uzun uzun msg yazmıştım nerde o yaaaaaaa :S
Printable View
uzun uzun msg yazmıştım nerde o yaaaaaaa :S
bağışıklık sistemi adam gibi gelişmeden böyle şeylerin olmasına zemin hazırlamamak için zaten yedirilmemeli sokaktan hiçbirşey özellikle aşıları tamamlanmadan yere bile indirmeyin diyor veterinerler. gel gör ki yerdeki çimler bile artık iyileştirme görevlerini yerine getiremiyorlar. özel çimler var satılıyor onlardan alınması normal çim adam gibi onlardan yesin hiçbirşey olmaz.
adam gibi bağışıklık sistemi gelişmeden mümkün mertebe sokağa bile çıkmamalı bnce köpek.
anlatmaya çalıştığım o bugün parkta ufak bir kız çocuğu simitinden koparıp hayduta vermek istedi haydutun ilk işi dönüp bana bakmaktı alayımmı diye izin verdim yedi.
bu olayı yapmanız ilerde belediyelerin attığı zehirli etlerle karşılaştığında onlarıda yemiyip hayatını kurtaracaktır.
bunun eğitiminide vermek çok basittir bir ara msnden anlatırım sana.
ya şu birinden bişey yememesini nası sağlicaz kısaysa burda da anlatsan :o
bunun için ikinci bir elemana ihtiyaç var b kişi bol kırmızı biberli çiğ et hazırlıyıcak bir poşette ve a kişi köpekle yürüken onların önünden belli aralıklarla eti yola atıcak köpek yemeğe başladığında ağzı yanıcak bir yer iki yer üç yemez yerde bulduklarını yada eğitim tasmasıyla yolda yürüken bir şey almaya çalıştığında sertçe çekip hayır v.s. olumsuzluk komutunuz neyse onu söyleyerekte yapabilirsiniz ama bu onun canını çok yakacak bir uygulama olur algılaması zaman alabilir yada çok geç kalabilirsiniz.
bu arada eti hazırlayan ve yola atan siz olmayın çünkü o ete hiç bir şekilde kokunuzun bulaşmaması gerekiyor
konuyuu okudum kanlı ısal vakkasıı mı dıye ama deyılsısbunu ogrendıgımız ıyı olduu
gecmıs olsun selcuk
Geçmiş olsun uyarınız için teşekkür ederim.Bizimki sürekli açık vaziyetde evin çevresinde dolaşıyor napsak bilmiyorum :(
uyarın için sagol.