açıkcası bu ay pek beğenmedim
Printable View
açıkcası bu ay pek beğenmedim
Deneriz en kısa zamanda, symbole geciliyorsa yakarım ben bu arabayı :D
Saka biyana sorun var bu ara, yazılımı özgüne verdik bakalım orjinaliyle karsılastırıp sorun nerde bulcaz insallah...
Filtreyi de söküp atıcam 2 kez debimetreyi bozdu, orjinal fiat daha iyidir simotadan :D
onurum bişi soracam kafama takıldı şimdi 2 dergidede bu aracın fotoları var sizdeki resim ve bilgiler araç sahibinin bilgisi ve izni ile mi konuldu diğer tarafta araç sahibinin falanda resimleri var hani o tarafta sahibinin izni ve bilgisi var gibime geldi de benim.
Mustafacım şöyle açıklayım.
Hilmi, Ahmet ve Erdem RLS Performance'ın sahipleri. Aracı onlar yaptı. Araç ilk yapıldığında Hilmiyle konuşup fotoğraf çekimleri için sözünü aldım. Zaten bugüne kadar ne onları biz, ne bizleri onlar kırmışlığı vardır. Aynı şekilde piyasadaki bir çok kişi içinde geçerlidir. Hilmi fotoğraf çekimlerini gelin yapın dediğinde havalar yağışlıydı. Biz de dergide yağmurlu fotoğraflar koymak istemediğimiz için daha sonrası için sözleştik. Bu sırada havaların güzel olduğu ve bizlerin iş temposu içinde yoğun olduğu bir dönemde başkaları gidip aracı çekmiş. Sonra Hilmi'ler bize ayıp etmiş gibi oldu. Çünkü bize söz vermişlerdi. Ve telafisi için başka bir yöntem uygulayalım dedik. Araç sahibi sanırım bu sözleşmeden haberdar değildi. Sonra olaya farklı bir yorum getirelim dedik. Çünkü ortada 620WHP sözü geçmişti. Hem yanlış bilgiler verilecekti hemde RLS Performance'ın tanıtımı da kötü olacaktı. Standartında 485 HP olan bu aracın 620 WHP gibi bir güce gelmesi için gerçekten çok yüklü bir kit takılması gerek. HKS'nin GT570 kiti şu an için bir modelden ibaret. Bu kit de RLS'nin hazırladığı GTR'ye monte edildi. İlerleyen günlerde Racing Package isminde bir kiti daha çıkacak. Fakat bu kit sadece motorsporlarında kullanılabilecek ve yol şartları için de tavsiye edilmeyecek. O kitte dahi bu verileri almak imkansız. Sadete gelirsek ben Hilmilerle konuşup bu aracın doğru şekilde tanıtılmasını istedim. Bana tam destek vererek ve araç sahibiyle konuşarak aracın Tuning Türkiye dergisinde yer alacağını belirtti. Hem Savaş Paşaoğlu hem de Hilmi'lerin çektiği fotoğrafları kullandık. Hilmi'ler Savaş abinin çektiği fotoğrafları ondan almışlar. Yani ben fotoğrafları Hilmi'den yani aracı yapan kişilerden aldım. Onların isteği de zaten sadece bizde çıkmasıydı. Fakat hem bizlerin yoğunluğu hem de rakiplerin girişimleriyle onlarda aracı çıkarmış oldu, bizde...
Tartışmalara gerek yok herkes yarın sabah dergileri alınca kimin doğru yazdığını görecek. Biz dinamometre fotoğrafları, montaj fotoğrafları ve aracı hazırlayan RLS Performance'nin belirttiği şeyleri yazdık.
Son olarak kimsenin arkasından konuşmayı sevmem onun için buraya yazıyorum... Açık ve net. Başka bir konuda tekrar gündeme geldiği için yazıyorum. MSKY'ın en az 850 WHP olmadığını iddia eden varsa gidip otomobile otursun, sonrada klavyenin başına geçip yazsın...
eyvallah onurum teşekkürler :D
Son bir şey daha söylemek istiyorum. HKS'nin kitini ilk olarak mail box'ıma 12 Şubat 2009 tarihinde Japonya HKS tarafından gelen maille gördüm. Yani teknik veriler çok önce elime ulaştı. Üstüne Hilmi'lerin sipariş verdiğini de duydum. Yani bir anda gelişmedi herşey. En başından beri takip ediyordum bu projeyi. Bir kaç araçta daha böyle oldu. Bu tip çekişmeler olmazsa rekabet olmaz zaten. Kim iyi takip ederse ya da açık vermezse daha iyi hazırlar ve daha çok satar. Kim bu işi hakkıyla yaparsa o daha beğeni toplar. Bu bizde olabiliriz, başkaları da olabilir. Sadece objektif olunması için bunları yazıyorum. Kimse yanlış anlamasın. Artık mümkün olduğunca kafadan sallama beygirler yazılmıyor. Yazılacağı zaman da başına + konuluyor. Çünkü o aracı ölçmenin imkanı olmuyor. Şimdi 4 çeker bir dyno'ya MSKY'ı çıkarın. Yoldaki aktardığı güç ile dyno üzerinde aktardığı güç bir olmayacaktır. Çünkü bu otomobil sıra dışı. Anlatabiliyor muyum dostlarım ? :)
valla ismail abi bi keresinde 900 desem diil 700 desem diğil ortası bişi diyordu :D
İddialı olmasa Tuning Türkiye'de olmazdı zaten Onurcum:D Konuyu fazla fazla farklı yöne çektik. Yarın alıp dergi hakkında yorum da yazabilirse herkes sevinirim. Tek bir araçtan oluşmuyor bu dergiler. Hem bizim dergimizde hem başka dergilerde bir sürü araç var. O araçların sahiplerine de ayıp oluyor...
gtr siyah-beyaz deilde,full beyaz kaplansa daha iyi olurdu bence.gücü konusuna gelincede,zaten dergi cıkmadan 620whp diye bi rakam atıldı ortaya herkes yazdı orda ne oldugunu,hangi kit oldugunu.
Ama o civic ne oyle yaa... hondadan sogudum bee :D allahtan turbo s2000 war :D
İstanbuldada olmazsa ben yazarım onur :)
her iki dergide de arac cıkmıs ne guzel. Bunu bız art nıyetlı olarak dusunmedık. Zaten bızım projelerımızden bırısıydı dıger rakıp dergımızde de yayımlanmıs oldu. Fark eden bır sey yok arkadaslar. Her ıkı dergıyı de alan okur fotolarına bakar. 500 kare fotograf cekmek olayın dogrusunu ve detayını anlatmak anlamına gelmez elbette. Yada 500 kareyi 3-4 sayfada yayımlayabılen baskı anlayısına tanık olmadım henuz :)
Tolgacım baklava nıght yerıne haftasonu shoot to kilyos yapalım :) bu arada Yavuz, onur ve anıl için diyorum: abicim diyet miyet hikaye...Can boğazdan gelir, adam yeni arac almıs kutlamadan olmaz. Hem şamatanın kralı olcak bence :)
alp2 yapislan konuya yemek var datlu var bizde gidek:D hahahahaha
Konuya yorum yaptim mi bilmiyorum ama yarin gidip alicam cok guzel olduguna eminim.:)