsın :D
madem yağmur var haftaya olsun yaw :D benım arabamda yetişmiş olur pişti oluruz hehehe
he illede yapcaz diyosanız satılık yağmur slickleri geeel :D
şu organizasyon tam 24 mayıslık esasında:D
en doğru tahmini accuweather yapıyor, umarım bu seferyanılırlarda yağmur yağmaz :(
inşallah yağmaz, 4o yılda bir heveslendik
yagsa da yagmasa da dogru duzgun kalkacak lastigim yok:D bnm icin farketmez...
bu tahminler yagmurda yanilmadi hic bugune kadar ya hadi hayirlisi...
15 gündür takip ediyorum istanbul çarşamba ve perşembe yağmur'du bugun yağmadı pazartesiye kadar sadece bulutlu gösteriyordu.
Siteler bölünmüş durumda yağmur diyenler %20 olasılık diğerleri sadece bulut diyor, ama araya girip barajlar için yağmur bombası filan atarlarsa bilmem:)
yağsada ordayız yağmasada :P yiit. :D
son dakkaya kadar umudum var ;) sanki hava iyi olacak hissi var yağmur yok soğuk çok :)
Weather.com'dan baktım şimdi. PM Light rain diyor. Yani öğle saatlerinden sonra yağış başlayacakmış. O günün akşamı yağışlı olsa bile günü yağışlı gösteriyor hava tahminleri. Taş çatlasın sabah saatlerinden akşam 5'e kadar yağmasın. Gerisi önemli değil. :)
pazar gunu hava iyi olcak ya dert etmeyınnn...
kesin ordayız iptal edilme filan yok dimi
Hava açacak merak etmeyin.Dizlerimin ağrıması kesildi :D Kemal Sunal'ın filmindeki olay geldi aklıma.Ciddiye almayın :D
giden araba yagmurdada gıder dert etmeyın hava on numara .
yaw bizde taa Kütahya'dan gelicez yağmasa bari :o
İnşalah yağmaz ;)
drag sevdası yağmur çamur dinlemez :)
katilim sayisi varmi.
Bi sefer yagmur var diye gitmedik, sabah yagdı öglen günlük güneslikti :)
yarın yola çıkıyoruz c.tesi fuar pazar yarıştayız umarım bizim için yağmaz yağmur o kadar yol geliyoruz:)
Evet, Beni epey 1.4 Beniznli Turbo araba aradı, punto, A3, Vs. hepsi yarışabilir.
Katılım listesi belli olmadı mı daha?
Katılım listesi Saat 5 gibi yayınlanacak, dün banka kapalı olduğu için kayıt formu atan ama ön kayıt ücretini yatıramayanları bugun bekliyoruz.
Bu arada organizasyonun ilk günden beri açıkladığı ve 3.0 katagorisinde yarışacak kişilere sorup alınan karar.
İçi komple boşaltılmış, Fabrika görünümün' de olmayan Kapı içleri, koltuk Vs. sökük araçlar, 3.0 katagorisinde sınıflandırılacaklar.
Fakat İstedikleri taktirde 1.6, 2.0 gibi katagorilerde Klasman dışı yarış yapabilicekler. Yani sınıfların derecleri belli olduktan sonraki kalkışlar.
Hava Güzel olacak...
Hayırlısı olsun.
Araç listesi belli olmadı mı?
eğer arabayı yetiştirebilirsem:confused::o giricem %50 ihtimal.
Yeni gordum cevabi eyvallah....
abi nie mamiye dedinki dükkkanda vardı? oda ordan alıcaktı.. hazır hemen verseydik.. :)