Uzun bir müddet öyle kalmaya devam edecek, gönlünüz rahat olsun. Keşke kağıt ve baskı giderleri ucuz olsa da 1 veya 2 TL'den satışa sunabilsek...
Uzun bir müddet öyle kalmaya devam edecek, gönlünüz rahat olsun. Keşke kağıt ve baskı giderleri ucuz olsa da 1 veya 2 TL'den satışa sunabilsek...
en güzel sayılardan biri olmuş ama bence fuarı ön plana çıkaran bir kapak olmalıydı.
ülkemizde senede bir defa olan fuarın kapakta yer alması gerekir diye düşünüyorum ben..
Fuar ayın 23'ünde başladı. Biz ayın 25'inde (Cumartesi) dergiyi fuarda satmaya başlamıştık. Bu da kapak ve diğer tüm içeriğin hazır, fuar sayfalarının eksik olduğunu gösteriyor. Onun için pek de kapakla oynama şansımız yoktu. Bir sonraki sayıda daha detaylı tanıtabiliriz fuarı. Henüz yayınlayamadığımız araçlar bulunuyor çünkü. Mesela Mehmet'in aracını, Onur'un Civic'i, Palio'yu, KW firmasının standını, Sound Magus ve Cadence stantlarındaki araçları da detaylı göstermek istiyoruz. Dolayısıyla bu araç ve firmalara bir sonraki sayıda yer verilecek.Mehmet ve Onur'un aracından birer kare foto koyduk ama tekrar tekrar fuar sayfalarında olmayı hak ediyorlar... Çünkü en güzel araçlardan ikisiydi...
Loading World's Best Magazine...
Bir bugeye hayranı olarak bu foto 10 numara olmuş diyorum. Elinize sağlık.
Elinize saglık güzel olmuş
Hayhay onur@tuningturkiye.com.tr adresine mail atabilir misin aracın fotoğraflarını? Bi ön görü için... Sanırım fuarda yan yan giden kırmızı araç da sana aitti
Teşekkürler Doğukancım. Bende bu kasanın hayranıyım. Fotoğraf benim de hoşuma gitti
Çok teşekkürler.
Arda, yakın zamanda görüşelim. Seninle ilgili yeni planlarım var...![]()
Loading World's Best Magazine...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)