super olmuş...
teşekkürler arkasını henüz cizmedim. zaten bu çizimde çalakalem yapıldı. ama en kısa zamanda iyi bir eskiz ile burda olucam
Mekatronik Mühendisi (yeni mezun)
Yeni rover a benzemiş biraz Biraz daha türk motifleri olsa güzel eheh
Güzel olmuş güzel ellerine saglık keşke yapabilsek![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
öncelikle şöyle başlim; tarihimize gram sahip çıkmıyoruz. bizzat eskişehirde yerinde gördüm. içler acısı arabanın hali çürük ve dökük içinde bi camekanda bahçede sergileniyor. ne olursa olsun o araba bir değer taşıyor. tasarıma gelince amaç illede tasarım değil bazı değerleri canlandırmak, gerçekten bazı şeylerin yapılabildiğini göstermekte. valla çok zengin bir iş adamı olsam böyle bir şeyle uğraşırdım. tasarım için elinize sağlık.
Sakin güç...
tasarım harika olmuş , daha öncedende bikaç tane daha güzel devrim tasarımı vardı amatörce yapılan , Türkiye de keşke bu işler böyle olmasa..
harika Bize yakışır bi taslak
tebrikler vallaeline saglık bırılerı bu işe bi el atsada artık turkun de bır markası olsa....
Ufuk SANDIK'ın bu haftaki köşe yazısı, bu konuyla ilgili... İlginizi çekecektir sanırım
http://www.otomobilgazetesi.com/otomobil.php?id=6411
çok güzel olmuş eline sağlık.. bi arkadaşımın arkadaşı da yapmıştı böyle bi çalışma keşke olsa gerçekten bizim düşündüğümüzü para sahipleri neden düşünemiyo yada hayata geçiremiyo acaba :S
valla takdir ettim arkadaşım seni
çok güzel bi tasarım olmuş eline saglık
keşke yapılsa neden yapılmıo anlamış degilim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)