vitesi topuzunu kırdım short shifti kırdım debriyaj fena halde kaçırıo gayet güzel yawaş atıyorum tavsiye ederim acele vites atan ecele dog box la gider![]()
vitesi topuzunu kırdım short shifti kırdım debriyaj fena halde kaçırıo gayet güzel yawaş atıyorum tavsiye ederim acele vites atan ecele dog box la gider![]()
..::PASSATURBO1::..
benimde otomatik istanbulda iyi oluyor![]()
duz kullanırkende çok seri değilim tembelleştim artık 4 senedir günlük otomatik vites kullanıyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
gaza gelip canını alıyorum bazen ama 75 hp ile bi yere kadarAllahtan turbomsu bişe varda gazımızı alıyor
Tango-1 never dies.
Bu konuda hayvan olduğunu dusunenlerden sen harbi hayvansın diyenlerini gordum
Roll - drag ta af yok ayağı gazdan cekmem![]()
kesiciye kadar tork eğrisi çok bozulmayan araçlarda tapa gaz debriyaj tokatlama olayı baya işe yarıyor 1 üst vitesten daha üst dewirde başlanıyor ama dizel kullanıyorum olay farklı biraz , 4k'da yapmam lazım bu dediğimi sonrasında no torque no power no life .....
Debriyaja basıyorum, 1 saniye kadar bekleyip boşa alıyorum, boşta vitesi sağa sola sallıyorum, ara gaz verip öyle bir üst vitese yavaşca atıyorum.
nası debriyaja hzlı basıyosam o hızla gzdan ayamı cekıp tekrar basıyorum yani bu zor bişe deil ayrıca şahin suruyo gibide sesler cıkmıyo dışarı gayet şık tatlı sesler eksoz patlamalarıyla birlikte vites geçirmiş oluyorum![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Subaruda Dogbox var , sadece vitesi gerekli yerlerine çekiyorum, başka bir şey yapmıyorum
Alfa ise herşeyi kendisi hallediyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)