Yardım !!

Thread: Yardım !!

1. S.Saka said:

Yardım !!

yanlış hatırlamıyorsam 3'ü ayda ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza yedim polislere yalvarsamda yakarsam da dinlemeyip bni cezalandırdılar... Neyse asıl Olaya geçelim bana 600 ruhsat sahibine 260 tl ceza yazdılar 260 tlik kısmını ailem ödedi ama maddi sıkıntılardan dolayı 600 tlik kısımı ödeyemeyince ***** bana kaldı bnde ödemeyince vergi dairesinden beni aradılar ve ödemediğiniz halde haciz gelicek diye uyardılar bnde mecbur gittim güzel bi dille bnim bu kadar ödiyecek durumumun olmadığını falan anlattım ve 3 taksit yaptılar 200 200 200 bn stajer maaşımla yani 198 tl maaşıma 2 tl daha ekleyip ilk taksitini ödedim ama bana söylediler ki ödeme boşver snin üstünde hiç birşey yok sana bişe yapamazlar bunun doğruluk payı nedir? ödemezsem ne gibi zararlarla karşılaşabilirim? yada gel evladim paşa paşa bu parayı ödemi diyosunuz???

2. Serencebey said:
    Sen paşa paşa o parayı öde. Illa haciz yapmazlarsa yine yapacak bişey bulurlar. Telefonunu alırlar. Sen takma kafana alacak istedikten sonra onlar, sen reşit olmadıgın için ailenden alırlar
    KA Style

3. Boost Up's Avatar

Boost Up said:
    Ehliyetsiz araba kullanman bi kere başta hata ama olan olmuş. Valla öde, ilerde bir sıkıntın olabilir yurtdışına çıkarken problem vsvs... Bende senden büyük yada küçük değilim ama böyle işler yapmasaydın çok daha güzel olurdu
    Quote Originally Posted by Eray Yümsel View Post
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

4. onursumer's Avatar

onursumer said:
    odeme ustune birşeyin yok diyenler bu konuda tercube sahibimi ?

avukata falan sormak lazım kanunen bir açık varsa odemeyebilirsin ama burası turkiye birşekilde bir yerden çıkar ilerde

ode kafan rahat olsun

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

5. S.Saka said:
    evet ehliyetsiz araç kullanmanın bir şuç olduğunu gatey iyi biliyorum ama olmuşla ölmüşe çare olmaz ya o hesap işte

6. Mikrop_Ali's Avatar

Mikrop_Ali said:
    şimdi dokunmazlar ama ilerde ayagını kaydırırlar cok dıkkat et ode o parayı.

7. mgnPower's Avatar

mgnPower said:
    siciline islenir sabika kaydinda cikar arti olarak mahkemeye cikarsin ve bir gunde olsa caze alir pasa pasa girer cikarsin. uzeirne mal olup olmamasi hic onemli degil alacaklari konusunda her yoldan tahsil ediyorlar merak etme. tecrubeyle sabittir.

8. Jem89's Avatar

Jem89 said:
    Mutlaka öde..Çünkü ödenmediği takdirde sürekli faiz biniyor..Ve en sonunda vergi borcu olarak gözükür..İlerde yurtdışına çıkamazsın..Bankadan kredi çekemezsin..

Birde bana nasıl taksit yaptırdığını anlatsana..Benimde var borcum..Ne işlem yapmak gerekiyor ?

9. S.Saka said:
    beni vergi dairesinden arayıncalar bnde ilkde bayaha bi korktum açıkcası sonra orada yetkiliye durumu izah edince anlayışla karşıladı ve pek bi islem yapmadı bi not kağıdına not aldı ismimi falan okdr taksiti ödediğimde verilen faturayi tarayıp atım istersen bi bak

10. dixi said:
    devletten kaçamassın mecbur odeyecen

11. XoR's Avatar

XoR said:
    iyi olmuş akıllanırsın.Paşa paşa cezayı ödersin

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

12. Mrt's Avatar

Mrt said:
    tc kimlik numarana işleniyor artık.bilgin olsun seve seve ödüceksin.

13. S.Saka said:
    Anlıyorum mecbur ödücem yani...

14. onurdemir's Avatar

onurdemir said:
    Şayet ödemezsen ilerde üzerine alacağın bir araç ya da eşyaya haciz getirme hakları doğuyor. Yani sen reşit hale geldiğinde üzerine alacağın ne varsa haciz koyabilecekler ve satamayacaksın. Bu arada vergi borcundan dolayı yurt dışına çıkış yasağı kalktı. Bi 5-6 ay önce kalkmıştı bu yasak. O konuyu dert etme ama herşeyn siciline işlendiği doğru.
    Loading World's Best Magazine...

15. buraek4 said:
    ben artık ehliyetsiz araç kullanmanın hapis cezası ile cezalandırıldığını duymuştum..ne kadar doğru..bunu kefalete çevirip ödeyip içeri girmekten yırtıyomusun yoksa ödemeyip yatıyomusun..kanun tam olarak nedir??

16. S.Saka said:
    ben ilk defa yedim ve bana böyle birşey söylenmedi ama galiba 3. defa yakalandığınız zaman hapis cezası uygulanıyormuş..

17. Boost Up's Avatar

Boost Up said:
    Benim bildiğim kadarıyla hafif para+hapis cezası ehliyetsiz araba kullanımı ama doğruluğu ne kadar tam net bilmiyorum
    Quote Originally Posted by Eray Yümsel View Post
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

18. said_'s Avatar

said_ said:
    aslında hapis varmış ama her zmn para cezasına çevrilirmiş hiç bi zmn hapis uygulanmamış dendi

19. iynn-RS's Avatar

iynn-RS said:
    Quote Originally Posted by said_ View Post
    aslında hapis varmış ama her zmn para cezasına çevrilirmiş hiç bi zmn hapis uygulanmamış dendi

onun için avatardaki durum oluşuyo işte.