geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
inşallah kalıcı olmazEn kısa zamana aramıza dönersin inşallah usta
insallah bir an evvel toparlar iyilesir.
bende yarin gidicem kismetse ziyarete.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
geçmiş olsun
Ankaradaki arkadaşlar arkadaşın bizde telefonu v.s. yok birşey falan lazım olursa İstanbuldan çekinmeden beni arıyabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.
Samsa
dun zıyarete gıttık almadılar ıcerı en kısa zamanda tekrar gıdecegız...tekrar buyuk gecmıs olsun sato...
buyuk gecmıs olsun sato abi..
Geçmiş olsun Sato usta ...
Kaza anında oraya ilk varanlardandık. Plakayı görünce biz aracın sahibi zannettik ama içerisinde Satılmış Usta ve Or-Sel Orhan usta varmış, aracın son setupları yapılıyormuş.Bir sonraki gün teslim edilecekmiş sahibine. Araçların durumlarını görünce sağ çıkacakları aklımızın ucundan bile geçmedi ama verilmiş sadakaları varmış. Kazadan birkaç saat sonra Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittik durumunun iyi olduğunu söylediler. İnşallah geçici bir sıkıntıdır bunlar, kalıcı bi sakatlık bırakmaz. 1 saat önce mutlu mesut gördüğümüz insanları bir saat sonra hastaneye götürmek çok kötü bir durum. Allah'ım acil şifalar versin...
sato ustam buyuk gecmıs olsun
allah sifa versin. buyuk gecmis olsun
geçmiş olsun acil şifalar versin
satılmıs abıyle hergun konusuyorum gun gectikce iyiye gidiyor,gercekten cok büyük kaza atlatılar allah korudu.or-sel orhan abı satılmış abiye nazaran daha iyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)