herkese selam ben 34 gtr 01 plakalı aracın sahibiyim. istemeden konuya dahil oluyorum
gereksiz atışmalar ve agız dalaşmaları hiç yakışmıyor bizlere
tr tuning dergisine kendi isteğimle 1 günlük yogun çekim ve videoların sonucunda çıkmış bir olaydır...
ayrıca 2 dergide dogru veriler war fakat yaptığımız proje ye göre dyno testlerinden sonra çıkan 615hp'lik güce ilaveten
hava filtresi hava emiş boruları ile cobb ÖZEL yazılım ile arac 720 hp civarlarına ulaşmıştır.
ilk testlerde 630 hp olarak beklenen güç beyine ayarlı benzin octan vs. gibi bir çok nedenden dolayı güç kaybı yaşamıştır.
gereksiz yorum ve itam edicek sözlerden sakınalım.
herkes yazdıklarından sorumludur.
2 dergide kaliteli insanların çokk emek harcayarak yaptıkları işlerdir.
ileriki zamanlarda daha kaliteli büyük projelerde olucaktır!!!
AYRICA ŞUNUDA BİLMENİZİ İSTERİM TR TUNİNG PİYASASI HALA DÜNYA STANDARTLARINA GÖRE ÇOK GERİLERDE VE BUNU İLERLETECEK GELİŞTİRECEK TOPLUMDA BENCE techturkey gibi forumlarda BİR ARAYA GELEN İNSANLARIN DÜŞÜNCE FİKİR VE BERABER HAREKET ETMELERİ İLE GELİŞECEKTİR..
bilgi olarak.......
şuan moskovadayım ve burdaki gurubumuza baktıgımda yol almamız gereken çok şeyler war belli yerlerden her gün 200 300 dolayında modifiyeli bugatti den tutun rls mercedese araba toplanıyor...
benim yakın arkadaşım yura gtr sahibi ve 5 aylık donemde 2 şanjıman kırmış 3 cü şanjımanla gezen ve bu işin abartı insanları war...
youtube açabilen warsa baksın sayfasına nasıl arabalarla yarısıyor!!!!!!
http://www.youtube.com/user/yuriy1978