Beyaz E90 335i v.s Siyah C32 AMG..:D:icon_tup:
Printable View
Anladım, fuarı inciğine boncuğuna kadar yazacaksınız :icon_tup: Kesinlikle Mehmet ve Onurun araçlarının kusursuz olduğunu düşünüyorum özellikle Onurun aracı için poster olursa süper olur ;)
İlgin için teşekkürler.
Çok kaliteli ve yere sağlam basarak ilerliyorsunuz. Başarılar... :)
Çok teşekkürler. Onur'la fuarda aracının dergimizde çıkması için görüştük. Yakın zamanda güzel bir poster ve içerikle birlikte onu da Türkiye'nin ilk ve en çok satan modifiye dergisine konuk edicez :icon_tup:
Konuyla ilgisi yok ama dün aracınızı pistin içinde izledim. Finish'de fotoğraflarınızı çektim. Akşam bir kaç tanesini size gönderebilirim. Bu arada gerçekten çok iyi gidiyor.
Dipnot olarak söylemek gerekırse GTR hakkında teknık ve detaylı bılgıler aktarılmıstır. Onur sağolsun 2 gun boyunca sadece bu konuya yogunlaşarak kıtın ve modıfıyenın gercek temelını anlattı. Edit kısmında baya baya detaya gırdıgını anlamıs oldum. Bazı konular altında dergımızdekı haberın basıt caplı oldugu ıddıa edılıyor. Ufak bır hatırlatma yapmak ıstedım.
Bu arada fuar boyunca gorusup tanıstıgım ve samımıyetımı ılerletıgım üyelere tesekkurler edıyorum. Sıcaklıgınız ve yakın ılgınız ıcın cok cok tesekkurler.
euheuehe sahibi yakın arkdasım beraber konusmustuk ikimizde iri yarıyız benziyoruz birbirimize fuarın ilk günüydü ama dergide hiç ünlü olarak benm resmimi koymamısşlar:p
GTR'deki HKS Kiti'nin RLS Performance tarafından montaj görüntüleri, dinamometre üzerindeki gerçek verileri, aracın üzerindeki kitin tüm detayları kısaca hiç bir yerde okuyamayacağınız kalitede tekniği ve fotoğrafı Tuning Türkiye dergisinde bulabileceksiniz. 4 sayfalık dolu dolu bir yazı ve posteri de sizleri bekliyor...
Maşalla güsel sayı...;)
cok guzel bı sayı olmus ellerınıze saglık.
Kapak farkı olsun içerik olsun sayfa düzeni olsun bir grafik tasarım öğrencisi olarak çok beğeniyorum :)
Hatta beni stajer olarak alırsanız sevinerek çalışırım :)
ki stajıma daha var :(
ben derginin yapım aşamasındayken içindeydim.çok güzel olucağını çok çok farklı olucağını biliordum.GTR konusuna değineyim öle 2 3 foto yok 20 ye yakın fotoğraf var.hem dış hem iç hem motor detayı olarak.Arac 487 WHP bakın karışıklık olmasın :rolleyes:
Emeğinize sağlık saner,onur,anıl ve cüneyt abi
S2k çok hoşuma gitti :) herzamanki gibi bomba bir sayı :icon_tup: ellerinize sağlık, başarılar
yine birisinin dergisini hacılatıcaksınız :D