arac temıze bnzıyor fıyatıda ıyı gbı km s fln gayet ıyı sunroofsuz olması bnce avantaj cuku acaıp ses yapıyor bn dha ses yapmayanına rastlamadm =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
araçta pompa sorunu var die bılıyorum ben.. aracda 30000 ytl çok cunku sunroof ve park sensörü yok 27500 e verırler aracı
r53-mcs için 30 iyidir eğer denildiği gibi gerçek km'de ve hırpalanmamışsa tabii...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
sunroof ve park sensörü coper s lerde chip ve kasnak ikilisi kadar önemlidirher ne kadar sunroofdan gelen sesler arac ıcınde sızı delrtsede sunroof suz coper kendi görüsüme göre ben almam ama amaç gazlamak yuklemek ise alırım 70 kılo daha hafıf dıe bılıyorum sunroof suzlar
150 kılo cıvarında hafıf sunroofsuzlar. madem tanıdık aracı satan yer detayını ogrenıp yarın yazarmısın buraya? kendıne bı fıyat al bızde ona gore bakalım
Sunroof cooperda keyif aksesuarı olarak önemli,fakat bahsi geçen araç boyasız ve km'si aşırı düşük ki fiyatıda oldukça uygun.Gerçi 1 aydır falan satılmamasının ana nedenide sunroof bunu görmek gerek..
Ayrıca sunroofsuz mcs 1080 kg ,sunrooflular 1140 kg diye biliyorum ben.
şöle sölim sunroof gerekmeyebilir ama klasik mini kullanıcısının araç düşeşin önde gideni değilse ilk baktığı şeylerden 3 ü
1-sunroof
2-chili paket
3-3 kollu fonksiyonel direksyion
bi abim var 4. cooperını aldı gazcı filan deildir ama cooper hastasıdır,muabbetlerindne gözlemlediklerim budur
aa hatta stp sen bilion birini alamaya gelmiştiniz şimdi hatıladım![]()
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)