Bu arada tebrikler çok güzel bir zaman çıkartmışsın.
Printable View
Bu arada tebrikler çok güzel bir zaman çıkartmışsın.
Demekki dogruymus evonun suresi aman ozgun duymasin :) selcuk kusura bakma seninle samimiyetim yok ama ana muhalefet partisi gibisin kardes ayni dili konusuyoruz ama sen sadece guluyosun bidahaki bulusmaya benim davetlimsin senin arabani eger verirsen tur aticam hatta idda koyalim ortaya senden 1 saniyede iyi zaman cikaricam bak guzel olur tum tech turkey camiasi sahit ne dersin heyecanli olur
Bugraya sor selcuk 130 hp ile 55 donen var umarim kirilmiyosundur bana
ozan benle samımıyetın olmadıgı ve benı tanımadıgın ıcın konusuyosun harıcten gazel seklınde :) ben arabamı vermem kımselere zaten artık setup ı o sekılde deıl daha guclu ve daha komplıke... kıcı kırık bı vtecın ne zamanlar yaptıgını zevkle ızleyerek goruruz bu yaz.
ha adam 180 hp ıle senı gecmıs buda baska bı derece tabı :) neyse bu konu cok uzar gıder sana ıyı gazlamalar
bende hayatımda ilk defa girdim piste 57 yaptım iyimi kötümü bilmiyorum ama :D ozan abi iyimi bi söyle ya :)
Selcuk sana bisey demiyorum artik 180 hp dedigin araba yaris arabasi bole yazilar yazarak sen birak gulmeyi kendine gulduruyosun tum forumu tamam benim arabami vericem sana seninki kadar kiymetli degil benimki benim icin :) kardes stock sti ile ilk denemende 57 iyi sure eminimki sende cok gelistirirsin.
YETEr beyler gerkesizleri temizledim sidik yarışı yapmak isten piste izmittte Büzük yiyiyorsa çıkın çıkmadan konuşmayın YETER saka biyana canını cıkarmayın konunun
Saka maka burda arabandan daha detayli bahsemek istemiyorum ozan, nazar degmesin... Zaten soforluk konusundada dicem bisey yok, hadi olsun diyelim senin araci bugun sabah gordum daha neyapabilirsin yani artik 220 diil 225mi yapican napcan frene daha gecmi asilican daha cok risk alsan nekadar farkedicek zaten limittlerde gidiyor aracin bence..
güzel dereceler çıkmış bütün arkadaşları tebrik ederim özellikle 207 rc yi
ferhat abi 2 haftaya askerden geliyor bi gelsinde 53.640 snlik zaman daha aşağı inebiliyormu görelim:D:D
Gecen bi yikamaciya gittim bi adamla tanistim, adam gencliginde gorurmus izlermiymis ne - atakoyde toplanirmisiniz behsat falanda gelirmis bilmem kactane vtec parcalayan deli ozgun dedi senin icin... :)
Bu arada benim katildigim en eglenceli organizasyondu kana kana istedigim kadar gazladim, sira beklemedim sayilir nerdeyse.. Arabalar ve sahipleri 10 numara idi.. Emegi gecen herkese tesekkurler..
Clio Cup'tan hiç görüntü varmı. Harika bir süre çıkartmış. Diğer arkadaşlarıda tebrik ederim. Özellikle 207 RC LeMans sahibi arkadaş gittikçe geliştiriyor kendisini.
bende tebrik ederim 207 rc sahibi arkadasi..