dedimya onur çokta umurunda olmasın , sen zaten fuarın birincisisi bizce sensin![]()
onur abi haklısın.Tam destek sana verdim. görür görmez vuruldum senin araca. dereceye girememiş olman bile imkanı yok yani. dicek laf yok. ama merak etme abi daha değerli olan gönlümüzün 1. sisin.
Sonuçta 1. olmanın size bir getirisi olcağını sanmıyorum,
Siz beğeniyorsanız , bu kadar insan beğeniyorsa can sıkmaya değmez![]()
onur abi 1.liği bizim hakettiğimizi herkes biliyo hergelen zaten sana oyum diyodu ve atıyodu ama pusulaların cts den bitmesi ve erkenden açıklanması bunda bi hinlik olduğunu gösterir takma kafana nasıl olsa aracı fuar için hazırlamadın ama biraz öfkeyle kalkıp zararla oturma durumu olmuşaracı gördüm ibo abinin orda
Sayımda elektrikler kesilmiş olmasınEtraftaki çöp kutularına baksaydınız
Bu arada juri mi var yoksa ziyaretçiler mı oy veriyor?
Eğer işin içinde birde juri varsa kusura bakmasın ama o juri kimse ya hiçbirşeyden anlamıyor yada eşini dostunu kayırıyordur.
Gitsin yemek yarışmalarında jurilik yapsın.
Yok ziyaretçiler oy veriyorsa bunun adı güzellik yarışması değil kimin daha çok arkadaşı var yarışması olur.Bu tarz çocukça yarışmalar içinde fuarı kullanmasınlar, gitsinler ilkokullarda bol böyle yarışmalar.
Ha bu arada herkes onur diyor, tanımam etmem. Aracınıda görmedim. Ama 1. olan araçta hiçbirşey olmadığını görebilecek kadar gözlerim açık.
şaşırmamak lazım bugun bir ara uğradım mehmetin megane yi gormek için 2dk yanına uğradım bi tur attım ve çıktım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ya oluyo bole seyler bizim kaan var oldu 1 ıncı 2 defa bıde 2 ıncı oldu galba hep goy goy şike![]()
Onurum fuar neki yarısması ne olsun?
Sende hata, hic oraya cıkartmaya bile gerek yoktu.
Otomobilini bilen biliyor, olumsuz tek bir yorum yok zaten
Birinci olan arabadan 43534534 tane var piyasada...
İkinci olanın da kasa ile tamponun uyumu yok, benim zevkime göre güzel degil...
Ücüncü araba folyo tuning gibi birsey, kolay satılsın diye dereceye girmistir.
Bosver gitsin, fuar olayı bitmis TRde her acıdan![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
MAdem aykırılık olucak bence ucuncu arabanın hakkı yenmiş![]()
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
onurun arabadada sefaköy team yazıyordu işin aslını delikanlı gibi söylesınler ne oldugunu o haldeelbetteki onurun arabasının yanına yaklasamazdı derecede falan ama huylu huyundan vazgecmez
![]()
1. ile, 2. araçdanki görsel uygulamalar aynı neredeyse, bence ikiside aynı tuning firması veya tanıdık insanlara ait olabilir. bmw tarzı kapanan aynalar, siyah tavan kaplaması, beyaz üstüne siyah makyaj, angel, siyah jantlar, vs. vs. bencede biraz şike vardır, çünkü her yarışmada oluyo..
ilk 2005te bende mirafiorimi sokmuştum, inanın gözümün önünde en az 150 kişi form doldurdu "şimdi gidip atıyorum sandığa" dediler ve bi çoğu tanımadığım insanlar, mirafiori meraklılarıydı ama bana çıkan oy 80i geçmedi :S bende ondan sonra yarışma bölümü için araç hazırlamadım..
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)