yeni girebildim eve:S
c.tesi fuardaydık kötüydü ama evo bizim morallerimizi yerine getirdi çok süperdi maşallah![]()
yeni girebildim eve:S
c.tesi fuardaydık kötüydü ama evo bizim morallerimizi yerine getirdi çok süperdi maşallah![]()
bu olay olsaymış bu seneki fuar efsane olurmuş
organize edenler kusura bakmayın ama angutluk yapmışlar,bu arabalar olcaksa stand çok komik bi paraya hatta bedavaya verilmeliydi
standtan kazancakları parayı ziyaretçiden çıkarırlardı üstüne süper reklam olurdu..
fotolara bakalım bari,son 2 senedir fuara gelemiyorumgerçi çok da bişey kaçırmamışım gibi duruyo.
![]()
gıt gıde kotuyee gıdıyor fuar
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
selcugum demek istedigim artık eskilerden sende dahil bıraktı herkes bu işleri baranın'da dedigi gibi bu fast & furiousdan sonra yeni bir insan modeli dogdu tehlikeli makas yada el freniyle S 'e girip takla spec insan modeli diyebiliriz
Cumartesi günü eger caddede olan varsa ne demek istedigimi anlıyordur, cumartesi günü caddeden nefret ettim ya ne kadar yam yam apaci varsa hepsi caddedeydi... Etiler nisantası bebekte bu adamlardan yok hepsi özellikle caddeye toplanyıor nitekim bu işlerden artık sogudum![]()
sektor bıtmıstır zaten ısı bılen adam bu fuara gıtmez gıder auto showa boyle rezıl bır fuar yok patates karıları doldurmuslar fuara bu nedır boyle ya yazıktır gunahdır cnr de yapılmasın bırdahada yapılıcaksa...
şöyle söylim yav kırmızı arabalardan bu kadar hoşlanacağımı zannetmezdimkırmızı focus kırmızı civic ve yan komşunuz kırmızı e30
maşallah eklenen resimlerde ışıktan kötü duruyor ama canlı bomba maşallah.
Son fotoda gayet güzel olmus
Masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
fotograf yine gercegi yansıtmıyor kesinlikle canlı canlı görün öyle karar verin
diyeceginiz heralde kırmızı bi arabaya bu kadarmı yaksıır![]()
fuara anca gece 11 de gırebıldım pasta cıla vs derken su an ruhsat ıslemlerını bıtırıyorum daha sonra trafıge cıkarıcam ***** ugrasmak ıstemıyorum polısler vs bı kac arkadas fuardada konustuk fotograflarını cekmek ıstedıler 1-2 haftaya kadar cekılır dıye dusunuyorum ozaman eklerım
guzel yorumun saol kardesım fuar ıcersınde ısıklardan oturu ana rengı bı turlu cıkaramadık ortayae30 da bızımle gırdı fuara normalde guzellık alanındaydı standdakı bosluktan oturu aldık onu oraya eger ızın verselerdı karsımızdakı standda bostu orayada ıkı tane kırmızı cooper koycaktık red lıght mısalı ucretınıde verelım dedık act ıcın ayrılmıs yer sözde ama ne gelen vardı ne gıden =)
saol kardesım
saolasın kardesım aslında aklıma sey gelıyo senın su son makıneyıdemı bıraz kızartsak bomba olcagına emınım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)