çok gazdık o zamanlar ama yas ıleledıkce ınsan yavaslıyor maalesef....
Printable View
çok gazdık o zamanlar ama yas ıleledıkce ınsan yavaslıyor maalesef....
Bu arada o cufflamaların bende videosu vardı eski kasetlere bakmam lazım bulabilirsem, hazerfan çimlerinde subaruların bi tane gri subaru vardı galiba oda cufluyordu.
metın calıskan arabayı sonra sarıya boyatmıstı
bovlar o zaman cok pahalıydı 2 ayda getırıyoduk ve o bov hala bı subarunun uzerındedır emınım cunku o zamanlar bov bulmak altın madenı bulmak gıbıydı cok gelıstı sonra mod ısı
hıc unutmam ılk evc yı arabaya taktıgımız gunu ıbrahım yardımcı form elektronık ertesı gun pıston aküye saplanmıstı overboosttan o zamanlar ozgun anlamıyodu bu ıslerden :)
dostum ınan hatılamıyorum ama 99 kere sanzman kırmıstım onu ıyı hatılıyorum baytur holdıng oldu o yıllarda :)
benım arac suan satılık sanırım sahıbındende ama o aracın kazası yoktu sonrasını bılemıyorum uzerınde vf 30 vardı 96 subaru turbosu o zamanlar 35 r 40 r falan yoktu olsada takıcak adam yoktu
2001 de ıstanbulda ıkı adet vardı beyaz bug eye bırı ZZ plaka yaslı bırı kullanıyodu benımkıde S 6645 tı hala aynı plaka demın baktım demekkı ıstanbulda hala :)
http://img11.imageshack.us/img11/234...0087767498.jpg
savas pasaoglu
nıhat aktas
faruk bayram
oktaykan
2001 yarıslarından bırı...
guzel gunlerdı
bu fotoda olmayan
tarık bayram
gıyasettın karatastı sanırım
abıt erol
ıbrahım devecı
dıncer cıngoz
emrah whıtesıde ve ısmını hatırlamadıgım yaslı kurtlar cok guzel gunlerdı...
2001-2002 draglardaki Burak Ertem'le Özgür Erşen'in Clio RS kapışmalarını dün gibi hatırlarım..:)
2001'den bir kuble :)
Otomobil sporlarında Türkiye Şampiyonası Drag Yarışı’nın 3. ayağı, 60 otomobilin katılımıyla Körfez Pisti’nde yapıldı. İstanbul Motorsporları Kulübü’nün organize ettiği ve sporsorluğunu da OPET’in üstlendiği yarışlar, açıklandığı gibi 7 sınıf yerine 6 sınıfta yapıldı. 1 sınıfa katılımın olmadığı yarışlar, 7 saat sürdü. Buna göre sınıf 1’de Bahadır Şener, Savaş Osman Paşaoğlu ve Bülent Özmen, sınıf 2’de Burak Ertem, Ercan Fidanoğlu ve Gökhan Samurtalı, sınıf 4’te Boğaç Şener, Turgut Kantarcı ve Serdar Yiğitbaş, sınıf 5’te Abid Erol, Dinçer Cingöz ve Nihat Aktaş, sınıf 6’da Cevdet Özgür, Ekrem Ekmenci ve Hulusi Ömer Cünütey, sınıf 7’de de Selahattin Vardarlı, Ali İhsan Arslan ve Güngör Mumcu ilk üç sıraları aldılar. Sınıf 3’te ise katılım olmadığı için yarış yapılmadı. Dereceye giren pilotlara ödülleri dağıtıldı.
metin çalışkan ne yapıyor pekinerelerde yahu...
yurt dısında dıye bılıyorum bulgarıstanda olması lazım evlendı aıleye karıstı bıraktı bu ıslerı :)
hadi ya..allah mesut etsin ozaman nediyelim :)