ucu oldugu gibi kullanılsa nasıl görünür acaba![]()
hayırlı olsun
susturucuyu takarken keşke kelepçe yapıp kelepçeyi kaynaklasaydınız söküp takarken daha kolaylık olabilirdi
körler sağırlar
Hayırlısı olsun, süper bir tercih yapmışsın Greddy almakla..Ben turbolu bi arabada ilk kez dinliyorum Greddy sesini..Çok aşırı bi ses kirliliği yapmıyor,kararında gözüküyor..Polislerle başın tam anlamıyla derde girmez,en azından dikkat çekmez ses açısından..Yalnız 68Mm. borulardan bahsetmişsin. Susturucunun içi kaçlık peki tam öğrendin mi? Şayet 60Mm.ise ki görünüş itibari ile ben öyle sandım,sıkıntı yaratır bence..Bir de krom kodu 304 müdür?
Teşekkür ederim..
Borular 70mm,içleri 68mm,susturucu giriş 70mm,çıkış 120mm,sanırım içi de 65 gibi birşey..
Krom kodu 340 diye bir kod yoksa 304.. 3 0 4 ten oluşan bir numaraydı hatırlayamadım şimdi
Egzoz sesi çok büyük süpriz oldu,çünkü gerçekten bu kadar çok beklemiyorduk.VTEC gibi ses cıkartıyor,acayip bir çevre kirliliği yaratıyor yani...Düşük devirde gitsem de ses cok fazla,üst devirlerde de sürekli patlatıyorBu nedenle polis vb. ekiplerin salça olacağı kesin..Biraz hevesimi alıp orta susturucu takmayı düşünüyorum açıkçası
Bunlar da son fotoğraflar:
![]()
işte merak ettiğim foto buyduve geri kalan işçilikte baya iyiymiş bir kez daha görmüş olduk
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)