Benim bildigim headers+son susturucuları orj. sadece egzos ucu olması lazım.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yanlış seçimler.Onur beyin aracının görselliği ve üzerinde harcanan emekle uzaktan yakından alakalı otomobiller değil.
arkadaslar olan olmus biten bitmiş kazanan yine sefaköyonurum canını sıkma sende senın araba türkiyede değil dünyada tek
sewıoruz senı
![]()
Onur'um görünen köy klavuz falan die bi laf vardır bilirsin
Bence herşey ortada arabanda süper ona iyi davran bundan sonra sıkma canını boşver![]()
benm anladığım onurun fuar alanında sinirle çıkıp tamponları kırdığı.
eğitimdeyim telefonlarımı açamıyorum, onurlada konuşamadık. sms yolladı, tamponları kırdım çıkarken dedi okadar.
kızgınlığını öfkesini anlıorum. 1. olan kişide bnm 15 senelik arkadaşım ama neticede onurun emeği aracının görselliği ortada.
allahın dediği olur. yaptır tamponları bu hafta aracı çıkaralım dergiyede sonrasına bakalım 2. preojmiz ne olacak
kardeşim bnm elinin emeği gözünün nuru, bunun gibi bi döşeme dış dizayn yaptırmak isteyenler senden refr. alacaklar neticede. güzel bi çalışma oldu hepimiz için
hatta burak ile fuarda Japonyadan getirip koymuşlar fuara die yorumda yaptık, düşün gerisini.
sen en iyilerine layıksın, sıkma tatlı canını, burada okadar sana destek olan arkadaşının yorumunu düşün. seviyoruz seni.
H.Sezai / Sabanci Univ. - Tuzla![]()
Şimdi ilk öncelikle Onur kardeşim olan olmuş biten bitmiş boşver. Gerçekten senin aracın dereceye girmesi gereken bir araçtı ama olan oldu gene diyelim...
Biz kendi açımızdan hiçbir şekilde şike vs bişey yapmadık. Bunu tüm ReptileTeam bilir ve çevremizdekilerde görmüştür.
Koray abi ReptileTeam ve Sefaköy Team arasında çok çok fark var. Sfaköy Team'den Repitle'ye üye olan yok. Sadece birbrimizi gördüğümüzde muhabbet ederiz bu da gayet normal bişey...
Tampon araç uyumu yok demiş bir arkadaşımızda. Artık önemli olan yapılmayanı yapmak değil midir. Bizde bu yönde çalışma yaptık. Olamayan ve olmayacak birşeyi dendik araç üzerinde. Çok da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. En azından fuar olsun veya araçla bu akşamki gezmeler olsun olumsuz yorum almadı. Tabi siz beğenmeyebilirsiniz zevkler ve renkler tartışılmaz...
Bir yorumda 307de birşey yok diyen arkadaşa. Bir tampon ve tavan siyahla olmadı o araç. Merak edenlere eski halinide koyuyorum yeni halinide. Emek ve çalışma var mıymış yok muymuş yorumu size bırakıyorum...
Bu arada 307 3. , Civic Ek 2. oldu ynlış yazılmış...
Eski hali...
Yeni Hali
![]()
ne takıyorsun kafana fuar neki yarışması o olsun sırf selcuk sen birkaç arkadaşı çocukları görmek için geldim yoksa kapısından bile geçmem.
bu arada 1. arabada şıtandartlara uygun olmuş neyi var bunun
hele o mankenler kendimi amsterdamda kırmızı sokakta gezer gibi hissettim tam et pazarıydı.
Samsa
Aman be Onur'um.... Boku çıktı bu piyasanında...
Takma kafana değmez ki... Önemli olan ne biliyormusun ?
Sen beğeniyormusun kardeşim arabanı ? Bana bunun cevabını ver...
devamını getireceğim !
ha bi de şuvar benim tek beklentim EF nin kesin ve kes birinci olacağıydı.. benim için zaten birinciydi o fuarda çoğu kişinin beğendiği benimde tebrik ettiğim megane dan bile daha güzeldi bana göre...
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)