Az önce gördüm buharlı yıkama diye ama boyanın canına okur diye düşünmekteyim.
300 tl çok para valla ben yaptım aynısından bitane maliyeti 100 tl bile tutmadııikitelliden aldım bitane büyük yangın söndürme tüpü boş olarak boyanmamış.üzerinden iki delik(birine hortum diğernden hava basmak için)ortadaki ağzınada huni ve bir vana işlem tamamm.valla maliyeti 100 tl bile değill tabi uraşmasını seven için söylüyorum.gayette kullanışlı oldu. gülersana rakipmi olsak ne yapsak
![]()
200 bar su ılac kımyasal sunger fırca yerı gelıyor arabayı cızıyor bu olay cok saglıklı degıl camurlu arabada anca tozlu arabada fılan
Buharlı yıkama köpüklü yıkama kuru temizleme bunların hepsi boyaya zarar verir.Dileyen dilediğini kullansın ben söliimde..
en iyi fırçasız kopuklu yıkama ustunede bi sıvı cila atıyosun bitti...her seferınde boyle yapıyorum parıl parıl cızıksız
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Bu direk şey muhabbeti evinin önünde arabayı kıpırdatmadan yıkatma gibi bi servis vardı onlarda ilk görmüştüm bende.
Bu arada bu yıkama dediklerini yani videoda yaptıkları iş tamamen yıkanmış bir arabanın 3 4 gün sonra toz tutmuş halini ykıyorlar
Görim ben onları yağmur sonrası otobandan gelmiş bir arabayı![]()
http://video.google.com/videoplay?do...47779091&hl=tr
Diyorki araınız neredeyse biz oradayız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)