suan icin hala 3 arkadasimizda yogun bakimda ve ilacla uyutuluyor travmatik durumlardan ötürü.yarin sabah uyandirilmalari söz konusuymus durumlarına bakmak icin, umariz yrn sabah güzel haberlerle güne baslariz.ümidimizi kaybetmiyoruz...
Printable View
suan icin hala 3 arkadasimizda yogun bakimda ve ilacla uyutuluyor travmatik durumlardan ötürü.yarin sabah uyandirilmalari söz konusuymus durumlarına bakmak icin, umariz yrn sabah güzel haberlerle güne baslariz.ümidimizi kaybetmiyoruz...
Allah yardımcıları olsun kan,doktor,medikal v.s. ne lazımsa lütfen ulaşın bana
cok gecmıs olsn ınsallah ıyılesırler
Allah acil şifalar versin.
Arkadaşlar, lütfen kemerimizi takalım hem ön hem arka koltukta!!! Nedense ülkemizde "bize birşey olmaz" bahanesi altında kemer takanların sanki boyları kısalacakmış gibi saçma sapan bir gurur sorunu var, bunları aşalım artık, gerçekten çok yazık oluyor...
cok gecmiş olsun inşallah düzelirler.simdi starta tekrar haberliernde serettim sadecebiri agır dedi
Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun.
Gecmis olsun.
Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun :(
allah acıl sıfalar versın
daha tazecik bir cinayet olayını konuşurken "bu aralar bir kaza-bela silsilesi var tepemizde , lütfen herkes dikkatli olsun , üzülmeyelim sonra" diye yazmıştım...
yazık...
allah şifa versin , allah yardımcıları olsun... çok çok üzüldüm...
:(:(:(:(
allah şifa versin...
allah yardımcıları olsun :(
ALLAH yardımcıları olsun
allah acil şifalar versin varmı guncel haber
allahtan acil şifalar diliyorum. allah yardımcıları olsun.
Ben de gece gece görünce dayanamadım. Her kaza haberinde aynı şeyleri yazıyoruz, fakat aynı şeyler devam ediyor ne yazık ki :( Benim de 1 haftada etrafımda meydana gelen 3. kaza haberi bu haber ve hiçbirinde kimse kemer takmamış, detaya girmek istemiyorum. O yüzden dayanamayıp yazdım...
Yeni bir haber var mı??? İnşallah arkadaşlar en kısa sürede toparlarlar kendilerini...