Geliyor geliyor.
Printable View
mıllet donen arabanın etrafına elınde telefonla atlamayı sever burda ezmeyın ınsanları haha :D:D:D sağ salım gelın hoşgelın
Ooo süper bir haber diğer sitelerde afişi paylaşmamızda bir sakınca varmı ? Ankara'lı arkadaşlarımızı davet edelim haberi olmayan kalmasın :)
hadi bakalım güzel olacağından kuşkum yok...
Gelecek imkanı olupta usengeclıkten Gelmeyenın turbosu basınc basmasın, vtecı acmasın, egsozu headerstan kacırsın.
aldığım son haberlere göre e30cular baskın yapıcakmış bilginiz olsun :D
sloganları ise;
kocaman bi 0 çizmeye ant içtik ! Bizde Geliyoruz la Bebe!
Mertle takılırlar işte feenamı ayrıca keske gelselerde sıfır cizmekle drift araındaki farkı görseler bizde ankara bir dirft takımı kursak fenamı inşallah gelirler :)
Oranın asfaltında drift bıraz kasar gıbı.arkadasta yazmıs zaten ama bilginiz varmı bilmiorum :D:D
Drift - Donuts tartısmasına bı son verılecek gıbı pazara:D
bu teklıfı bı yerden hatırlıyorum ben aman dıyım abı ankara burası:D
bu arada muaynemı hallettım artık ozgurum hafıf kusurluymus herseyım :D:D cumartesı roll ve pazar gıdıs konvoyuna benıde dahıl edın halıl abı. ahmet abının corollayıda merak etmıo degılım :D
yanlız oranın zemını cok kotu dıorum neden kımse dınlemıo benı acaba:soru:
en son orda toprak yığınları vardı düzelttiler mi acaba?
driftten anlamam ama roll varsa ben de yaparım
burak nuri kesin orda olur zaten rb li 14a orda olur yani erinç zemin konusunda evet ben ilk gunki o bundan 1ay once falandı mustafayı uyardım ama adam sallamıor cunku derdi sıfır cizmek falan deil o hızlardada yanalrken zemin cok önemli diil galiba :) ahmet agbinin corollasına gelince sıra mustafa bey adamın biraz erken haberi olsaydı swapı yapar karsına cıkardı :)
google earth sagolsun. mekan bu sekılde. işaretlı alan gokard pisti.
dıger ıkı kısım bos bırınde araclar ve standlar olur bı bolumude drıft ıcın ayırırlar buyuk ıhtımal.
http://img30.picoodle.com/img/img30/...zm_20c9f0b.jpg
daha oncekı organızasyonlardan bı ıkı vıdeo
http://www.youtube.com/watch?v=Y55hkH13cAQ
http://www.youtube.com/watch?v=beG4k...eature=related
GE'den baktık zaten bizde ama çok güncel olmuyor, ve alanın kenarı köşesi belli değil.Kafamdaki soru işaretleri için canlı görmem şart.
Mustafam ii lastik bitirmeler :D
Allah kilitlerinize zeval vermesin Tiriftirırım benim :D
bayagı canlı olcak desenıze merakla beklıyoruz :)
auto hifi yarışmasında spl ölçümde yapılacakmı :)
inşallah yağmur yağmaz şu an için cumaya kadar full yağmurlu hava. geçen seneki organizasyonda yağmurdan dolayı ertelenmişti
bak yağmur yağarsa ben yanlarım :D
vaaayyy yancılar çıkmış meydane.
Hepimizin amacı o ki güzel bir gun gecirelim bunun içöin orda bir jandarma ve birde yunus polis ekibi olucak yola cıkanlarıda engelliyecegini söyledi osman tabiki önce güvenlik sonra biz nasılsa egleniriz :)
ben 4. sayfada yazdım inş bir probems olmadan çok eğlenceı bır gun olucak
inşllah kaan
ama burası ankara
her an her şey olabiliyor umarım sorunsuz guzl bir gun olur :)
kahverengi siseyle izlenir bu meret :D
Onur yaa bazen senin bir dekoderin olmalı diorum bi adamın her mesajımı düşünceye salar insanı :)