çocuk gibisin kardeşim yaa.git yoluna allah aşkına.yaa uğraşamıycam akşam akşam..
kimin çocukça hareket ettigi ortada neyse ben karısmıyorum benim demek istedigim şeyi baska yöne çekiyorsun ve kawga cıkarmaya calısıyorsun. bizim senin aracına bişey dediğimiz yok aracın gayet güzel ve hoş duruyor. fakat EF kasa civic e yapılan işlemler daha çok göze hitap ediyor ve daha çok işlem yapılmıs. senin aracına yaptıgın seyler normal sıradan seyler ama güsel olmus . EF kasa civic direk fuara hitap ediyor senin aracın ise normal günlük kullanımlara.
[QUOTE=STeaM;657040]SEZAİM KANKİ YAZILANLARI SEN GÖRÜYOSUN KANKİ ALLAH AŞKINA Bİ SÖYLE HAK EDİYOMUYUM BUNLARI.Bİ DÜŞÜN KANKİ YAA ARABANIN İLK HALİNİ BİLİYOSUN DİMİ KAZALI HALİNİ İK ALDIĞIM HALİNİ STOK DİYOLAR BU ARABAYA YAA.YAA ONLAR ARABACILIĞI BİLMİYO YADA BEN.AMA SANA BİŞEY DİYİM ONUR ÇOK YANLIŞ YAPTI.BENLE Bİ ALIP VEREMEDİĞİ VARSA ÇIKSIN YÜZÜME SÖYLESİN BÖYLE TOPİK AÇARAK FALAN Bİ YERE VARAMAZ KARDEŞİM.SENİN YERİN HERZAMAN AYRI BENDE.SAKIN HİÇ BİŞEYİ ÜSTÜNE ALINMA KARDEŞİM.AMA ONUR BİTTİ BENİM İÇİN...
asfalta kadar inen fiber tamponların abartı şeylerin modası geçiyor yavaş yavaş,bu yarışmanın amacı emeğe oy vermekmiydi aracın görüntüsüne mi,güzellik göreceli bir kavramdır.bu kasa civice yakışan bana göre en güzel renkte ve yapılabilcek en hoş modifiyeyi yapmış ümit abi.ne yapsaydı öne fiber tamponu takınca arabada emek mi olucaktı.eğer emek varsa 1.olan civic tede çoook emek var vede allah nazardan saklasın çok güzel bir araç oldu.
Yahu kimse arabaya kötü demiyor ki.EF daha güzel diyor.Bunda büyütülecek nevar ?
herkesin emegi kendine , bu konunun yeri burasi degil . aksesuarcilik arabacilik olmus . itirazi olan yada şike oldugunu dusunen fuari duzenleyen komiteye basvursun . burda birbirinizle didismekten baska bisi yapmiyorsunuz . konuyu kitliyorum .