RC ye bravooo... Sanırım piste gircekler özellikle onu hedef almamlılar, zaman olarak altı zaten her arabanın harcı değil, her şöföründe...
Printable View
RC ye bravooo... Sanırım piste gircekler özellikle onu hedef almamlılar, zaman olarak altı zaten her arabanın harcı değil, her şöföründe...
2. ayakta kesin ordayım bu sefer farklı bi şekilde :) bu arada ozan abi cidden çok güzel kullanıyor bu senenin ilk en hızlı sensin yarışında o corvettenin çizgisini okadar bozmadan gitmek gerçekten büyük yetenek istiyor :)
1 TARKAN BİROL RENAULT CLIO CUP 52.371
2 OZAN SÜZGÜN PORSCHE 911 TURBO 53.657
3 ALKAN ÇELİK PORSCHE 911 TURBO 55.347
4 RIFAT SARICIOĞLU MERCEDES C63 AMG 55.582
5 EMİR AY SUBARU IMPREZA STI 55.697
6 MEHMET ÇETİN SUBARU IMPREZA STI 55.949
7 ERKAN ÇELİK PORSCHE 911 4S 56.148
8 OZAN OKÇUOĞLU AUDI S3 56.198
9 MURAT ENGİN CHEVY CORVETTE Z06 56.551
10 BEHÇET BAYTEMİR BMW M3 56.822
11 MERT YILMAZ PEUGEOT 207 RC LM 56.989
12 MEHMET ALİ DÖLEN BMW Z4 3.0 57.235
13 VOLKAN EKSER MERCEDES SL55 AMG 57.423
14 CEM KÜÇÜKDEVECİ SUBARU IMPREZA STI 09 57.544
15 GÜRKAN DEMİR BMW M3 58.649
16 ÖZGÜR TUFAN SUBARU IMPREZA STI 59.502
17 SERDAR AYTEMİR AUDI S3 1.00.034
18 OKTAY KABAKTAŞ MITSUBISHI EVO XI 1.00.087
19 EMİR ATAMAN EAGLE TALON TURBO 1.00.239
20 ŞAKİR DÜZ SUBARU IMPREZA STI 1.00.325
21 ATA SARICIOĞLU VW GOLF R32 1.00.717
22 MAHİR DÜZ MAZDA RX-8 1.01.756
23 FERDİ DEMİR BMW 120 1.02.249
24 DOĞUKAN TOPKAYA BMW 316 COMPACT 1.07.441
Burak Evo yeni modelmi çıkarttı. IX olacak sanırım. Hızlı yazmaktan karışmış. :)
görkemcim vlla biraz kayıyo kafadan cok fazla değil ön kule gergisi vs yok hiçbisey positive streeing diye perrinin güzel bi extra parçası var onları almayı düsünüyorum ama pistte cok başarılı pistte ilk günüm dü güzel keyif aldım inşallah öbür pisttelere dahada geliştirmeyi düsünüyorum ama bi eksik behzat abim :) ahhh o bi olsa neler yapacamda :D
bu arada şigan varmıydı extra ?
Herkese iyi niyetleri için tesekkurler burakla biz bu bulusmayı pek kımseye duyurmadık bunun sebebıde cok fazla seyırcı oldugu zaman taşkınlık cok oluyor pit alanı ana baba gunu gıbı oluyor.
şuanda eğer bir hata yoksa pistte cadde araçlarıyla 53 dönen 3 araç var
sırasıyla 1: Evo 9,M6,Porsche TT
Evo lu arkadas kımdır ne zaman dönmüş bilmiyorum abununla ilgili saglıklı bılgısı olan varsa yazarsa cok sevınırım çünkü stock evo 9 la orayı 53 dönmesi kendı tecruberlıme dayanarak ımkansız dıyebılırım kımısı o arac baya doluydu ve ogun slick vardı zaten evo cupta yarısan bırıydı dıyor kımısı stock tu dıyor....
ben ALLAH ızın verırse 53.640 lık derecemı 52 kusurlere ındırmeye calısıcam ve bu pek uzak gorunmuyor.
bulusmaya katılan herkese çok tesekkur ederım. Ve ozellıkle Burak Erteme hıc bı aksaklık olmadan yarışı koordıne ettıgı ıcın sagol yaşlı kurt :)
tüm araçlara maşallah:)
Herkezi tekrar tebrik ederim. Bu arada EVO 9'un BMW Passion organizasyonunda şikan ile beraber 53 döndüğü gün ben oradaydım. Ohaa o nasıl bir gidiş diyorduk hele start finiş sonundaki şikanı bir geçişi vardı muhteşem. Son geçişini yaptığınıda ben yok artık demiştim. Ama zaten ileride spin geldi. Sonrada çekildi. Ama o haline kadar yapmıştı süresini zaten.
kardesım şigan ıle beraber 53 dondu dıyosun ama bende tecrubelerıme dayanarak şiganı bırak normal bı evonun şigansız donmesı mumkun degıl yanı sanırım herkes buna katılır yarıs arabaları carrera cup arabası şigansız 51 donuyor.
şigan varken bıde 53 yapması ımkansız gıbı eger yapıyosada tanısmak ısterım....
şigan nedir bu arada :)
12 MEHMET ALİ DÖLEN BMW Z4 3.0 57.235
Eger stock ise cok iyi bir deger listedeki diger araçların yanında ..
Yanlışım olmasın ya 53 yaptı ya 54. Ama üstü değil. Ayrıca normal evo demedim ben. Araçta ne olduğunu bilmiyorum ama kendi ustası ile beraber gelmişti. İncecik hafif koltukları 4 nokta emniyet kemerleri felan filan vardı. Ve oldukça hızlıydı. Daha öncede Körfezde EVO 9 izledim. Hatta arkadaşımızın eksoz ve yazılımlı 400 hp lere yakın bir EVO'sunuda izledim. Start finish üzerinden geçişi ve hızlanması kesinlikle alakasızdı. Bu arada araçta hatırladığım kadarıyla 4 slick vardı.
memo adamım yaa duz vıtes 3.0 z4 ve cok ıyı pılotaj dunya tatlısıda bı ınsan :)
Şikan. Körfez pistindeki ön ve arka düzlüklerin sonuna kukalar yada saman bariyerler ile sürücüleri viraj öncesi yavaşlatmaya zorlayan bir güvenlik önlemi. Ve şikan uygulaması varken viraja en dıştan girerek apexi noktasından kesemiyorsun. Çünkü şikan yolun sağında ve solunda var ortadan girmek durumundasın. Buda süreleri düşürüyor.
4 slik vardı :) sımdı anlasıldı bızım mehmetın dedıgı dogru slık cok farkedıyor :)
24 mayısta hersey cok guzel olucak....
efsana tb329 un sahıbı selçukta benım ozel mısafırım ucret almıycam bızzat ben ılgılenıcem kendısı ıle ınsallah arabasını bıtırır o gune kadar...
behzat abiyi diyor olmayasın ? slick vardı ondada ama ?
Ozan tebrik ediyorum, 53sn gayet guzel bir zaman imkanim olursa 24 mayisda ben de katilmak isterim.