geçmiş olsun , acba olay mahali neresi acaba , yani bu salgın kozyatağı civarına gelmişmidirki , çünkü benim köpeğimde acayip seviyoda çimen yemesini :D
Printable View
geçmiş olsun , acba olay mahali neresi acaba , yani bu salgın kozyatağı civarına gelmişmidirki , çünkü benim köpeğimde acayip seviyoda çimen yemesini :D
Çok geçmiş olsun sağlığına kavuşmasına sevindim.
geçmiş olsun ya çok uzuldum ama zilli düzelmiş iyiki
geçmiş olsun
Geçmiş olsun
gelmiş olsun acil şifalar diyelim.valla benim rot canavar maşallah.
Bizim bahçedeki gül yapraklarını fln bazen yiyor ama hiç çim yediğin görmedim, yapraklar zarar vermez dimi :S
Geçmiş olsun ..
cok gecmis olsun kanka.benim kızda bizim bahcedeki cimlerden hep yiyor.ama kendi bahcemiz.nerden geliyormuski acep mikrop???
dikkat etmek lazım ya hayvan anlamıyo ki gördügünü agzına alıyo bizimki iki tane plastik leğen yedi :D kagıt gazete ne bulsa yiyor kafeste kapalı oldgu halde :)
aynı ya benim kızda ne bulursa bulsun anında goturme cabasında...nefret ediyorum herseyi yiyor
büyük geçmiş olsun
geçen hafta perşembe günü setterim karnında 8 yavruyla öldü.serum bağlandı iğne oldu tahlil yapıldı hastalık çözülemedi.sadece kafasını oynatabiliyodu vucudu haraket etmiyodu.bilisrin selçuk köpeği :)
basın sagolsun iboo cok uzuldum gercekten...
sağolasın :(
Geçmiş olsun. Evcil hayvanlardan anlamam ama kedilerin köpeklerin karınları felan ağrıyınca çimen yada ona iyi gelicek (emin değilim) bitkileri yediklerini duymuştum.