Katılım ile ilgili bilgiler www.enhizlisensin.com'da
Printable View
Katılım ile ilgili bilgiler www.enhizlisensin.com'da
burak abi katılıcağımız her seferinde iptal oluor :) inş bu sfer bi terslik olmaz:)
yok olmaz selcuk ıllakı mısafırımsın mutlaka beklıyorum 24 unde valla çok darılırım efsane adına yakışanı yap ve bızı senden ve vtecınden mahrum etme bız senı aksama kadar ovelim duralım dınlenelım sonra bıdaha ovelım inan çok mutlu olacaksın
haber beklıyorum senden
05325613504 buda numaram.
24 une yetısmez arabam,bızde ole cok para yok bazıları gıbı bı kerde 12 13bınlerı koyalım arabamıza ;) benı baskasıyla karıstırma benı alem tanır etıkete ıhtıyacım yok etıket olamaya calısanlara soyle. hele senın mısafırın olmaya hıc ıhtıyacım yok. mısafır olarak bugra bıraderımın organızasyonuna gıdıyorum hayırlısıyla.
saygılar
valla benim haberim olsa hepinizi geçerdim :D ama dua edin haberim olmadı :D
genemi ya üfffffff banlarım ha! yeter ! piste çıkabna kadar konuşmucaksınz yeterrr !
nasıl ıstersen selcuk ama lutfen benı gorursen bı yerde yanıma gel yuzyuze konusalım senınle ben senı ıkna edıcem bak soz
ıyı aksamlar canım kardesım
ozan yanlıs anlama ben sana ne kızıyorum nede baska bırsey. ben bana yapılanı ıyılıgı unutmam merak etme. yaptıgın pıst gununde ben ızlemeye geldıgımde bana kanka sende cık tur at sen bızdensın demıstın bende dolanmıstım o gun 4 5 tur TB turboyken ;) o gunde tesekkur etmıstım sana o gunden bı resım
http://i40.tinypic.com/a2em4x.jpg...
bu konudakı tek sorun benım sankı sallıyormus atıp tutuyormus gıbı davrandıgım seklınde tutum sergılenmesıydı. sen zamanımı dahada ıyılestırıcem dedın bende kafamdakı eksıklerı ve ıyılestırmelerı yapıp ıyılestırıcem dedım. ama bana yapta gorelım ıste konusmakla olmaz dendı. kısacası haksızlık yapıldı. o yuzden bu kadar konu uzadı.
Maşallah tur zamanları iyiymiş buarada körfez pisti rekoruna bir eklemede ben yapayım
Sanırım daha hızlı bir tur zamanı yok yapılmış rekor bir arkadaşıma ait:
Mert Tahincioğlu F3 ile : 42,793
sana bı buyugun olarak bı tavsıye verıcem ıster bı kulagından gırsın otekınden cıksın ıster dınle senın bılecegın ama bence bırak sen kendını anlatma ınsanlar senın yaptıgın basarıları anlatsınlar...
ıste o zaman gercek efsane olursun...
umarım bu sefer ne demek ıstedıgımı anlarsın ınan hıc olmadıgım kadar sakın bı sekılde sana cevap verıyorum ıkı gundur ters bı laf et dıye beklıyorum ama son attıgın mesajdan sonra senınde heyecanın dısında ıyı nıyetlı bırı oldugunu anladım.
umarım sana soledıklerıme kırılmamısındır 24 une gelırsen ki mutlaka gel ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlıcaksın artık bu konuyu kapatıyorum
ben ters laf etmem ,tanımadıgın ıcın bosuna beklemıssın :) hep saygı cervesınde tatlı sekılde atıstık farkındaysan.tavsıyen ıcın saol ama ben zaten kendımı anlatmam cunkı senın dedıgın gıbı mılletın benı kendılerının anlatacagı cok sey yaptıgıma ınanıyorum bulundugumuz camıada.sen benı bılmıyorsun belkı dıkkatını cekmedım normaldır olabılır tabı ama ehehe bız senın tr dekı ılk bov takanlardan oldugunuda bılırız onumuzde cufcufladıklarını hezarfen xpowerfest donusu :) sen hatırlamazsın belkı ama ben avcılar duzlugunden sonra ortalıgı toz dumana katarak en sol serıtten cekmece ayrımındakı vıraja gırısını hıc unutmam aha öldü demıstık :) ıyı soforsun lafım kesınlıkle olamaz :) bızde kotu deılız ama :)
bızde kotu deılız ama :)
ulan yıne ovdun kendıne lafın arasında :)
ben zaten sana kotusun demedım konuyu basından bıdaha oku
alemsın selcuk valla...
gel 24 unde mutlaka araba ısını dert etme senı fanatık porşe ci yapmassam banada ozan demesınler