User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
183 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Tuning Türkiye Mayıs Sayısı Güç Kokuyor

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    28 Nisan'da Halkalı Uyum markette bulunan dergi..
    25 Nisanda fuarda bulunan dergi aynı zamanda

Sanırım Tool İstanbul dışında. Dolayısıyla arayıp da bulamaması normal. Öyle bir şeyki bazı bölgelerde bayide oluyor bazılarında olmuyor. Ama ertesi gün gitmeyen yerlere de ulaşmış oluyor. Bugün ve sonrasında bir problem olacağını düşünmüyorum. Eğer yoksa tükenmiş demektir
    Loading World's Best Magazine...

FT106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün alma fırsatım oldu.Mükemmel.

DogukanB
    Misafir
    Onur ağabey, dergiyi bugün aldım okudum, okurken keyif aldım. Emeğinizin sağlık.

s2000, mini, sti ve gtr gibi araçların ağırlıklı olarak bulunmasıda güzel birşey. Fakat bu kadar emek verilerek harcanmış araçların, 0-100, 100-200 gibi verileri de paylaşılırsa daha şık olur diye düşünüyorum.

Birde, (bunu kesinlikle ukalalık olsun diye söylemiyorum, yanlış anlamayın!) subarunun açıklamasında 'GDB kodlu 2002 model impreza deniyor, bugeye diye tabir ettiğimiz araç GDA' dır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende dergiyi bugun alanlardanım.içerik olrak cok güzel olmuş özellikle performans lastikleri hakkındaki inceleme.birde bu ayki sayıda oyun bölümü yok kaldırıldımı?
    OEM+

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de aldım az önce, cok güzel bir sayı olmus.

Sanerin giris yazısında Özgür ve Berkin unutulmaması da güzel bir vefa örnegi olmus

Ellerinize emeginize saglık
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saner bende yazını cok beğendim kardeşim ve şirket ismini cekinmeden kullanmanda gözümden kaçmadı bravo!! Bu ayki sayı gercekten son aylardaki en beğendiğim sayı oldu elinize sağlık.Beyaz Mercedes posteride cok hoşuma gitti.Önümüzdeki ayda böle bir sayı bekliyoruz sıkı calışın

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde, (bunu kesinlikle ukalalık olsun diye söylemiyorum, yanlış anlamayın!) subarunun açıklamasında 'GDB kodlu 2002 model impreza deniyor, bugeye diye tabir ettiğimiz araç GDA' dır.
    valla teknık detay verılerın oldugu bır sıteden kontrol ederek yazdım. Ordada GDB denılıyordu. Subaru kullanıcıları daha bılır. Yanlıssa dogrusunu öğrenmıs oluruz
    ukalalıktan cok dıkkatımızı cektıgın ıcın tesekkur ederım

saner müftüoğlu
    Misafir
    Yavuz ve Barancım sızlere de tesekkur ederım...Maalesef üzücü bir olay..Umarım bu tür olaylar bir daha yasanmaz...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapak renkleri hosuma gitti
    Experience is what you get when you don't get what you want.

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapak renkleri hosuma gitti
    teşekkurler beğendiğinize sevindim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de kapakta birkac otomobile birden fotograflarıyla yer verilmesini begendim.

Daha önceden de dile getirmistim, eskiden kapagın en üstünde yer alırlardı, bu sefer de güzel olmus.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de kapakta birkac otomobile birden fotograflarıyla yer verilmesini begendim.

Daha önceden de dile getirmistim, eskiden kapagın en üstünde yer alırlardı, bu sefer de güzel olmus.
    Bundan sonra mümkün olduğunca kapakta çok araç vermeye çalışıyoruz Yavuzcum. Türkiye'de malesef bir kapak olma hevesi var. "Kapak olmazsa çıkarmam" cümlesini duymak çok itici Aslına bakarsan araç sahipleri de haklı. Dergimizde çıkan en az modifiyeli aracın muaddilleri kapaklarda yer alınca bizim dergiye de böyle istekler yöneltiliyor. Neyseki bir şekilde izah ediyoruz. Özellikle son bir senenin kapak araçları ve içerikteki araçlar da özenle seçilen araçlar. Her kesime hitap edenleri var. Zaten hep daha nasıl ilgi çekici bir dergi hazırlarız gayreti içindeyiz. Yine fena fikirler geliyor aklımıza Yakın zamanda ortaya çıkarırız yeni bir kaç şey

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapak olmak tabıkı onemlı bı dergıde. sen gecenı gunduzune katıp dunya harcadıgın arabanın tanıtılacagı zaman tabıkıde ondan daha az ugrasılmıs emek harcanmıs arabalar arasında ıken kapak olmasını ıstersın bundan dogal ne olabılırkı. bu ıstegın bır sekılde belırtılmesı ve gerceklestırılmeyecegı durumda aracın dergıye verılmemesı bence dogal bı durum.aracım bır cok kez dergılerde tanıtıldı kımındekı tek mod sayfasında yer aldı kımınde ıcerde tanıtıldı kapakta mınık sekılde yer aldı ama nezamankı turbo yapılıp dunyalar kadar emek ve para harcandı bır cogundan ozel ve ıyı bı duruma geldı benımde agzımdan cıkan kapak olursa vede tek basına hıc bı araba olmadan kapak olursa cıkartırım lafıydı.o yuzden hakıkaten kapak olmayı hakeden aracların bu ısteklerını degerlendırmek ve kapak ıcın soz verıp tutmak bence onemlı ,sahıplerının emeklerının bı sekılde deger gormesı acısından. topu topu ıkı tane saglam dergı var ve onlara cıkmak onemlı...

ornekler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk kusura bakma kadeşim ama kapak olacak araç var olmayacak araç var. Dergimizde kapak olacak araç hep son dakika belli olur. Şu araç kapaktır dediğimiz çok az olmuştur. Bazen zamanını bekleriz o aracı kapak yapmak için. Misal MSKY. Fotoğrafları çektik 4 ay sonra yayınladık ama tam yeri ve zamanıydı. Bazen de kapakta çıkacak araçların açılarının uymaması gibi bir durum oluyor. O durumda tekrar çekme olasılığımız varsa araç sahiplerini bir araya getiriyoruz. Örneğin geçen ay hem Audi'yi hem Subaru'yu kapakta birlikte göstermek için iki aracı bir araya getirdik. Audi'nin fotoğra çekim gününe Cüneyt abimiz bizi kırmadı işini gücünü bırakıp aracını getirdi. Bu ayki dergide de artık Tuning Türkiye'nin fotoğraflarını ben çektiğim için açıları önceden hazırlıklı olarak çektiğimden kapağı rahatca çalışabildik.

Benim belirtmek istediğim şuydu: Kapak konusunu konuşabileceğimiz araç var, konuşamayacağımız araç var. Biz pekde iyi hazırlamadığımız ve sizlerden gelen eleştirilerle gerçekten durumun farkına vardığımız bir sayımızdan sonra hızla motor modifikasyonuna döndük. Sonra rakipler baktılar ara gittikçe açılıyor onlarda teknik konulara yöneldiler. Hatta bizim birlikte çalıştığımız yazarlarımıza, firmalarla irtibata geçtiler, sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımızdan yazı yazmaları için rica ettiler. Buraya kadar rekabet çok güzel. Fakat bizi zorlayan, biz bu kadar kaliteli araçlara yer verirken 2. 3. kalite araçların hatta sırf blow off, jant, yay parçalarıyla kapakta büyük yer alması bizim yayınladığımız araçların içinde belkide en az modifikasyonlara sahip olanlarının kapak olma isteğini sağlıyor. Tepkim bunaydı. Adam diyorki abi kapak olur mu? Kusura bakma bu ay 1000 beygirlik MSUPRA var diyorum. Ama abi o araçta body kit yok ki nasıl kapak yapıyorsunuz diyo. Adamın gözü başka dergilerde alışmış body kitli araçları kapakta görmeye.

Çuvaldızı her zaman kendimize batırıyoruz. Başkalarının yaptığı işi dikkate almadan sadece kendi yaptığımız işin daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Üstelik 1 dergi hazırlamıyor bu kadro. 2 dergi birden hazırlıyor. Tek bir dergiye yoğunlaşsak eminim çok daha fazlası olur... Fakat herşeyin başı deneyim... Şimdi senin yerine modifiyeye yeni başlayan bir adam senin tecrübelerine sahip olamaz. Ben 5 senedir, Saner 6 senedir modifiye dergisi hazırlıyor. Anıl ise 5 senedir Tuning Türkiye ailesiyle birlikte. Bu işin yazı işleri kadrosu. Birde diğer kadronun deneyimleri var. Binlerce aracın fotoğrafını çektik, yazısını yazdık. Anlatabiliyor muyum Selçukcum?

Son olarak seni anlayamadığımı belirtmek istiyorum Bir gün bir yerde oturalım, bir şeyler içelim. Aramızdaki tatsızlık ya da var olan bir antisevgiyi ortadan kaldıralım. Bu bizi sev anlamına gelmiyor. Sadece toplumun takip ettiği bir sitede daha objektif yorumlar yapman için bir adım olarak tanımlanabilir. Ben herkesin huzurunda el uzatıyorum, aynı şekilde seninde el uzatmanı, bizlerle konuşmanı bekliyorum.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emın olkı antıpatıyle yazılmıs bı yazı deıl sadece yazdıgın bı oncekı mesaja objektıf olarak yazılmıs bır yazı yukarda yazdıgım. kafandakı su tatsızlık var sevmeme var gıbı kavramları sıl aklından. benı az cok tanıdıysan sevmedıgımı alenen acık sekılde soyleyecek bırıyım.tabıkı TRTUNING ı kendı malım gıbı benmsıyorum bu kesınlıkle dogru ama herzaman da yıgıdı oldurur hakkını verırırm onur buna emın ol. ıyıyse ıyı kotuyse kotudur benım ıcın. sevıyorum dıye ıyı olmadıgı halde ne ıyı der ne pohpohlarım. sevmıyorsamda ıyıykende kotu demem. yanlıs olur adama yakısmaz o tur davranıslar . he sunuda bıl sevmeme durumu olsa fotolarımı cekıyosunya telıf hakkı ıster mahkemeye verırım senı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emın olkı antıpatıyle yazılmıs bı yazı deıl sadece yazdıgın bı oncekı mesaja objektıf olarak yazılmıs bır yazı yukarda yazdıgım. kafandakı su tatsızlık var sevmeme var gıbı kavramları sıl aklından. benı az cok tanıdıysan sevmedıgımı alenen acık sekılde soyleyecek bırıyım.tabıkı TRTUNING ı kendı malım gıbı benmsıyorum bu kesınlıkle dogru ama herzaman da yıgıdı oldurur hakkını verırırm onur buna emın ol. ıyıyse ıyı kotuyse kotudur benım ıcın. sevıyorum dıye ıyı olmadıgı halde ne ıyı der ne pohpohlarım. sevmıyorsamda ıyıykende kotu demem. yanlıs olur adama yakısmaz o tur davranıslar . he sunuda bıl sevmeme durumu olsa fotolarımı cekıyosunya telıf hakkı ıster mahkemeye verırım senı
    Ben yukarıda yazdığın yazıya antipatiyle yazıldı dememiştim, başka konularda yazdıklarına demiştim. Neyse, bigün oturalım sohbet edelim... Hem fuarda çektiğim erotik fotoğrafların var onları DVD'ye çekip getiririm Mehmet gördü, çok beğendi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dergi icerigindeki otomobillerin kapakta yanyana yer alması görsel acıdan cok iyi demistim ben, o kapak olsun bu kapak olsun konusu degil yani...

Her arabadan bir parca kapakta yer alsın da degildi dedigim, sadece görsel acıdan güzel buluyorum.

Mesela bu ay poster kücük ama bircok otomobil birden var, bu da güzel birsey

suprolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her zamanki gibi dop dolu bi sayı ama şu gtr olmasaydı keşke moralimi bozuyo

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dergiyi aldım şimdi, 10 numara olmuş Tekrardan ellerinize sağlık
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)