ASıl amaç trafiği rezil etmek sanırım=)geçen gün inceledim avrupa anadolu geçişi tarafından aldı kazılı gibi bişeydi...yerelerini iyi ezberlemek lağzım 4teker hawalandıranı gördüm,izlemesi zewkliydide üzüldüm süren teyzeye=)
ASıl amaç trafiği rezil etmek sanırım=)geçen gün inceledim avrupa anadolu geçişi tarafından aldı kazılı gibi bişeydi...yerelerini iyi ezberlemek lağzım 4teker hawalandıranı gördüm,izlemesi zewkliydide üzüldüm süren teyzeye=)
bu bahsettiğiniz şeyler siyah plastik bişeymi ?
bu gün 2. köprüden geçtim hiç farketmedim...araç ticariydi yüksek..
o kasislerin hiçbir amacı fln yok uyuzluk olsun diye koymuş şerefsizler onları oraya koyan beyinsiz zihniyetin ... mecbur en sağdan gidiyorum kasise girmiyorum
7 mayısta tamir işlemi sona eriyomuş
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
bakım amaçlı glba bende en sağda diye görmüştüm değiştirmişler yerlerini glba sol şeritte bişi yoktu :S
bizim kafa iydi geçen hafta yemin ederim hayatımda okadar korkmadım zıpladıgımda ustunden allahan yavaşdık 90km filandı.
DRİLL
Dr.Ecu
hazıran 7 y kadar surecek bısıymıs o ...kopru bakım calısması yuzunden....ben hergun yasıorum o cıleyı fakat anadoludan awrupaya gecerken ek serıtı kullanıorum....aksamda donerken yıne ek serıtı kullanıorum...en azından oradakı trafıge takılmamıs oluorum...
maalesef 7 haziran'a kadar'mış
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)