nasıl düşünüyorsan...
sağolasın mehmedim benim amacım bu yarışmaya girmek değildi bu aracın yapımına başlarken sadece aracın bitiş tarihine uydugu için gireyim dedim bunun böyle olucagını bilseydim standa gecer makaramı yapıp keyfini sürerdim..
benim sadece hazmedemediğim neden böyle oluyor belki daha daha önceleri başka arkadaşların başınada böyle şeyler gelmiştir bu sene fuardamıydı hayır ben seneye bidaha girermiyim hayır kaybeden bu organizasyonu düzenleyenler...
benim söylemek istediğim bişey daha var birinci olana ümit sefaköyden arkadaşım arabası güzel hoş dicek bir lafım yok 308 li arkadaş fuar sırasında muhabbetımde oldu 3. olan arkadaşıda gördüm araçlarına dicek bir lafım yok hepsinin üzerinde harcanmış bir emek var ama bir haksızlık varsa ortada biri hak yemişse çıkar bir yerden...
bende geldım senın standın başına 3 kez falan ama seni orda göremedim...
maşallah senin araçda güzel allah kaza bela vermesin..
Eyvallah sağolasın..
Ewet honda guzeldi kotu değil albenısı olan bır aractı ama senınkının derece gırmemesı ıcın Metin ŞENTURK un bu jurıde uye olması gerek ee jurı olayı ıle belırlenmediğine gorede araçlar ters gıden birşeylerın olduğu gayet aşikar duruyor ama ne olmuştur ne bıtmiştir bılemem..;)
Herkeze hayırlı olsun diyelım, bıttı gectı diyelim..;)
onur birincilik bence senin hakkındı
dün fuara gittiğimizde de konuştuk arkadaşlar bu civic nasıl 1. oldu diye ve tahmin yürüttük hondam.com üyeleri sayesinde falan olabileceği kaanatine vardık.
Son cümlende kendin cevaplamıssın zaten, sen begenebilirsin 100 kisi begenebilir ama ben begenmedim.
Ama aracı degil, bodykitini...
Renk cok güzel yakısmıs, aynalar tavan güzel, jantlar olabilecek en güzeli...
Ama acıkcası o cooper karısımı tamponlar arabaya benim acımdan (-) puan getirmis.
Yapılmayanı yapmak tabiki hos birsey ama ilk olan hersey güzel olmak zorunda degil ;)
Masallah diyelim, otomobile ve üzerindeki emege ;)
:) En güzel yorumlar bunlar.
Dışardan bir göz olarak 1. gerçekten haketmemiş bence. Pejo ilk 3 de olabilirdi. (cooper tamponlarda yakışmış gibi geldi gözüme, en azından farklı birşey)
EK'ya gelince yazık etmişler...
Kazanan, kaybeden(ki öyle birşey yok bence) arkadaşların emeklerine sağlık...
Melih cim o gun benımde dıkkatımı cektı bence kendınden buyuklere ABI diye hıtap etmeyi alışkalık halıne getır ben 25 yasındayım o gun bana Mehmet dıye seslendığınde nıye oyle bır garıp baktın tanımadınmı sorunun cevabı buydu aslında ben bıle Yavuz abı dıye yazıyosam mesajlarımda sende bu sekılde yazmalısın bence...
Bı kaç mesajdır dıkkatımı cektı yazmka ıstedım belkıde gozumden kaçmış olbılır ama ben gormedım..
Bu sekıde puan kaybetmenı ıstemem benden sana bır abı tavsıyesi ;)
Ewet 307 nın rengıde gercekten yakışmıştı..
toros gönüllerin şampiyonu sensin.. verilen maddi ve manevi emeklerin hepsini geç, bu orgz için işten ne kadar anlayıp ne kadar profesyonel bir araç çıkardığını herkes görmüş oldu..
her sene olan std olaylar, takılmaman lazım kardeşim...
saka gibi 1. olan aracta o unvani hak edecek hiç bisey yok :mad
öncelıkle guzel dusuncenız ıcın tesekkur ederım ıkınızede bızım araclar yarsımaya dahıl degıllerdı bu yuzden sıralamada olamazdık stand aracları yarısmaya dahıl olmuyolarkı 2006 dan berı katılıyorum fuara o guzellık yarısmasına hıc bı zaman aracımı sokmam orda yenılen hak ve yapılan sıke her sene aynı onur'un cıvıc te aslında yarısmaya dahıl olmuycaktı onu baska yere almıstık sabah problem cıkardılar tekrar guzellık alanına almak zorunda kaldık bu arada baran'ım eskımedımı appler yenıleyelım sunuda yuzunu gorelım kardesım =)
SLK nın aldığımdan beri app leri değiştrcem kanka unutuyorum arıcaktım senı haftasonu zaten :)
[QUOTE=Evrenoz;647791]http://img22.imageshack.us/img22/6432/32036043.jpg
kendi aracım dahil bir milyon tane var bu şekilde modlanmış civiclerden.
Yay ( veya coilover ), ön ızgara boyama, far, cam filmi, jant.
Eh böyle fuara böyle sonuç... KARDEŞİM İLK BAŞTA RESİMDEN Mİ KONUŞUYOSUN YOKSA FUARA GELDİNDEMİ KONUŞUYOSUN BÜYÜK Bİ İHTİMALLE FUARA GELMEDİN PC NİN BAŞINDA ATIP TUTUYOSUN .ONUN İÇİN BEN SANA AYRINTILARINI SÖYLİYİM BELKİ BİRAZ YÜZÜN KIZARIR :EIBACH 5 CM YAY KESİK DURUMDA , KONİ AMORTİSÖR , M3 KATLANIR AYNALAR , ANGEL FAR VE 3D STOP ,ARKA SPOLİER , ARKA EVO 9 TAMPON , FARLARDA 25000 K SİSLERDE 8000 K ZENON , TAVAN SİYAH FOLYO KAPLAMA , KOMPLE ARAÇ İÇİ KOLTUK VE KAPILAR DAHİL BORDO DERİ KAPLAMA , ALUTEC KULE GERGİSİ , KYOWA 17 JANT TAKIMI , NEXEN 215 40 17 PERFORMANS LASTİKLER , AUDİO SYSTEM 2 TAKIM MİD TAKIMI VE AUDİO SYSTEM F2 MİD ANFİSİ VE CAM FİLMİ HİÇ BİŞEYDE YOKMUŞ HAKKETTEN DİMİ.YAKINDAN GÖRMEDEN ATIP TUTMAYIN.HERKES HADDİNİ BİLSİN.
25000K xenonla kimi kör etmeyi hedeflediniz?
taksiciyle baya samimisin galiba kardeşim.hergün bindiriyomu seni.arabaya yani.nerenin taksisi bu fransadaki mi hani varya taxi 5 mi çekildi yoksa beyaz olarak..hahahaha.aracın sahibi benim.kelimelerini ve yazdıklarını ilk başta sonunu düşünerek yaz çünkü sonu hiç hoş olmaya bilir.anladın kardeşim.pc nin başında atıp tutmakla olmuyo bu işler.yakından görmek lazım.inşallah anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.insan olan anlar zaten.hadi bakıyım.taksicine selamlar benden.anladın dimi....