Bu gtr, çelebinin gtr mı atıl abi?
reno5 için alıcam bende harika gözüküyor dergi maşallah.
Printable View
Bu gtr, çelebinin gtr mı atıl abi?
reno5 için alıcam bende harika gözüküyor dergi maşallah.
Arac dynoya cıktıgında 620 hp idi fakat araca sonradan eklemeler yaptık arac yaklaşık 710 hp civarında tekrar dyno ölçümü yapılır
İzin siz resim olayına gelince burda mahkemeye vericeginiz biri varsa ozaman beni verin kimse izinsiz birşey yapmadı izin siz bişey yapan varsqa oda deve gibi hemen araca çökmenizden kaynaklanıyor
zaten aracı ben Tuning Tr ye vericektim hem yeni dükkan reklamı ile beraber olucaktı hemde orada tanıtılcaktı ama dedigim gibi hemen çökerseniz işler böle olur
bende dükkanımın reklamını o arac ile yaptırttım Tuning Tr ye burda kimseyi suçlu bulamassınız çünkü arıyıp ta kimse bana bişi sölemedi
he fuar da stand acıcaktım ramzandan arabayı istedim size ayıp olmasın diye bana söz vermesine ragmen aracı vermedi
ama bende biraz kendimi düşünmek zorundayım
Hilmi ne mahkemesi, ne çökmesi, ne suçlu araması noluyo bi sakin ol önce!..
Aracın sahibi ile konuşup dergi için çektik, hiçbir sıkıntı hiçbir zorlama yokki bunda, Ramazan'ın kendi isteği ile sözleşmiş sonra da çekmişiz ve dergide yayınlamışız.
Kalkıp da "deve gibi çökmek" falan gibi abuk sabuk seviyesiz ithamlarda bulunmana gerek yok kardeşim...
Genelde arac nerede hazırlanırsa o dükkan aranır aracı cıkartabilirmiyiz diye yada bu zamana kadar ben yanlış biliyormuşum
mahkeme olayına gelince de sen bilirsin ne demek istedigimi
herkese selam ben 34 gtr 01 plakalı aracın sahibiyim. istemeden konuya dahil oluyorum
gereksiz atışmalar ve agız dalaşmaları hiç yakışmıyor bizlere
tr tuning dergisine kendi isteğimle 1 günlük yogun çekim ve videoların sonucunda çıkmış bir olaydır...
ayrıca 2 dergide dogru veriler war fakat yaptığımız proje ye göre dyno testlerinden sonra çıkan 615hp'lik güce ilaveten
hava filtresi hava emiş boruları ile cobb ÖZEL yazılım ile arac 720 hp civarlarına ulaşmıştır.
ilk testlerde 630 hp olarak beklenen güç beyine ayarlı benzin octan vs. gibi bir çok nedenden dolayı güç kaybı yaşamıştır.
gereksiz yorum ve itam edicek sözlerden sakınalım.
herkes yazdıklarından sorumludur.
2 dergide kaliteli insanların çokk emek harcayarak yaptıkları işlerdir.
ileriki zamanlarda daha kaliteli büyük projelerde olucaktır!!!
AYRICA ŞUNUDA BİLMENİZİ İSTERİM TR TUNİNG PİYASASI HALA DÜNYA STANDARTLARINA GÖRE ÇOK GERİLERDE VE BUNU İLERLETECEK GELİŞTİRECEK TOPLUMDA BENCE techturkey gibi forumlarda BİR ARAYA GELEN İNSANLARIN DÜŞÜNCE FİKİR VE BERABER HAREKET ETMELERİ İLE GELİŞECEKTİR..
bilgi olarak.......
şuan moskovadayım ve burdaki gurubumuza baktıgımda yol almamız gereken çok şeyler war belli yerlerden her gün 200 300 dolayında modifiyeli bugatti den tutun rls mercedese araba toplanıyor...
benim yakın arkadaşım yura gtr sahibi ve 5 aylık donemde 2 şanjıman kırmış 3 cü şanjımanla gezen ve bu işin abartı insanları war...
youtube açabilen warsa baksın sayfasına nasıl arabalarla yarısıyor!!!!!!
http://www.youtube.com/user/yuriy1978
merhabalar , sıtemıze hosgeldınız. aracınız cok basarılı ve ozel bı makıne. kazasız belasız kullanmanızı dılerım. bızım aklımızda olusan bı soru ısaretı aracın 2 dergıdede aynı anda tanıtılması olayı. sız TRTUNING e tanıtım ıcın verdınız anladıgımız kadarıyla, dıger dergıdekı tanıtım sızın bılgı ve ıznınız dahılındemıydı acaba?
Tuning Tr ye ben verdim aracın resimlerini alıp bakarsan dergiye benim kendi cektigim resimler var hep içinde ben kendi yaptıgım işi tanıtmak amaçlı verdim bunun için de izin almama gerek yoktu zaten aracı yaparken biz ramazan abi ile öle anlaştık istedigim her yerde aracı kullanabilirsin de demişti bende kullandım
sen ortak mı oldun tr tuning e ?
neyin peşindesin?
soru sormam ıcın ortak olmam gerekmıyor sonucta kanka :)merak ettım sordum bu kadar. zaten senle alakalı bırsey yok benım sordugum seyde. sen ısını hakkıyla yapıp canavarı cıkarttın ortaya tebrık ettım zaten :)
Atıl abi ellerinize sağlık yarın ilk işim almak olucak ;)
bu gtr grı degılmıydı
Dergiyi bugün aldım guzel bir sayı.Burak abimin ıtalyadaki yarışınında dergide yer alması hoş olmuş..Ralli haberlerinin devamının gelmesi dileğiyle..