207 cok güzel derece yapmış diğer arabalarla karşılaştırınca,
şu selcugu banlayın bide![]()
207 cok güzel derece yapmış diğer arabalarla karşılaştırınca,
şu selcugu banlayın bide![]()
Grow up! this is just a car
207 hakikaten cok güzel süre cıkarmıs helal olsun , tabi Ozan abi sen gayet hoş bir süre çıkarmışsın ..
Yeni STI nasıl pistte ? Kafadan kaymalar var mı arkadaşlar ??
clıo cup demeyın bana tik geliyor
ozguncum 1 saattır forumda yoktum ne yazıldıgını gomedım bana bırı bı laf ettıyse sole şakanın dozunu kacıranı ben kacırmam sen ıyı tanırsın benı...
ne kadar clıo rs çi varsa sımdı haklı olarak zafer sarhosu ama bole gıden bı araba gormedım o nasıl bı sanzıman o nasıl bı yol tutus....
mehmet rc li arkadas hakıkaen cok ıyı cızgı super bende arka duzlukte hakıkaten 216 falan yaptım allah muhafaza bı fren tutmasa....
Godzilla...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Arkadaşlar,
"Körfez Pisti'nin standart otomobille yapılmış en iyi derecesi" tam olarak açığa kavuşturulmuş olması bu konunun en hayırlı sonucu olmuş. Bu cümle bize bizzat bu gün Pist Görevlileri tarafından söylendi, biz de yazmış bulunduk. Yazmasa mıydık acaba
Arkadaşlar 23-24 Mayıs haftası bu organizasyonun 2.'si yapılacak. Konuşan orada konuşur artık. Cumartesi ya da Pazar tam tarih ve katılım şartları yakında açıklanacak.
Özellikle katılan ve fikrini beyan eden herkese teşekkürler.
Abi zaten bence motorsporlarinda bazi seyler duzenli bir sekilde biryerlere yazilip cizilse ayni aletlerle ayni olcumler yapilsa, tartismalarin yuzde 90 ni yok olucak.. O piste cikan en ii dereceleri adam gibi bi oraya pano yapip top geardaki gibi asmak lazim veyaMiknatisli.. Ama ozamanda millet dayanamayip birbirinin ustune magnetlerini asar yine kavga cikar biyerlerde
![]()
arkadaslar evet 24 mayısta yıne pıstteyız burdan herkes davetlı aracına ve kendısıne guvenen...
clıo cup standart degıl bu arada sahıbıyle konustum 220 hp 230 hp cıvarı dedı şöyleki arka duzlukte 380 hp sti 190 goruyor bu araç 180....
clıo rs sahıbı arkadaslar bu araca ben bugun bındım 5 tur attık mutlaka bınmenız şart yan koltuga oturdugunuzda altınızdakı clıo nun neler yapabılme yetenegı oldugu anlayacaksınız...
3 nokta kemer yuzunden buyuk ıhtımal benımde cocugum olmıycak....![]()
Godzilla...
24 mayısa gelip piste çıkmaya çalışıcam
izmit körfez pistinin rekoru kaç saniye?
seat cup tan hatırlıyorum ali abi filan 50.2 ile filan dönüyordu
pist şampiyonasında f3te kaç ile dönüyorlar?
Haha, sonra bizim magnetlerden kare yapip ustune kit car larla gelip carpi atmasinlarsaka bi yana dizel araba ile spor araba nasil ayri tutuluyor ise, bende ona yakin bi sekilde kit carlar ile spor arabalari ayri tutuyorum.. o yuzden hic takma bence kafana.. Sadece silk lastik le giren adama bile kafamdan arti 3 saniye avantaj koyuyorum.. Aracin sahibide biliyor bunlari eminim..
Geçtiğimiz sezon 49.377'lik zamanıyla Körfez Pisti'nde yarış otomobiliyle yapılan en iyi dereceyi gerçekleştirip rekor kıran şampiyon pilot cumartesi günü de yine Renault Maxi Megane ile yaptığı 49.357'lik derecesiyle kendisine ait olan rekoru daha da geliştirdi.
Türkiye Pist Şampiyonası Maxi Grup Sıralama Turları sonuçları:
1- Ethem GENİM 49.357
2- Hakan KOPAN 51.593
3- Aykut KUTLUEL 51.822
4- Celal GÜLERHAN 51.958
5- Osman UĞUR 54.208
Edit:
Grup Maxi'de Porsche pilotu Ali Gülan 47.461 ile en iyi zamanı yaparak yarınki yarışa ilk sırada başlama hakkını elde etti
1881 - 193∞
ewt bende bu siteden öğrendim bilgiyi ama nette biraz daha aradıktan sonra daha farklı zamanlar buldum![]()
Valla kimse kusura bakmasın ama Ozan'ı aynı araçla, aynı lastik ve hava şartlarıyla geçebilmek için onun bu pistte geçirdiği günlerin 5'te 4'ünü geçirmesi gerek. Altındaki araç 200 değil 400 HP olsun. Kontrol edemedikten sonra, çizgiyi tutturamadıktan sonra neyleyim öyle aracı...
Bu arada katılamasam da çok başarılı bir organizasyon olduğunu duydum. 24 Mayıs büyük gün. Kısmet olursa o gün orda olucaz.
Loading World's Best Magazine...
sanane olm yeni sti dan ?![]()
piste cikan derece yapan her arkadasi kutlarim . gunduz butun yazismalari okudum yazamadim cepten girmistim , simdide silindi yazmayada gerek yok ama surda keyifli bir pist gununde bile sidik yarisina cekmek ayiptir . herneyse . tekrardan derece yapan arkadaslara basarilar. birde dip not boyle guzel organizasyonlarda in car kamera kullanilsa ve yayinlansa ( belki vardir bilmiyorum ) cok gusel olur , hic degilse bizde izlemis oluruz![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
207nin süre güzelmişkatılan herkesi tebrik ederim haberim olsaydı izlemeye gelirdim. tabi organizasyon izleyiciye acıksa
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)