bunu yazan kesin ya salak yada 106 kullanmadı ben bile kullandım yani.Salak salak konuşmuş ben hayatım boyunca ferrariyi 1 saniye sevmedim...Ama müziği açmayı severimkimse açmıyomu yani sadece 106 gti cılarmı açıyo
![]()
bunu yazan kesin ya salak yada 106 kullanmadı ben bile kullandım yani.Salak salak konuşmuş ben hayatım boyunca ferrariyi 1 saniye sevmedim...Ama müziği açmayı severimkimse açmıyomu yani sadece 106 gti cılarmı açıyo
![]()
106 deyınce akkıla ınsanın hız egosunu tatmın etme gelıor tabıkı dah hızlı arbalar var ama 106 her genc ıcın uygun bır araba vede 106 kullananların hepsını gordugunuz 106 kullanıcılarıyla aynı kefeye koymayın
106 ayrı bır kavram!!!! (ama 106 kavramının denklemını cozebılen bırı yok sanırım yoksa burda bole konusma olmazdı 106 hakkında )
ya uzanamadığı ciğerimi mundarlamış başka bişey mi yapmaya çalışmış pek anlıayamım ama yazan kişinin biraz 106 adrenaline ihtiyacı var zannedersem
106 YA BİNMEYEN ANLAMAZ BAMBAŞKA BİR ALEMDİR O.....CAHİL İNSANLARLA UĞRŞAMAK ZOOR.![]()
zevkler madem tartisilmaz ozaman herkesin adrenalin ihtiyacida farkli ozaman. 2sene kullandim iyi yonleride vardi kotu yonleride.. parasinin karsiligini kabul ediyor. 14-15milyara gayet makul yedek parcasi ucuz, modifiye parcasi bol. tabiki kötü yönlerine deginmiyecegim sonra peugeot dusmani diyorlar![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
fıransız arabası kardeşelrim yerli makalarına sayip cıkalım ama bendede citroen saxo var çaktırmayın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)