dimi bugra herkes beyefendi olamadı bizim gibi![]()
dimi bugra herkes beyefendi olamadı bizim gibi![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
emre batmazındı bayağı bi yaptı etti sonra patlattı tekrardan topladılar yaptılar orçun die bir arkadaşımız aldı oda gayet temiz baktı allah var..gerçekten çok iyi gidiyor ama durmuyorehehe...289 hp olması tabiki biraz abartılı fakat aracta nos var amerikadan getirtilen turbo kitide var..başarılı bir araç...
US Performance
hadi oldu diyelim. çok güvensiz bir şasiye sahip bu araçlar. tedirgin gider süren...
bu arac GTM nicli kişinindir eski aracıdır çok can yakmıştır(type r ve m3 hariçsuan stı si wardır yureğirin type r ile roll yapan subarudur
bu foto mersin draglarında çekilmiştir. bi cok arabaya şaka yaptıda type r için gucu yetmedi heralde
type R ı "bence" geçememesinin sebebi r9 fazla sarıyordur,araba yere iyi basamıyordur. draglarda güç kadar lastik,süspansiyon da önemlidir. araban 500 hp olsun yere iyi basmıyorsa yalan olursun. ha bu araç 289 hp olamıyabilir belki bilemiyorum. type R la rolling yapmışlarmı?
mersindeki draglar motorlar içindi roll yaptıgını duymadım kalkış yaptılar type r eski hali ile
yaw ben adana da hiç gormedim bunu yaa merak eetim şimdi
c tesi gunleri akş** yarış warsa bi govde gosterisi yapmaya gelirdi adanaya mustafa kemal bul. uzerinde basarak geçerdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)