GEçen senede gitmiştim süperdicumartesi günü uğrarım kesin
![]()
Cuma 10.00 dan itibaren Cepa ana kapıda kurulacak olan sergiyi de tavsiye ederim. 10 a yakın diorama hazır buluncak. Gidemeyenler için konu açıp fotoları paylaşacağım gerçi...
KA Style
bu taksiyi yapan fena adam... koltukları bile klasik kaplamış.. direk sıfırdan yapılma die hatırlıom can varolmuydu neydi ismi. sitesi falan var bi gece de diorama yapmış eşine minicooperlı bişey çok ii adam yaa..
Sahin ezdi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
köfteci köfteciD
fenaa ya.. 2sinde de ankarada 2.el model pazarı var aslında
onla bunu sergiyi bahane edip kaçsak
kafayı yedirtir ama bu sergi
![]()
bu nasıl bir emektir nasıl bir yetenektir. keşke ankarada olsaydımda baksaydım bütün modellere. gemiler inanılmaz feci derecede heves oldum en iyisi akşam romörkör maketime devam ediyim![]()
74 model sehpa...
abi naaptın ya durduk yerde ankara cıkartıcan şindi finallere calısalım diyoruz![]()
içerde kafayı yedirtecek şeyler var saatlerce izlenebilcek kadar detay var![]()
Hepsi birbirinden şahane. Üstlerindeki emek tartışılmaz.. Keşke imkan olsaydı da sergiyi gezebilseydim..
Ellerine sağlık tüm maketçilerin hepsi çok güzel gerçekten,Korkut Varol'un yaptığı çalışmalarda çok hoş özellikle R12 Gordini çok hoşuma gitti Şahini yapalı baya olmuştu.Siyah Miura ve Yeşil Carrera'yı da beğendimFotoğraflar için teşekkürler serencebeyefendi
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Gitmek var valla ....
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
askerin elindeki sigaranın dumanı diyorum başkada birşey demiyorum. helal.
1 Mayıs'ta inşallah oradayım.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)