ankara grubu toplanıp baskını basacak tabiki :) endinin otoparkı iyi gibi duruyor hem inaktif bir otopark hemde geniş herkesi alır sanırım..
Printable View
ankara grubu toplanıp baskını basacak tabiki :) endinin otoparkı iyi gibi duruyor hem inaktif bir otopark hemde geniş herkesi alır sanırım..
Çok eğlenceli bir haftasonu olacak , umarım kaza bela da çıkmaz .Fotolarıyla videolarıyla unutulmaz olacak. :)
E30 lar konusunda rahat olun Osman teoride süper bir plan yapmış zaten yunuslar ve jandarmada orda olucak ayrıca drift alanında sadece Mustafanın izin verdiği arabalar giricek yani akla gelicek herşeyi düşünmüş inşallah güzel bir gün olucak
Yanlayacan mı la bebe Mıstıh?? :P
İyi eğlenceler beyler, güzel fotolar videolar bekliyoruz :)
Gercekten istanbul ekibi 4 gozle ve heyecanla bekliorz haftasonunu bugun lastiklerimizi ayarladik araclara bakim yaptik ve haziriz yarin tira yuklicez araclari cumarteside yol bizi bekler :)))
drifting is a passion, make love with the corners ;)))))
adım cıkıcak azgın driftci die =))))
La amma konuştun musa yaaa.
Tünay der diye bekledim,ondan ses çıkmayınca ben dedim, bu kadar oldu. :D
akşam üstü 7 -8 gibi ankaraya ulaşacağımızdan kelli karnımız aç olur sanırsam .. :D
bu adamlari aspava'ya goturun :D
bu aspavanın açılımı Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin mi? yoksa beni mi keklediler geçen ankaraya gittiğimde :D
Turbo Sadık da gelecekmi :)
drift taxi olcakmı ben bınmek ıstıorum ama gunduz acarsanız :D:D
Araçları yükledik , bavulları toplayıp geliyoruz. :)
dRİFT Taxi olacak arkadaşlar :) Zaman kaldığı sürece yapacağız.
alana motorlarla gelmeyi düşünüyoruz bense abimin arkadasının arabasıyla gelecegim =)) hazırlıklı olun xP xP
:D herşey konuşulduda saat kaç gibi hipodromda oluncak o konuşulmadı?
ilk mesajda vardı aslında ama araya atalım o zaman yinede ;
http://i386.photobucket.com/albums/o...ty-09-afis.jpg
konvoy yapip polise yardim mi ediceksiniz :)
tabiki.. yani artık baskını basmak farz oldu :)
e o zaman 12.30 da endinin otoparkından çıkılacak diyelim mi? uyar mı herkese ? dediğin gibi konvoy halinde çata pata bir giriş olur.. hem driftocu arkadaşların çekeceği videoya da güzel bir enstantane olur.
en geç 12.30 da endinin otoparkından çıkılacak o zaman herkese uyarsa..
not: endinin otoparkı nerede diyenler için. şaşmaz köprüsünü geçtikten sonra sağ koldan sakin sakin ilerleyince açık bir alan görünecek. arçelik i de göreceksiniz ilerisinde hatta.. işte o açık alan eski endi marketi. zaten eski sarılıkları duruyor.. o aradan sapınca giden yol shell e yada tansaş a gidiyor.
sanırım orası burası. yani goz kararı olarak dogruda +/- 20 metre oynar :)
http://img5.imageshack.us/img5/7558/endie.jpg
Kendılerı Angara'miza ulasmıstır. Bilgilerinize :)
combo benıde arayın geleyım yanıza neredyesenız hbr verın bı burak
tech üyeleri olaraktan buluşup tanışalım bence.. msnden konusup yüzünü görmedigimiz insanlar var.. yada forumda konusup hic yüz yüze göremedigimiz xS
Ankaraya geldik sağ salim... çok güzel yedirildik içirildik... Kesenize bereket.. Elinize yüreğinize sağlık.. şimdi yatacağımız yerlerimize çekildik ve azıcıkta olsa dinlenmek istedik... sabahın ilk ışıkları ile yine çalışmaya başlıyacağız... Günün sonunda dönmek şimdiden çok koyuyor. :)
Sabah görüşmek üzere
okan bi mesaj yazamadın.. zaten koskoca angora evlerini de angara evleri dedin ya :D
Ankaradayiz bizi agirlayanlara cok tesekkurler yarin gorusmek uzere